Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prawdziwy kochanek z niego Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jak włoski amant z hiszpańskiego melodramatu :p :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Aga76 napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prawdziwy kochanek z niego fidelek2 napisał(a):jak włoski amant z hiszpańskiego melodramatu :p :loveu: :loveu: Przez niego cierpię katusze, spać w nocy nie mogę :scream_3: Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Sara - strażnik psiej namiętności :loveu: pogromca miłosnych zapędów :loveu: Quote
Pegaza Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hej Saro:p jak mnie tu dawno nie było:roll: aż się wstyd przyznać:oops: ale nadrobimy:roll: miłej niedzieli:p Quote
madziasto4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Heloł, i jak tam nasz Romeo?? :lol: Quote
Kasia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Romeo pewnie uciekł w poszukiwaniu Żulietty a Sara biedna musi Go gonić...:p Co u Was? Jak minęła niedziela i cały weekend? Quote
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć Saro co tam dobrego u Was?? Pozdrawiamy :) Quote
koregra Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witaj Saro co u was? Dawno mnie nie było :oops: Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Sara znikła, ni ma Jej...ni ma też Ariska :placz: Quote
Aga76 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Saruś masz interent? Czekamy na ciebie, wracaj do nas. Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hej Saro:p gdzie Ty teraz się podziewasz? ja wiem ja wiem pewnie w szkole:p pozdrowienia cieplusie:p Quote
Sara_i_Aris Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Aga76']Sara - strażnik psiej namiętności :loveu: pogromca miłosnych zapędów :loveu: Hihi :lol: [quote name='Pegaza']Hej Saro:p jak mnie tu dawno nie było:roll: aż się wstyd przyznać:oops: ale nadrobimy:roll: miłej niedzieli:p Cześć Dario! Mnie też dawno nie było. A to przecież mojego Ariska galeria :oops: U mnie nadrabiania jest naprawdę malutko. [quote name='madziasto4']Heloł, i jak tam nasz Romeo?? :lol: Cześć Madziu! Romeo przez ostatnie dni usychał z miłości... moje uszy też, ale z innego powodu. [quote name='PositiveThought']cze Sara :razz: właśnie, co u Romijoł, Żulia się znalazła? Cześć Atka! Żuliet się nie znalazła, tyle suczek jest w sąsiedztwie, a ja nadal nie mogę rozszyfrować za ktorą się ugania... [quote name='fidelek2']Romeo pewnie uciekł w poszukiwaniu Żulietty a Sara biedna musi Go gonić...:p Co u Was? Jak minęła niedziela i cały weekend? Co to, to nie. Jedyne miejsce, gdzie może pobiegać swobodnie, to działki. Nie zamierzam nigdy więcej ganiać za nim przez całe osiedle. Weekend? Nie pamiętam :oops: [quote name='MAREA SHAPIRO']halo halo!:eviltong: [quote name='MAREA SHAPIRO']co tam u Ryszarda?:cool3: Kiedy jestem w szkole - śpi, kiedy odrabiam lekcje - chce się bawić, kiedy chcę odpocząć - prosi mnie o wyjście. Idealnie dobrani! [quote name='madziasto4']Cześć Sara, co słychać? :razz: Cześć Madziu! Szkoła, szkoła, szkoła. Non stop. [quote name='Kasia_zg']Cześć Saro co tam dobrego u Was?? Pozdrawiamy :) Cześc Kasiu! Dobrego? Chyba to, że już weekend :multi: [quote name='koregra']Witaj Saro co u was? Dawno mnie nie było :oops: Cześć Kamilko! Mnie też :oops: [quote name='fidelek2']Sara znikła, ni ma Jej...ni ma też Ariska :placz: Ariska nie będzie jeszcze przez jakiś czas. Przynajmniej do kolejnego weekendu, bo w tym nie mam w planie DGM :-( [quote name='Aga76']Saruś masz interent? Czekamy na ciebie, wracaj do nas. Internet mam, ale czasu na niego brak. [quote name='Pegaza']Hej Saro:p gdzie Ty teraz się podziewasz? ja wiem ja wiem pewnie w szkole:p pozdrowienia cieplusie:p Cześć Dario! Oj tak... w tym roku jakiś dziwny plan mam. Przez 2 dni na 8:55 do 14:35, kolejne dwa 8:00-13:35 i poniedziałek 8:00-14:35. Wspomnę jeszcze, że pierwszego dnia szkoły już miałam pracę domową z matematyki! [quote name='PositiveThought']Saro, jak tam początek szkoły, ulubionej instytucji naszej? słyszałaś, że za pobicie nauczyciela jest taka sama kara jak za pobicie policjanta? :evil_lol: o tym mówiła nam humanistka... Jako tako. Dobrze są chronieni :razz: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Yorkie napisał(a): Jako tako. Czyli po japońsku:eviltong: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ojej, biedactwa dwa malutkie - i Pańcica i Arisek :glaszcze: Czasu nie mają...ale my cierpliwie zaczekamy :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :eviltong: weekend! prosimy sie polenic! lizusy dla Arysia!:eviltong: Quote
Martunia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 O jest i nasza Yorkie :) Ale rozumiemy, nauki dużo jest :-( Widzę, że nowy avatar masz :cool3: Śliczny :loveu: Czekamy na fotki Ariska :loveu: Quote
Yorkfanka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Lucida Console]8 lekcji? Ja mam 6 :mdleje: Arisek cudny :** Jak on może mieć dwa lata? Mi wygląda najwyżej na 10 miesięcy....Czekam z niecierpliwością na nowe fotki :)[/FONT] Quote
Kasia_zg Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witamy i ślemy mocne i cieplutkie tulaski Quote
Pegaza Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 i my się też pieknie witamy i buziole przesylamy Quote
Yorkfanka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hm,czemu nie ma nowych fotek? Czekamy i czekamy..... Quote
Kasia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Wpadliśmy sie przywitać :loveu: Pozdrawiamy cieplutko w ten brzydki mokry poranek!!!! Quote
Recommended Posts