Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola']TZ był wczoraj u kobiety, bo woził jej karmę dla kotów; ja nie nadaję się na takie rozmowy, jestem niby spokojniejsza, ale takie sytuacje wyprowadzają mnie totalnie z równowagi.
Kobieta zmianiła trochę przebieg wydarzeń - twierdzi, ze panie własciwie nie okresliły, o którego psa chodzi:roll:
Ja jednak uważam, ze zniechęcała do adopcji Tobiego i najchętniej zatrzymałaby psa, bo prawdopodobnie paruje go z Candy (ładne szczeniaki).
Myslę, ze gdyby znalazł się dom, który stanowczo chciałby właśnie Tobiego - jakos udałoby się zabrac go z tego miejsca...
Ale jak dotad zgłaszają się domy, które obawiaja się jednak psa z łańcucha i nie walczą o niego.
Nadal jestesmy w zawieszeniu...[/QUOTE]
Tak bym chciała,żeby Tobi miał lepsze zycie,a tu nie wychodżi.

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']Chciałam Tobiemu zrobić świeży pakiet, ale to chyba nie ma sensu?[/QUOTE]
Można próbować, tylko na Lublin - jest szansa, ze ludzie nie zniechęcą się odległością...

Posted

[quote name='Tola']Można próbować, tylko na Lublin - jest szansa, ze ludzie nie zniechęcą się odległością...[/QUOTE]
A jest szansa na nowe zdjęcia? Jeśli nie to nic się nie dzieje zrobię ogłoszenia z tymi.

Posted

[quote name='karolciasz28']A jest szansa na nowe zdjęcia? Jeśli nie to nic się nie dzieje zrobię ogłoszenia z tymi.[/QUOTE]

Na razie nie ma nowych zdjęć:roll:

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

A może faktyczne nowe imię będzie szczęsliwsze dla Tobiego ? np. Red , Ron , Tori albo jakos inaczej ? albo [COLOR=#800080][B]Tolek [/B][/COLOR]-jak radzi Rita .Jesli Tobi nadal jest do odebrania i adopcji oczywiscie.
Babę postraszyć może ,że za handel nierasowymi psami są teraz wysokie kary -niech nie zajmuje się psudohodowlą i dostarczaniem następnych pokolen bezdomnych psow, byle tylko wyrwac od ludzi parę zl za "ladne szczeniaczki ".

Edited by Olga7
Posted

[quote name='wtatara']nie wiem gdzie jest watek Miki-
oto dla niej wyróznienie[/QUOTE]

Mika nie ma watku - piszemy o niej tutaj:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/224305-Już-w-swoich-domach-)-Niechciane-porzucone[/URL]

Tobi ma u mnie Tablicę - ciagle ja uaktualniam, ale nikt nie dzwoni.
Zmienię mu imię na Tolek.

Posted

[quote name='Tola']Wczoraj miałam tel w sprawie Tolka - pan przysłą dane do wizyty, ale dzsiiaj zadzwonił i zrezygnował - będą szukac jednak szczeniaka...[/QUOTE]
Tolek nie ma jednak szczęścia... Trudno, Saba też długo czekała i teraz ma cudowny dom. W końcu kiedyś musi się znaleźć dom i dla Tolka !

• 3 months later...
Posted (edited)

Wznawiam akcję poszukiania domu dla Tobiego - maluch nie może tam zostać.
Tobi/Kajtek biega sam, a w pobliżu ktoś truje psy.
Tz rozmawiał z właścicielką -na pewno go odda.
Psiak jest przemiły, łagodny, podaje łapkę.
Podjadę i porobię nowe zdjęcia.

Edited by Tola
Posted

Tolu, to jak już będziesz miała zdjęcia i tekst, to zgłoś się do Jary na tym bazarku, dobrze?:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239758-KONIEC-30-og%C5%82osze%C5%84-za-pi%C4%85taka-realizacja-zam%C3%B3wie%C5%84!?p=20683679#post20683679[/url]

Mam tam wolnych jeszcze 5 pakietów, jeden oddam Tobiemu.

Posted

[quote name='ania z poznania']Tolu, to jak już będziesz miała zdjęcia i tekst, to zgłoś się do Jary na tym bazarku, dobrze?:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239758-KONIEC-30-ogłoszeń-za-piątaka-realizacja-zamówień!?p=20683679#post20683679[/URL]

Mam tam wolnych jeszcze 5 pakietów, jeden oddam Tobiemu.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję! U nas paskudna pogoda, jak tylko przestanie padać to podjadę.

Posted

Dzięki dziewczyny:) Mam nadzieję, ze tym razem się uda. Jestem wściekła na babę, bo wciąż rozmnaża suczkę i nie chce zgodzić się na sterylkę, ale przecież nie będziemy karać psów - Tz wciąż tam jeżdzi i wozi jedzenie, bo zwierzaki głodują. Wsród tej całej psiej i kociej gromady - Tobi jest wyjątkowy.