Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zadzwonili :placz:
może sie rozmyślili, bo mówiłam, ze ciężko będzie im go przewieść te pół drogi bo to dla nas duże ryzyko, ze jak sie nie spodoba, to będziemy z nim wracać spowrotem :(
buuuuuuuu

Posted

[SIZE="4"][B][COLOR="Red"]Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie:multi:
Zobaczcie jakie pw dziś znalazłam w skrzynce (mam nadzieje, ze P. Ela się nie obrazi, ale musiałam się z wami podzielić tą informacją[/COLOR][/B][/SIZE]
[QUOTE]Miła Asior!
Minął już rok od odejścia mojej Zuzy. Z naszego krakowskiego azylu /wzięłam ją w 1999r./ Też miała wtedy 3 lata,też podobno demolowała mieszkanie i wyskakiwała przez okno.U mnie tego nie robiła,może dlatego,że pracuję w domu.Więc była zawsze ze mną. Kocham psy,najlepiej te duże /Zuza była onkowata 35kg/.Chciałam coprawda sukę,ale ciągle wchodzę na "Psie adopcje" i Krystian podobał mi się od dawna.
Dziś zaczęłam czytać jego wątek i Pani miłość do niego spowodowała,że zaczynam i ja ciepło o nim myślec.Nawet się przestraszyłam,że może wyjechać poza Kraków.Jeśliby pozostał tu,to mogłaby Pani się z nim widywać.
Mieszkam na Azorach,przy Parku Krowoderskim,blisko też na spacery na łąki na Toniach.
Co Pani o tym sądzi?
Czy też polecałaby Pani jakąś suczkę w wieku Krystiana?
Ale on jest taki piękny!
Mój tel............. (wykropkowałam tel i nazwisko )
Serdecznie pozdrawiam i czekam na kontakt
Elżbieta .......[/QUOTE]

I CO WY NA TO???????
CZY DLA KRYSTIANA ZAŚWIECI SŁONECZKO??????

Posted

Dotychczas byłam tu tylko biernym obserwatorem:oops: , ale ten list mnie tak wzruszył:cool3: , ze teraz nie moge sie doczekac na szczęsliwy finał dla Krystiana i p. Eli. bo słoneczko juz chyba świeci