karcia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 ja tez nie wiem ... dzwonily juz dwie osoby w sprawie suni, ale jak sie dowiaduja, ze to bardziej kundelek w typie sznaucerka to sie wycofuja Quote
Seaside Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 nie znają się :angryy: We wszystkich ogłoszeiach uczciwie piszę, że Nuka to mix. Czytać nie umieją czy jak????????/ Ale to i dobrze może - szukamy najlepszego domku,, a nie takiego co wybrzydza :eviltong: Quote
Seaside Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 czary mary!!!!!!!!!!!! Telefony dzwońcie!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Roxana Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kto pokocha psiunka? Czyje serduszko poruszy? Jak się nie zakochać w nim po uszy? Grzecznie się przypominamy, że domeczku wciąż szukamy :cool3: Quote
Seaside Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Nuka już na zaktualizowanej stronie schroniska :) http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja4136-1.html Quote
Roxana Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cudny domeczku- przybywaj! Wracamy na górę się pokazać... Quote
Roxana Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bardzo proszę o domeczek, czas w schronisku się tak wlecze... Takie smutne dnie i noce, wszyscy w domkach- ja za płotem, czekam, tęsknie, nasłu****e- czy domeczek się szykuje? Bardzo proszę o kochanie, pomizianie, przytulanie- tak mi smutno jest i źle... Gdzie mój domek jest? No gdzie?... Quote
karcia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 dzwonilam do schroniska, Nuka jest juz w domku ... tzn wlasnie .. nie wiem czy sie cieszyc czy plakac, ale sunka bedzie psem podworkowym, takim do budy :( ja ja widzialam pod stolem w kuchni bardziej niz w budzie ;( pielegniarz jakims znajomym ja dal, on ja tez bardzo lubil i twierdzi, ze do dobrych ludzi poszla ... zapomnialam zapytac czy przypadkiem nie na lancuch - zrobie to przy najblizej okazji. jak na lancuch to ja normlanie wykradne chyba ;( Quote
Seaside Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Trzymaj rękę na pulsie - może nie będzie tak źle :( Dobrze że wiesz gdzie jest - zawsze możesz stać za drzewem i obserwować :cool3: Quote
karcia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 nie wiem gdzie jest .... nie bedzie chcial mi powiedziec, ale dowiem sie ile moge, on raczej nie klamie; jak ma cos zlego do powiedzenia, to po prostu ciezko to zniego wydusic, ale ja wydusze ;) Quote
Seaside Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jeśli chłpak jest ok i lubił Nukę to na pewno nie wepchną jej w złe ręce :) Quote
Recommended Posts