magdola Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 BajUla napisał(a):saszajackson, w sobotę od 10 do 14 w VII LO w Szczecinie organizowana jest "sobota adopcyjna", może mogłabyś z Psotą podjechać? A gdzie to jest? Quote
BajUla Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Przy ul. Jana Styki 13 w Szczecinie, zaraz przy Witkiewicza, szkoła z boiskiem. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=305725406187866&set=a.253827091377698.60838.240418412718566&type=1&theater Tak bardzo po cichu liczę, że może z Psotką nie trzeba będzie jechać na ten dzień adopcyjny, zobaczymy. Jak się nie uda, to oferuję pomoc w prezentacji Psotki w tym dniu. Sasza, daj znać, czy wtedy mogłabyś z nią podjechać? Jak nie, to ja ją od Ciebie odbiorę i odwiozę, jak tym razem się jej nie uda Quote
saszajackson Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='BajUla']Przy ul. Jana Styki 13 w Szczecinie, zaraz przy Witkiewicza, szkoła z boiskiem. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=305725406187866&set=a.253827091377698.60838.240418412718566&type=1&theater Tak bardzo po cichu liczę, że może z Psotką nie trzeba będzie jechać na ten dzień adopcyjny, zobaczymy. Jak się nie uda, to oferuję pomoc w prezentacji Psotki w tym dniu. Sasza, daj znać, czy wtedy mogłabyś z nią podjechać? Jak nie, to ja ją od Ciebie odbiorę i odwiozę, jak tym razem się jej nie uda Raczej nie dam rady , nie będę miała wtedy samochodu ... Quote
BajUla Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Nie ma problemu, jak plan A nie zadziała, to podjadę do Ciebie przed 10 i ją zabiorę. Pasuje? Zadzwonię jutro do Ciebie i ustalimy szczegóły. Quote
saszajackson Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 BajUla napisał(a):Nie ma problemu, jak plan A nie zadziała, to podjadę do Ciebie przed 10 i ją zabiorę. Pasuje? Zadzwonię jutro do Ciebie i ustalimy szczegóły. To świetnie , dziękuje za pomoc w imieniu swoim i Psotki :) Quote
BajUla Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 magdola napisał(a):Gdyby coś to służę pomocą.... Magdola, jak masz ochotę, to przyjedz do VII jutro:lol:. Ja postaram się być w miarę punktualnie, już z Psotką:p Quote
BajUla Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Jutro Psotę czeka wiele wrażeń:p Rano będzie prezentować się w LO VII:p (tak na zapas;)), potem wyrusza poznać potencjalną, nową rodzinę;) Quote
Cudak Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Trzymam kciuki!!!! BajUla bardzo dziękuję za pomoc! :) Quote
saszajackson Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Psotka już w nowym domku ! Myślę ,że będzie jej tam dobrze , ma mnóstwo terenu do biegania i mnóstwo rak do głaskania a nawet będzie mogla spać w łóżku czy na kanapie :) Dziękuje wszystkim za pomoc :) Zdjęcia Psotki w nowym domu będą pewnie jutro :) Quote
Cudak Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 [quote name='saszajackson']Psotka już w nowym domku ! Myślę ,że będzie jej tam dobrze , ma mnóstwo terenu do biegania i mnóstwo rak do głaskania a nawet będzie mogla spać w łóżku czy na kanapie :) Dziękuje wszystkim za pomoc :) Zdjęcia Psotki w nowym domu będą pewnie jutro :) saszajackson, to Tobie się podziękowania należą, że dałaś jej DT :) inaczej pewnie dalej gniłaby w kojcu... Powodzenia Psotko w nowym domku! Quote
magdola Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Cudak']saszajackson, to Tobie się podziękowania należą, że dałaś jej DT :) inaczej pewnie dalej gniłaby w kojcu... Powodzenia Psotko w nowym domku! Jak sie cieszę ze ma swojego ludzia już na zawsze.... Denerwowalam sie, ale teraz jestem spokojna, Ula na pewno wszystkiego dopatrzyla...:) saszajackson dziekuje za dt;) Quote
magdola Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 A ja jestem trochę smutna, bo bym chciała ja na ds....ale mój tz....:( Quote
BajUla Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='magdola']A ja jestem trochę smutna, bo bym chciała ja na ds....ale mój tz....:( Magdola, rozumiem Twój smutek:lol: Psotka fantastyczna!!!! Dzięki, że wczoraj byłaś na Sobocie Adopcyjnej:p Pojechałam z Psotą, chociaż wiedziałam, że jedzie po południu do domu. Zabrałam ją na tzw. "wabia" i udało się:p. Pośrednio dzięki Psotce domek znajdzie jeden ze szczeniaczków z Polic. Ponadto na imprezie był Pan, który też chciał Psotkę. Zadzwonił, jak już byłyśmy z Sasząjackson w nowym domu Psoty. Kolejny psiak znajdzie dom;). Jeszcze kilka kontaktów na przyszłość:p. Co do Psoty, to jestem dobrej myśli. Niemalże cały czas będzie miała towarzystwo "dwunogów". Mamy obiecane relacje z nowego domu i zaproszenie na kawę w drodze nad morze:lol: Fotki z imprezy w VII LO:p Z Olą, córcią Magdoli:lol: Uploaded with ImageShack.us Jakie dziwne stwory:crazyeye: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z DOLARKIEM:lol: Uploaded with ImageShack.us No chodz Dolar, potulimy się:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
BajUla Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 W nowym domu:p Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BajUla Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 I jeszcze jedno;) Psota jedną z gwiazd kroniki szczecińskiej:lol: Machamy do Was:p Około 21 minuty wydania:lol: http://www.tvp.pl/szczecin/nasze-programy/kronika/wideo/1830-160612/7742603 Quote
magdola Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Trzymam kciuki:) jednak ten Pan sie odezwał co był z córka? Quote
Lupi Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 BajUla napisał(a): Co do Psoty, to jestem dobrej myśli. Niemalże cały czas będzie miała towarzystwo "dwunogów". Mamy obiecane relacje z nowego domu i zaproszenie na kawę w drodze nad morze:lol: Tzn. że domek ma w swoich starych okolicach?? Normalnie od wczoraj się cieszę że wreszcie ma mała swoje miejsce na ziemi. Dobrze ją wspominam z czasu wspólnych jazd samochodem :D. P.S. Cudak! Zmień tytuł wreszcie na jakiś radośniejszy ;) :evil_lol: Quote
BajUla Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 magdola napisał(a):Trzymam kciuki:) jednak ten Pan sie odezwał co był z córka? Tak, tak, ale muszę z nim jeszcze porozmawiać... Quote
BajUla Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Psotka zamieszkała pod Wolinem, umowa jest u Natalii. Pod koniec tygodnia zadzwonię i podpytam, jak mała się czuje:p Quote
Cudak Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='BajUla']Psotka zamieszkała pod Wolinem, umowa jest u Natalii. Pod koniec tygodnia zadzwonię i podpytam, jak mała się czuje:p To całkiem blisko nas... Może się z Lupi na poadopcyjną wybierzemy? ;) Quote
Cudak Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 saszajackson, nie chcesz nowego tymczasa? ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/228408-Lusia-czeka-na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-PILNIE-szukamy-DS!! Quote
Recommended Posts