Jump to content
Dogomania

9-mies Psotka, od urodzenia w kojcu... Już w swoim domku :)))))))))

Recommended Posts

Posted

To ja nowe zdjęcia wstawię z wczorajszego spacerku, na który zabrałam Psotkę (choć nie ukrywam, że nie jest to przyjemne, jak zostawia się w kojcu 3 pozostałe psy, które również chętnie by się na spacer wybrały...). Na smyczy nie jest najgorzej - trochę się boi, ale nie ciągnie :)

Tak Psotka prosi o domek:

Posted

Cudak napisał(a):
To ja nowe zdjęcia wstawię z wczorajszego spacerku, na który zabrałam Psotkę (choć nie ukrywam, że nie jest to przyjemne, jak zostawia się w kojcu 3 pozostałe psy, które również chętnie by się na spacer wybrały...).

Cudak... Doskonale Cie rozumiem...
Niestety ludzka bezmyślność zmusza do takich działań....

Szukamy domku dla Psotki co ma ochotki na psotki :)

Posted

Szarotka napisał(a):
O jak zaluje, ze nie moge jej wziac............

A może ktoś znajomy, lub z rodziny??
Lupi w najbliższym czasie wyjeżdża do Wrocławia, więc jakiś transport w tamte strony dałoby się zorganizować...

Posted

Czas by Psotka opuscila kojec to nie mejsce dla cudnej Psotuni.Przejmuje sie losem Psotki myslalam,ze u mnie bedzie;ale niestety stan zdrowia w mojej rodzinie nie poprawil sie.Jestem sercem przy Psotce.Pozdrawiam.

Posted

Psotkę ogłosiłam w dziale "przygarnę psa" - szuka tam ktoś suni z szorstkim włosem.
Trzymam kciuki aby to naszą młodziutką przyjaciółkę wybrali :).

Posted

Lupi napisał(a):
Psotkę ogłosiłam w dziale "przygarnę psa" - szuka tam ktoś suni z szorstkim włosem.
Trzymam kciuki aby to naszą młodziutką przyjaciółkę wybrali :).

Dziękuję :) Fajnie by było, gdyby dostała szansę...

Posted

Muszę w wolnej chwili wziąć się za więcej ogłoszeń... Może ktoś ją wypatrzy i pokocha?

Szkoda, że o DT tak ciężko, bo boję się, że właściciele wydadzą ja gdzieś na łańcuch, gdzie co cieczkę będzie rodziła szczeniaki...