PositiveThought Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 e tam, nie słuchaj jej, jej pomysły są niedojrzałe i całkowicie niedorzeczne... RZUCAJ MU OŁÓWKI! :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought']e tam, nie słuchaj jej, jej pomysły są niedojrzałe i całkowicie niedorzeczne... RZUCAJ MU OŁÓWKI! :evil_lol:[/QUOTE] A Twoje to są dorzeczne, tak? :evil_lol: Ołówki :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='madziasto4']Rzucaj mu te zeszyty i niech aportuje :eviltong:[/quote] Spróbuję :lol: [quote name='PositiveThought']e tam, nie słuchaj jej, jej pomysły są niedojrzałe i całkowicie niedorzeczne... RZUCAJ MU OŁÓWKI! :evil_lol:[/quote] Ołówki i inne przybory to on sam wyjmuje z piórnika, wsadza tam nochalek i grzebie :evil_lol: Kredkom na dodatek odgryza gryfle :lol: Quote
PositiveThought Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Aidek to wyjmuje wszystko ze wszystkiego, wtyka nos, gdzie tylko się da, obgryza wszystko co ma koniec, lub początek, lub jest okrągłe i nie posiada powyższych organów ^^ Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought']Aidek to wyjmuje wszystko ze wszystkiego, wtyka nos, gdzie tylko się da, obgryza wszystko co ma koniec, lub początek, lub jest okrągłe i nie posiada powyższych organów ^^[/QUOTE] Beata, Twoje wypowiedzi mnie rozbrajają i wprawiają w znakomity humor :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 wczoraj to samo mi Aguś powiedziała :evil_lol: wiecie co, mnie pisanie z wami też wprawia w dobry nastrój! ((: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought']wczoraj to samo mi Aguś powiedziała :evil_lol: wiecie co, mnie pisanie z wami też wprawia w dobry nastrój! ((:[/QUOTE] Czyli coś w tym musi być :cool3: I bardzo dobrze, wszyscy są szczęśliwi i w dobrym humorze :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Ponieważ na dgm panuje miła atmosfera... w galeriach :lol: Aris przed chwilą spał u mnie na łóżku, poderwał się z przerażającym szczekiem i na dół pobiegł. Zwykle wieczorami szczeka na oknie jak wariat :roll: Quote
PositiveThought Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 podejrzewam, że one wieczorami komunikują się, siedząc na oknach i nadając sygnały... to takie połączenie echolokacji ze wzmacniaczem, albo wysyłają wiadomości przez muchy! ciekawe ile taka mucha domowa dostaje za dostarczenie jednej wiadomości? o.O Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Yorkie']Bo na dgm panuje miła atmosfera... ekhm... chyba raczej w galeriach :lol: Bo jak na niektórych tematach są kłótnie, to szkoda gadać :shake: Bo, ciągle tylko bo :evil_lol: [/QUOTE] Te kłotnie, jeśli już wynikają, to nie są bez powodu :eviltong: Czasami trzeba takiego jednego z drugim ostro potraktować, bo inaczej nic nie dociera :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PositiveThought']podejrzewam, że one wieczorami komunikują się, siedząc na oknach i nadając sygnały... to takie połączenie echolokacji ze wzmacniaczem, albo wysyłają wiadomości przez muchy! ciekawe ile taka mucha domowa dostaje za dostarczenie jednej wiadomości? o.O[/quote] Z jednego miasta do drugiego... sporo :lol: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Yorkie'] Np. w temacie 'Którą karmą karmicie wasze yorki' czy jakoś tak. Taka jedna jest po prostu... brak mi słów :mdleje:[/QUOTE] Ja tam się nie udzielam, więc nie jestem na bieżąco...;) Ale to jest chyba temat 'czym karmicie Wasze yorki' :hmmmm: Wiesz, każdy ma swoją 'receptę' i jej broni :eviltong: Cześć :p Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Moja galeria trochę odżyła, więc dam nowe fotki typu 'Poranne przebudzenie'. Później Aris i tak znowu się położył. [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/3273/img0316la8.jpg[/IMG] [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/814/img0317br6.jpg[/IMG] [IMG]http://img410.imageshack.us/img410/7789/img0318yh3.jpg[/IMG] [IMG]http://img410.imageshack.us/img410/1240/img0319ur1.jpg[/IMG] Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [QUOTE][IMG]http://img213.imageshack.us/img213/814/img0317br6.jpg[/IMG][/QUOTE] Języczek :loveu: Quote
PositiveThought Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/814/img0317br6.jpg[/IMG] JĘZORREK :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 A o ziewie to już nikt nie wspomni :mad: Tak się zakochaliście w jego jęzorku :eviltong: Powinna powstać gazeta 'Yorkowe języczki' to może by się załapał :lol: Quote
PositiveThought Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 powinien powstać dział 'pikantne fotki z języczkiem' ^^ podejrzewam, że przez 1 dzień zebrałoby się ok. 5000 postów P: Quote
Magda Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Yorkie'] [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/814/img0317br6.jpg[/IMG] [/quote] Wyglada jakby mu cos nie smakowalo:evil_lol: Moze ma juz dosc zdjec? Tak sobie czytam i dowiaduje sie, ze bedzie drugi yorczek?:multi::multi: Pozdrowionka Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PositiveThought']powinien powstać dział 'pikantne fotki z języczkiem' ^^ podejrzewam, że przez 1 dzień zebrałoby się ok. 5000 postów P:[/quote] Przydałoby się taki wątek założyć :multi: [quote name='Magda_Miki']Wyglada jakby mu cos nie smakowalo:evil_lol: Moze ma juz dosc zdjec? Tak sobie czytam i dowiaduje sie, ze bedzie drugi yorczek?:multi::multi: Pozdrowionka[/quote] Zdjęć nigdy dość! Nie przy mnie :lol: Drugi york to wielka niewiadoma :niewiem: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Saruś :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ślicznie Ariskowi na rozowym tle (ja mam siakies zboczenie na pukncie rozowego koloru :evil_lol: ) podkreslaja te jego intensywne piekne kolorki :loveu: On rowniez nalezy do tych miedizano-złotych prawda :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i ten jezyczek wywalony przy ziewaniu no porpostu sama slodycz :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i trzymam kciuki, zeby sie udało wykastrowac Ariska i trzymam razem z Wami kciuki oby dolaczyl do Was drugi Yorczus :loveu: u Nas to poki co niemozliwe, ale moze w przyszlosci :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Saruś :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ślicznie Ariskowi na rozowym tle (ja mam siakies zboczenie na pukncie rozowego koloru :evil_lol: ) podkreslaja te jego intensywne piekne kolorki :loveu: On rowniez nalezy do tych miedizano-złotych prawda :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i ten jezyczek wywalony przy ziewaniu no porpostu sama slodycz :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i trzymam kciuki, zeby sie udało wykastrowac Ariska i trzymam razem z Wami kciuki oby dolaczyl do Was drugi Yorczus :loveu: u Nas to poki co niemozliwe, ale moze w przyszlosci :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Cześć Daguś! :multi: Tak, on należy do tch ciemniejszych yorków, czyli główkę ma złotą, a grzbiet jak na razie czarny, chociaż troszeczkę się wybarwia na stalowo :multi: Mam nadzieję, że kastracja będzie. Jak na razie snuję tylko takie domysły. Drugiego yorka chcę, ale zawsze się znajdzie jakieś "ale". Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Boziu, jakie cudo!! :loveu: Skad masz takie cudo? :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Z "chodoffli" niedaleko Ostrowii Maz. Quote
Recommended Posts