Roxana Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Mam taką nadzieję... Ale faktycznie jeśli sam Ją lubił, to przecież nie dał by Jej chyba w złe warunki- prawda? Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze... Quote
Jola_K Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 i jak sie ma Nuka? wiem, ze ludzie maja rozne podejscie do tematu trzymania psa na lancuchu, tu na dogo chyba wszyscy sa przeciwko, ale wiem ze inne osoby, szczegolnie w mojej miejscowosci, nie widza w tym nic zlego.. :( pies na lancuchu to bardzo czesty widok, kojce (szczegolnie duze kojce) to rzadkosc :( Quote
Seaside Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Karciu zmień tytuł :) no i chyba przenosimy...... Dowiedziałąś się coś dziś?? Quote
karcia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 no podobno ma dobrze. zazwyczaj jest spuszczona ze smyczy, czasami uwiazywana. jest podobno dobrym strozem i nie wpuszcza obcych - tyle mi sie udalo wyciagnac Quote
Recommended Posts