zadra Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Tola']TZ był wczoraj u kobiety, bo woził jej karmę dla kotów; ja nie nadaję się na takie rozmowy, jestem niby spokojniejsza, ale takie sytuacje wyprowadzają mnie totalnie z równowagi. Kobieta zmianiła trochę przebieg wydarzeń - twierdzi, ze panie własciwie nie okresliły, o którego psa chodzi:roll: Ja jednak uważam, ze zniechęcała do adopcji Tobiego i najchętniej zatrzymałaby psa, bo prawdopodobnie paruje go z Candy (ładne szczeniaki). Myslę, ze gdyby znalazł się dom, który stanowczo chciałby właśnie Tobiego - jakos udałoby się zabrac go z tego miejsca... Ale jak dotad zgłaszają się domy, które obawiaja się jednak psa z łańcucha i nie walczą o niego. Nadal jestesmy w zawieszeniu...[/QUOTE] Tak bym chciała,żeby Tobi miał lepsze zycie,a tu nie wychodżi. Quote
karolciasz28 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Chciałam Tobiemu zrobić świeży pakiet, ale to chyba nie ma sensu? Quote
Tola Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='karolciasz28']Chciałam Tobiemu zrobić świeży pakiet, ale to chyba nie ma sensu?[/QUOTE] Można próbować, tylko na Lublin - jest szansa, ze ludzie nie zniechęcą się odległością... Quote
karolciasz28 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Tola']Można próbować, tylko na Lublin - jest szansa, ze ludzie nie zniechęcą się odległością...[/QUOTE] A jest szansa na nowe zdjęcia? Jeśli nie to nic się nie dzieje zrobię ogłoszenia z tymi. Quote
Tola Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='karolciasz28']A jest szansa na nowe zdjęcia? Jeśli nie to nic się nie dzieje zrobię ogłoszenia z tymi.[/QUOTE] Na razie nie ma nowych zdjęć:roll: Quote
Tola Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='rita60']Co u psiaka,coś tak cicho jakoś...[/QUOTE] U Tobiego bez zmian:( Teraz nawet nikt nie dzwoni i nie pyta o malca. Quote
Agula99 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Kurcze no, może mu trzeba imię zmienić?? ;) My też mamy Tobiego i to samo, cisza jak w grobowcu.. Quote
Havanka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Pewnie i ogłoszenia już powygasały. Quote
Olga7 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) A może faktyczne nowe imię będzie szczęsliwsze dla Tobiego ? np. Red , Ron , Tori albo jakos inaczej ? albo [COLOR=#800080][B]Tolek [/B][/COLOR]-jak radzi Rita .Jesli Tobi nadal jest do odebrania i adopcji oczywiscie. Babę postraszyć może ,że za handel nierasowymi psami są teraz wysokie kary -niech nie zajmuje się psudohodowlą i dostarczaniem następnych pokolen bezdomnych psow, byle tylko wyrwac od ludzi parę zl za "ladne szczeniaczki ". Edited November 29, 2012 by Olga7 Quote
Tola Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Jestem za zmianą imienia, jesli to ma przyniesc dom psiakowi. A baba była straszona, ale jest niereformowalna. Quote
wtatara Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 nie wiem gdzie jest watek Miki- oto dla niej wyróznienie Quote
Tola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='wtatara']nie wiem gdzie jest watek Miki- oto dla niej wyróznienie[/QUOTE] Mika nie ma watku - piszemy o niej tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/224305-Już-w-swoich-domach-)-Niechciane-porzucone[/URL] Tobi ma u mnie Tablicę - ciagle ja uaktualniam, ale nikt nie dzwoni. Zmienię mu imię na Tolek. Quote
Tola Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Wczoraj miałam tel w sprawie Tolka - pan przysłą dane do wizyty, ale dzsiiaj zadzwonił i zrezygnował - będą szukac jednak szczeniaka... Quote
Havanka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Tola']Wczoraj miałam tel w sprawie Tolka - pan przysłą dane do wizyty, ale dzsiiaj zadzwonił i zrezygnował - będą szukac jednak szczeniaka...[/QUOTE] Tolek nie ma jednak szczęścia... Trudno, Saba też długo czekała i teraz ma cudowny dom. W końcu kiedyś musi się znaleźć dom i dla Tolka ! Quote
Tola Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Wznawiam akcję poszukiania domu dla Tobiego - maluch nie może tam zostać. Tobi/Kajtek biega sam, a w pobliżu ktoś truje psy. Tz rozmawiał z właścicielką -na pewno go odda. Psiak jest przemiły, łagodny, podaje łapkę. Podjadę i porobię nowe zdjęcia. Edited April 4, 2013 by Tola Quote
ania z poznania Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Tolu, to jak już będziesz miała zdjęcia i tekst, to zgłoś się do Jary na tym bazarku, dobrze?: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239758-KONIEC-30-og%C5%82osze%C5%84-za-pi%C4%85taka-realizacja-zam%C3%B3wie%C5%84!?p=20683679#post20683679[/url] Mam tam wolnych jeszcze 5 pakietów, jeden oddam Tobiemu. Quote
Tola Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='ania z poznania']Tolu, to jak już będziesz miała zdjęcia i tekst, to zgłoś się do Jary na tym bazarku, dobrze?: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239758-KONIEC-30-ogłoszeń-za-piątaka-realizacja-zamówień!?p=20683679#post20683679[/URL] Mam tam wolnych jeszcze 5 pakietów, jeden oddam Tobiemu.[/QUOTE] Bardzo dziękuję! U nas paskudna pogoda, jak tylko przestanie padać to podjadę. Quote
Tola Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Dzięki dziewczyny:) Mam nadzieję, ze tym razem się uda. Jestem wściekła na babę, bo wciąż rozmnaża suczkę i nie chce zgodzić się na sterylkę, ale przecież nie będziemy karać psów - Tz wciąż tam jeżdzi i wozi jedzenie, bo zwierzaki głodują. Wsród tej całej psiej i kociej gromady - Tobi jest wyjątkowy. Quote
karolciasz28 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Nie można jej jakoś zmusić? Wiem, głupie pytanie. Ale to jest chore, aby mieć kilka razy do roku szczeniaki. Co ona z nimi robi? Wszystkie zostają u niej? Quote
Recommended Posts