Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 http://i201.photobucket.com/albums/aa15/yorkarisek/miejsca/goworowo/IMG_2256.jpg Śliczności słodkie :loveu: Saro grunt to mieć głowę do interesów a piniądzorki same przyjdą :p Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 PositiveThought napisał(a): czyta Henryka z Tobą? :lol: nawet na głos co widać na jednej z fotek :grins: Quote
Kasia_zg Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ale mu ładniutko w tej kokardce....piekniś mleńki:loveu: Quote
madziasto4 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cześć :grins: Łaaał, ale masz interes z tymi piątkami na świadectwie :razz: No, włoski Aris ma coraz dłuższe, widzę, że twardo mu zapuszczasz :lol: Ale muszę przyznać, że ładnie skubańcowi w tych długich;) Quote
koregra Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Yorkie'] http://img237.imageshack.us/img237/6822/img2326vy2.jpg Witam ;) Boski pysiolek:loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=6545742 Pysio pozdrwawiamy weekendowo...jestesmy w pracy...z Melka... zdjecia z pracy wieczorem hihi jak to Melka ciezko pracowala.. Quote
Kasia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witaj Saro! Co porabiacie jak Was tu nie ma...? :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='PositiveThought']słodziak mały :loveu: czyta Henryka z Tobą? :lol: A jakżeby inaczej :lol: [quote name='madziasto4']Cześć :grins: Łaaał, ale masz interes z tymi piątkami na świadectwie :razz: No, włoski Aris ma coraz dłuższe, widzę, że twardo mu zapuszczasz :lol: Ale muszę przyznać, że ładnie skubańcowi w tych długich;) Cześć Madziu! Teraz minimalnie mu przycięłam, żeby miał równe, bo mu zwisały takie cosie i nie za ładnie wyglądał. Ale różnicy nie widać :p [quote name='PositiveThought']aaa, Saruś, on taki ładny stalowy kolorek na pierwszej foci już ma :loveu: Przy grzbiecie ma dużo stalowych włosków, jakbym go ostrzygła, na pewno zrobiłby się jaśniejszy. Ale na razie muszę się nacieszyć tą moją małą czarną kuleczką :loveu: [quote name='fidelek2']Witaj Saro! Co porabiacie jak Was tu nie ma...? :razz: Cześć Kasiu! Byłam w Warszawie w CH, kupiłam Arisowi jedzenie i szampon. No i na Bemowie bolidy były :loveu: [quote name='Monalisa4']sliczny ten urwis Witaj Monalisa4 w naszych skromnych progach :calus: Dziękujemy za miłe słowa :loveu: Aris zamiast spać woli gryźć kostkę: Quote
Martunia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witaj Saro :) O jak ślicznie :D :loveu: Ale z kokardką Ariskowi chyba lepiej :eviltong: Chociaż i tak i tak jest śliczny :cool3: Pozdrowienia dla Was! Quote
koregra Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A mnie to już drugi raz nie widzi :obrazic: Quote
Sara_i_Aris Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 [quote name='flowerteen']Witaj Saro :) O jak ślicznie :D :loveu: Ale z kokardką Ariskowi chyba lepiej :eviltong: Chociaż i tak i tak jest śliczny :cool3: Pozdrowienia dla Was! Cześć Marta! Bez kokardki nie widać jego oczek. [quote name='koregra']A mnie to już drugi raz nie widzi :obrazic: Kamilko :calus: Przepraszam :oops: Ale czasami jak zaznaczam posty do cytowania, to niektóre mi umykają. Ale to nie znaczy, że Cię nie widziałam. [quote name='PositiveThought']hej Sara, co za czupirek :evil_lol: słodki :loveu: Cześć Atka! Quote
Martunia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Witaj Saro! :multi: Nie widać tam było oczek, dlatego ładniej z kokardką :loveu: Ale ślicznie wygląda z tą czarną... :cool3: Ładnie mu :eviltong: Fajniusio się przygląda :loveu: Pozdrowienia dla Was! Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/aris/sierpien/IMG_2493.jpg wloski "Wam" urosly!:loveu: Quote
Monalisa4 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ale Aris podobny do mojej mescalinki:lol: Quote
Kasia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 rozczochrana fryzura EKSTRA!!! :loveu: musisz częściej Go tak 'czesać"....;) Quote
madziasto4 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Zgadzam się, zgadzam sie z Kasią!! Aris rozczochrany cudowny :razz: Quote
Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hej Saro! Jak ja mogłam Was nie zauważyć!:mad: Arisek słodko wygląda z rozczochranym pycholkiem:loveu: Też uważam, że powinnaś go częściej tak "czesać". A co za budowa w tle?:cool3: Quote
Kasia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 fan club rozczochranego Ariska sie powiększa! Quote
Sara_i_Aris Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='flowerteen']Witaj Saro! :multi: Nie widać tam było oczek, dlatego ładniej z kokardką :loveu: Ale ślicznie wygląda z tą czarną... :cool3: Ładnie mu :eviltong: Fajniusio się przygląda :loveu: Pozdrowienia dla Was! Cześć Marto! [quote name='MAREA SHAPIRO']http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/aris/sierpien/IMG_2493.jpg wloski "Wam" urosly!:loveu: Prawie ;) [quote name='Monalisa4']Ale Aris podobny do mojej mescalinki:lol: Musze zobaczyć Mescalinkę. [quote name='fidelek2']rozczochrana fryzura EKSTRA!!! :loveu: musisz częściej Go tak 'czesać"....;) [quote name='madziasto4']Zgadzam się, zgadzam sie z Kasią!! Aris rozczochrany cudowny :razz: No to dobrze, będę go czasami tak czesała ;) [quote name='Magda_Miki']Hej Saro! Jak ja mogłam Was nie zauważyć!:mad: Arisek słodko wygląda z rozczochranym pycholkiem:loveu: Też uważam, że powinnaś go częściej tak "czesać". A co za budowa w tle?:cool3: Cześć Madziu! Budowa nowego domu. [quote name='fidelek2']fan club rozczochranego Ariska sie powiększa! Nie wiedziałam, że fryzurka a'la Capri zrobi taką furorę u Arisa :-? Quote
Kasia_zg Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witaj Saruś :) Piekniusie fotusie...rozczochrany Arisek wyglada bombowo...Pozdrawiamy i tulasy zostawiamy:calus: Quote
Sara_i_Aris Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witaj Saruś :) Piekniusie fotusie...rozczochrany Arisek wyglada bombowo...Pozdrawiamy i tulasy zostawiamy:calus: Cześć Kasiu! Cieszę się, że rozczochrany Arisek się spodobał, zresztą to jego ulubiona fryzurka. Quote
Recommended Posts