ewick Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ooo, dzięki CoToMa Asiorku CoToMa to znana kociara z miau.pl jest :loveu: Quote
CoToMa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jeśli sie nadam, to bardzo bym prosiła o jakieś wiadomości na maila: [email][email protected][/email] , bo na dogo zbyt często nie zaglądam Quote
Asior Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ok to teraz czekam na telefon od tej Pani, zeby dała na siebie namiary :) Quote
Asior Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 nie zadzwonili :placz: może sie rozmyślili, bo mówiłam, ze ciężko będzie im go przewieść te pół drogi bo to dla nas duże ryzyko, ze jak sie nie spodoba, to będziemy z nim wracać spowrotem :( buuuuuuuu Quote
Asior Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 ehhhhh jednak nie zadzwonili :placz: a tak się cieszyłam :placz: Quote
ewick Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Tak to bywa, ale ja wierzę, ze niedługo domek się znajdzie, jak nie ten to inny Quote
Asior Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 dokładnie :) oczywiście wzięłam go na spacerek :) Quote
Asior Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [SIZE="4"][B][COLOR="Red"]Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie:multi: Zobaczcie jakie pw dziś znalazłam w skrzynce (mam nadzieje, ze P. Ela się nie obrazi, ale musiałam się z wami podzielić tą informacją[/COLOR][/B][/SIZE] [QUOTE]Miła Asior! Minął już rok od odejścia mojej Zuzy. Z naszego krakowskiego azylu /wzięłam ją w 1999r./ Też miała wtedy 3 lata,też podobno demolowała mieszkanie i wyskakiwała przez okno.U mnie tego nie robiła,może dlatego,że pracuję w domu.Więc była zawsze ze mną. Kocham psy,najlepiej te duże /Zuza była onkowata 35kg/.Chciałam coprawda sukę,ale ciągle wchodzę na "Psie adopcje" i Krystian podobał mi się od dawna. Dziś zaczęłam czytać jego wątek i Pani miłość do niego spowodowała,że zaczynam i ja ciepło o nim myślec.Nawet się przestraszyłam,że może wyjechać poza Kraków.Jeśliby pozostał tu,to mogłaby Pani się z nim widywać. Mieszkam na Azorach,przy Parku Krowoderskim,blisko też na spacery na łąki na Toniach. Co Pani o tym sądzi? Czy też polecałaby Pani jakąś suczkę w wieku Krystiana? Ale on jest taki piękny! Mój tel............. (wykropkowałam tel i nazwisko ) Serdecznie pozdrawiam i czekam na kontakt Elżbieta .......[/QUOTE] I CO WY NA TO??????? CZY DLA KRYSTIANA ZAŚWIECI SŁONECZKO?????? Quote
karusiap Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 pewnie,ze zaswieci:)a ja mam bliziutko na Azory i moglabym go widywac nawet z autobusu:loveu::evil_lol: Quote
ma_ruda Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dotychczas byłam tu tylko biernym obserwatorem:oops: , ale ten list mnie tak wzruszył:cool3: , ze teraz nie moge sie doczekac na szczęsliwy finał dla Krystiana i p. Eli. bo słoneczko juz chyba świeci Quote
Recommended Posts