soboz4 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Na razie trzymajcie kciuki! Dopóki jej nie adoptował to wiecie jak to jest z miłością przez internet... Za często już się zawiodłam, choć nie ukrywam, że jego telefon podobał mi się... Quote
bianka0 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Będę mocno trzymać kciuki. Oczywiście z miejscem u DIFci poczekamy na decyzję entualnego domku. Ale jakoś mam takie szczęście z tym miejscem, że co sobie upatrzę sunię to idzie do domu :evil_lol: Mam przeczucie że teraz też tak będzie. Ostatnio trzy kolejne suczki poszły do domu zamiast do DIF, a piesek którego zabrałam do niej z lecznicy po wypadku odnalazł swój dom :evil_lol: Oby z Lusią było tak samo. Quote
Hotel KADIF Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 bianka0 napisał(a): Ale jakoś mam takie szczęście z tym miejscem, że co sobie upatrzę sunię to idzie do domu Mam przeczucie że teraz też tak będzie. Ostatnio trzy kolejne suczki poszły do domu zamiast do DIF, a piesek którego zabrałam do niej z lecznicy po wypadku odnalazł swój dom. Oby z Lusią było tak samo. Aż dziwne, prawda? Magia jakaś, czy cuś?!:crazyeye::evil_lol: Pamiętam jak szukałaś jakiejś malutkiej suni do naszego hoteliku i nijak nie mogłaś znaleźć... :evil_lol: A jak już znalazłaś Maszkę to też długo nie posiedziała u nas! :evil_lol: Quote
soboz4 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Cioteczki miałyście rację! Magia zadziałała, Pan dziś był oglądać Lusię, juz wiem dlaczego tak dobrze mi się z nim rozmawiała, jego i żonę poznałam przy wizycie u Rudiego, wcześniej chcieli adoptować Rudiego, ale był zbyt energiczny, dziś byli oglądać Lusię. Jutro Lusia ma mieć zabieg sterylizacji i zaszycia gruczołu łzowego, w czwartek po 16:00 (jeszcze dostanie zastrzyk przed wyjściem do domu) będzie zabrana do domu! :lol::lol::lol: Bianko i Dif, bardzo, bardzo Wam dziękuję! Quote
aeriel Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 To wspaniale! :) Będzie miała wymarzony domek :) Quote
saphira18 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 lepiej być nie mogło:) Lusia szykuj się!:) Quote
aeriel Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 A Bunia by się nie nadawała do tego hoteliku? :roll: Quote
soboz4 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Pytałam o nią, tam mogą iść tylko psy adopcyjne. Musi być szybka rotacja, hotelik jest drogi... Myślę, że jak tylko zatwierdzimy fundację i zrobimy pierwsze kwestowanie i będziemy mieli pokrycie na pół roku na dt, to rozpoczniemy akcję szukania dt niskopłatnego, to co zamierzaliśmy. W czwartek mamy sprawdzać statut, to już naprawdę niedługo, mam taka nadzieję! Bez pokrycia w finansach nie mamy szans... Quote
bianka0 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Cieszę się bardzo, że Lusia idzie do domu, to najlepsza opcja dla suni.:lol: Trzymam kciuki za pomyślność operacji i jak najszybszą rekonwalescencję Lusi. Quote
soboz4 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Lusia poszła do domu, była po nią cała rodzinka! Lusia machała do nich ogonkiem. Pan zawodowo zajmuje się psami, jest przewodnikiem psów w policji, żona bardzo, żona bardzo miła, 3 letnia córeczka. Mieli bardzo długo psa (też jamnikowatego), zginał tragicznie w lecie, utopił się w czasie zabawy z aportem, podejrzewają, że siedzący obok facet celowo albo niechcący uderzył psa patykiem w czasie pływania i pies stracił przytomność. Gdy zauważyli że pies nie wraca z aportem było już za późno, znaleźli go martwego. Mam nadzieję, że Lusia będzie szczęśliwa! Quote
Recommended Posts