Cudak Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Umówiłam Psotę na jutro na sterylkę, koszt to 150 zł. Wyłożę ze swoich i mam nadzieję, że uda mi bazarkami jakoś uzbierać później. Spieszy mi się, bo sunia może byc w ciąży, a w takim wypadku lepiej szybciej niż później... Mam nadzieję, że ta sterylka zwiększy również jej szanse na adopcję, bo póki co chętnych brak :( Proszę o kciuki na jutro ok godz 9.00, gdyby ktoś chciał pomóc bazarkami, to również będę wdzięczna. Quote
BajUla Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Trzymam kciuki za Psotkę:thumbs: cały czas po cichu kibicuję malutkiej:p Quote
Cudak Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='BajUla']Trzymam kciuki za Psotkę:thumbs: cały czas po cichu kibicuję malutkiej:p Dziękuję :) Zapraszam na bazarek, mam nadzieję, że uda się coś sprzedać... : http://www.dogomania.pl/forum/threads/226248-NOWE-i-TANIE-rzeczy-leginsy-bluzki-jeansowe-sukienki!-do-2-05 Quote
Lupi Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ale fajnie że jedzie dziś. Cudak a o której jedziesz?? Może bransoletki bym Ci podrzuciła na bazarek dla Psotki?? Quote
Cudak Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 (edited) Lupi, na 9.00 byłyśmy umówione, ale dojechałam na 9.20 ;) Już po wszystkim, Psotka leży skołowana u mnie w kuchni, na kocyku. U weta była przerażona, biedna psinka... Bardzo przydałby się dla niej domowy DT, bo wymaga ona socjalizacji (chce "do ludzi", a jednocześnie boi się, bo nie zna życia poza kojcem i podwórkiem nocą...). Rzeczy na bazarek przydadzą się na pewno - jakbyś mogła jutro Psotę na zastrzyk podwieźć, to przy okazji możesz wziąć bransoletki :) Paragon za sterylkę: Nie wiem, ile będzie kosztował jutrzejszy zabieg... i potrzebne będzie jeszcze odrobaczanie i szczepienie na wściekliznę, by Psotka była gotowa do adopcji. Edited April 25, 2012 by Cudak Quote
Cudak Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 W drodze do lecznicy: i już po zabiegu, w domu: Quote
Lupi Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='Cudak'] U weta była przerażona, biedna psinka... No przerażona bo nie zna innego świata... :( Znalazłam wątek gdzie dziewczyna będzie miała miejsce w BDT dla małego psa (trzymam kciuki aby wybrała Psotkę) http://www.dogomania.pl/forum/threads/226252-Możliwe-wolne-miejsce-w-BDT-dla-małego-psa Quote
Cudak Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [quote name='Lupi']No przerażona bo nie zna innego świata... :( Znalazłam wątek gdzie dziewczyna będzie miała miejsce w BDT dla małego psa (trzymam kciuki aby wybrała Psotkę) http://www.dogomania.pl/forum/threads/226252-Możliwe-wolne-miejsce-w-BDT-dla-małego-psa Dziękuję, że ją zgłosiłaś... oby złapała za serducho... Quote
Lupi Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Psota była dzisiaj ze mną u weta na zastrzyku. Muszę powiedzieć że jak na kontakt z osobą dla niej praktycznie obcą, zachowywała się pięknie.. I tylko w samochodzie parę razy łepek wyciągała i nieśmiało lizała mnie po ręce... Suńka bardzo delikatna. Ktoś kto ja wyciągnie z kojcowego życia myślę że będzie miał oddaną przyjaciółkę Quote
Cudak Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Lupi napisał(a):Suńka bardzo delikatna. Ktoś kto ja wyciągnie z kojcowego życia myślę że będzie miał oddaną przyjaciółkę ... dlatego staram się, by mnie za mocno nie polubiła, bo wiem, że to typ psika, który jak kogoś pokocha i zaufa w 100%, to już na zawsze. Quote
Lupi Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 To może zmień tytuł na PILNE!! Może ktoś naszą piękna pokocha i ją "zsocjalizuje" Quote
Cudak Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Oby, bo życie ma smutne - w kojcu z 3 innymi psami, które w dodatku chyba do jedzenia jej za bardzo nie dają podchodzić, bo chudzinka z niej :( Cioteczki... zajrzyjcie do psiaka, którego właścicielka chce uśpić: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226236-Luksusowy-LEXUS-mix-do-kochania-na-łańcuchu-i-do-uśpienia!! mam nadzieję, że uda się mu pomóc... :( Quote
Cudak Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 (edited) Trzymajcie kciuki.... Rex albo Psota być może będą mieli DT. Edited April 29, 2012 by Cudak Quote
magdola Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Jeśli kogoś ma chwile, czas i chęci to mogę oddać trochę rzeczy na bazarek. Quote
Lupi Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Psotka nadal w kojcu... Magdola - chętnie przyjmiemy rzeczy na bazarek (bywam w Szczecinie więc możemy się umówić na odbiór...) Quote
Cudak Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Umówiłam się na jutro z Osobą, która chce Psotkę zobaczyć i wtedy podejmie decyzję.... Quote
Cudak Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Psotka poszła na próbę do DT... Mam nadzieję, że jutro nie wróci... :) Poszłam Psotę zaprowadzić do "próbnego" DT z moją prawie 2-letnią córką - całą drogę powrotną płakała i krzyczała: "to mamy Psotka!!!!!!!" :shake: Quote
Lupi Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Cudak! Cieszę się i trzymam kciuki! Powiedz mi czy to ktoś kogo mogę znać?? Czy po prostu osoba dobrego serca?? Quote
Cudak Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Lupi napisał(a):Cudak! Cieszę się i trzymam kciuki! Powiedz mi czy to ktoś kogo mogę znać?? Czy po prostu osoba dobrego serca?? Raczej osoba dobrego serca (ja jej nie znałam wcześniej). Póki co Psotka zestresowana mocno i nic nie chce jeśc :( (a ja się już pospieszyłam i ze szczęścia, że będzie miała DT zamówiłam dla niej karmę z pieniędzy z bazarku....) Quote
Cudak Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Zjadła dziś odrobinę puszki, suchego nic i wody od wczoraj nie piła :( i przybiegła dziś do nas w odwiedziny :shake: Quote
Recommended Posts