Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][COLOR=darkgreen][I]Witaj Saro :loveu:[/I][/COLOR][/FONT]

[I][FONT=Georgia][COLOR=darkgreen]Chyba czeka cię podjęcie trudnej decyzji, zawsze pisałaś, że chciałaś, aby Arisek miał długi włos i wyglądał poważniej, ale jeśli się męczy podczas upałów to rozumiem twoje wątpliwości.[/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=darkgreen]Szczeniaczek słodziaczek :loveu:[/COLOR][/FONT][/I]
[/quote]
Witaj Aguś!

Ogromne wątpliwości. Aris przez ponad rok nie osiągnął takiej długości, jaką chciałam. Teraz by mi wystarczyło tylko, żeby miał chociaż te 3/4 całości. No i przecież te yorki 'wystawowe' jakoś dają radę przetrwać lato. Będę musiała się spytać nane, jak sobie radzi. Albo zacznę Arisa przyzwyczajać do papilotów :evil_lol:

Dziękuję :loveu:

[quote name='madziasto4']Dzień dobry!!
Ja głosuję za krótką fryzurą :multi:[/quote]
Witaj Madziu! W końcu się pojawiłaś :multi:
Tylko że w krótkiej nie wygląda za ładnie. Jest za mały i chudy...

[quote name='PositiveThought']witaj :loveu:

Arisek śliczniasty i słodziaczny :loveu:

dzięki, ale chyba tylko Ty uważasz, że nie przynudzam :evil_lol:

a tak nawiązując do fryzurki - Aidiemu nawet w krótkiej jest gorąco, do tego w cieniu...

pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu! :calus:[/quote]
Witaj Beatko!

Dziękuję :loveu:

Nie tylko ja, na pewno ktoś się jeszcze znajdzie :razz:

Taki już los yorków :evil_lol:

Nawzajem!

[quote name='Pegaza']czyżby to była mama twoja?
jesteś do niej podobna:p [/quote]
Tak, to moja mama. Dziwnie trochę na tej fotce wyszła :oops: Nawet nie mam odwagi jej powiedzieć, że właśnie to zdjęcie dałam do neta :oops:
Odkąd zaczęłam nosić okulary (II semetr 6 klasy), koleżanki zaczęły mówić, że jestem jej miniaurką :lol: Ale jak się bardziej przyjrzeć mam inny kształt twarzy i kolor włosów (ma farbowane, ale naturalne są ciemniejsze od moich).

[quote name='Dagusia1992']śliczne focie :D no myślę ze w krótkiej fryzurce będzie mu chociaż troszkę lepiej w taki upał[/quote]
Może...

[quote name='Pinczerek-Jacky']Fotki miodzio :loveu: :loveu: :loveu:
Mi sie podobaja u yorkow takie krociutkie fryzurki jak jest obciety Oskarek Dagi :):):loveu: :loveu:[/quote]
Tylko, że Oskarek jest większy i grubszy (nie w sensie, że gruby, tylko nie waży mało), a Aris jest mały i chudziutki... Będzie wyglądał jak szczur.

[quote name='fidelek2']Cześć Saro :loveu:

Na nic nie czekaj tylko zafunduj Ariskowi sportową fryzurkę a nawet sie nie obejrzysz jak mu szybko odrosną :lol:[/quote]
Witaj Kasiu!

Nie odrosną szybko... na pewno nie Arisowi. Czekałam i czekam, aż mu odrosną, ale to zaledwie minimum. Muszę to dokładniej przemyśleć, żeby znowu nie żałować... ściętych włosków i wyglądu Arisa.

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Green][I]Cóż, najwyżej będziesz dzielnie kręcić papiloty i wklejać cudne długowłose ariskowe foty[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

Posted

Hmmm... a jak się zakłada papiloty :hmmmm:
Ciekawe jak Aris zareaguje na cosie na swoim ciałku :evil_lol:

Teraz bawi się pluszowym misiakiem... wydaje dźwięki niczym doberman. Zaczynam się go bać :shocked!:

Posted

[quote name='Yorkie']Hmmm... a jak się zakłada papiloty :hmmmm:
Ciekawe jak Aris zareaguje na cosie na swoim ciałku :evil_lol:

Teraz bawi się pluszowym misiakiem... wydaje dźwięki niczym doberman. Zaczynam się go bać :shocked!:[/quote]

:megagrin: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkSlateBlue][I]Arisek doberman, toż on słodki jest jak miód, delikatny i milutki.
[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Sprawia takie wrażenie :megagrin:
Dzisiaj rano mnie obudził, drapiąc po głowie... nie wspominając już o wyrwanych włosach. Diabeł w niego wstąpił :diabloti:
I nigdy nie zapomnę, jak się na mnie obraził :megagrin: Stare dobre czasy...

Zrobiłam Arisowi papilota z chustki i gumki... próbuje go zdjąć. Pyszczkiem. Nie wpadło mu do łebka, że może się przecież wytarzać :evil_lol: Ale ciii...

Posted

[quote name='Yorkie']Sprawia takie wrażenie :megagrin:
Dzisiaj rano mnie obudził, drapiąc po głowie... nie wspominając już o wyrwanych włosach. Diabeł w niego wstąpił :diabloti:
I nigdy nie zapomnę, jak się na mnie obraził :megagrin: Stare dobre czasy...

Zrobiłam Arisowi papilota z chustki i gumki... próbuje go zdjąć. Pyszczkiem. Nie wpadło mu do łebka, że może się przecież wytarzać :evil_lol: Ale ciii...[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I]Sara przeprowadza test na zwierzaku :wink:

Kibicuję Arisowi :klacz:[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:klacz::klacz:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Saruś :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Doczytałam, ze masz dylemat czy obciąć Ariska, czy też zapuszczać mu włoski. Zapewne możesz się spodziewać co powiem :eviltong: ale mimo wszytsko obstawiam za obcięciem :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Arisek ma bardzo podobny kolorek włosów do Oskarka i podejrzewam, że podobną strukturę włosa, która rośnie do pewnego momentu, a później jest stop i nie drgnie ani trochę. Uważam, ze nawet papiloty tu nie pomogą, po prostu ma tak już genetycznie.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oskarek rzeczywiscie jest zdecydowanie większy od Ariska i z tegoteż względu inaczej na nim się prezentuje taka krótka fryzurka, ale Arisowi jest twarzowo w szczeniaczkowatej fryzurce, a i latem będzie się mniej męczyl, bo jednak ciemny włos ściąga w blyskawicznym tempie słońce, nagrzewa się i sprawia, że nasze pieski są kaput hihih ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No nic będę cierpliwie czekała i zaglądała na forum, zeby dowiedzieć się jaką podjęłaś decyzje :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam bardzo serdecznie,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Daga :p[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Witaj Daguś!

Nie wiem co powiedzieć, bo nie zapuszczaliśmy Arisowi włosów do 'końca', więc nie wiem, czy ma podobną strukturę. Ale nawet jeśli by się zatrzymał gdzieś w takiej długości jak miał kiedyś, to i tak bym się cieszyła :multi:
Tylko, że Aris na zdjęciach wygląda inaczej w krótkiej fryzurce. Na żywo wygląda jak szczurek, a i mi się zbytnio nie podoba.
Nie chcę jeszcze nic sugerować, bo po prostu to jest jak wybór Hobsona - żadny wybór.

Aris w wieku 8 miesięcy:

[IMG]http://img74.imageshack.us/img74/83/skanuj0017kh1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Yorkie']Witaj Daguś!

Nie wiem co powiedzieć, bo nie zapuszczaliśmy Arisowi włosów do 'końca', więc nie wiem, czy ma podobną strukturę. Ale nawet jeśli by się zatrzymał gdzieś w takiej długości jak miał kiedyś, to i tak bym się cieszyła :multi:
Tylko, że Aris na zdjęciach wygląda inaczej w krótkiej fryzurce. Na żywo wygląda jak szczurek, a i mi się zbytnio nie podoba.
Nie chcę jeszcze nic sugerować, bo po prostu to jest jak wybór Hobsona - żadny wybór.

Aris w wieku 8 miesięcy:

[IMG]http://img74.imageshack.us/img74/83/skanuj0017kh1.jpg[/IMG][/QUOTE]

Hej :)
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
To teraz ty musisz podjac decyzje :cool3:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I]Aris fajnie wygląda na tym zdjęciu - włoski suuper :happy1:[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://img74.imageshack.us/img74/83/skanuj0017kh1.jpg[/IMG]

Posted

Jednak zdecydowałam, że nie będę Arisa obcinała. W tamtym roku jakoś lato przetrwał, mimo iż był ciemniejszy i miał dłuższe włoski :razz:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :)
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
To teraz ty musisz podjac decyzje :cool3:[/quote]
Witaj Kinguś!
Już podjęłam.

[quote name='Pegaza']Witam cieplusio:p[/quote]
Witaj Dario!

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred][I]Aris fajnie wygląda na tym zdjęciu - włoski suuper :happy1:[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Z dłuższymi mu ładniej :loveu:

[quote name='PositiveThought']hej Saruś!

Arisek kudłaczek, fajnie wygląda (;

decyzja bEdzie(jak to mówi moja matematyczka) trudna...

pozdrawiamy![/quote]
Witaj Beatko!

Dzięki :loveu:

Była trudna i nadal nie wiem, czy dobrze robię :razz:

[quote name='Dagusia1992']sliczna focia:D a tak po za tym to ile juz sobie liczy Arisek?:D[/quote]
Ma już 2 lata, 1 miesiąc i 23 dni :lol:

Posted

[quote name='Yorkie']Jednak zdecydowałam, że nie będę Arisa obcinała. W tamtym roku jakoś lato przetrwał, mimo iż był ciemniejszy i miał dłuższe włoski :razz:

Witaj Kinguś!
Już podjęłam.

Witaj Dario!

Z dłuższymi mu ładniej :loveu:

Witaj Beatko!

Dzięki :loveu:

Była trudna i nadal nie wiem, czy dobrze robię :razz:

Ma już 2 lata, 1 miesiąc i 23 dni :lol:[/QUOTE]

I na co sie zdecydowalas :)?

Posted

[LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Saruś :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No tak pies nie tylko ma się dobrze czuć, ale i podować swojemu właścicielowi :loveu: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja nie zapomne jak się zarzekałam, że nigdy nie zetnę Oskarcia na krótko, bo próbowaliśmy zapuścić włoski, a jak raz spróbowałam to zadziałało to na mnie jak narkotyk, tak zadziałało, że teraz się zarzekam, iż nie będziemy już nigdy włosków zapuszczać :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pies wszytsko przetrwa - my tylko to przetrwanie możemy mu ułatwić ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Arisek jakiby nie był, będzie słodki i kochany :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/LEFT]

Posted

[quote name='Yorkie'][B]Jednak zdecydowałam, że nie będę Arisa obcinała.[/B] W tamtym roku jakoś lato przetrwał, mimo iż był ciemniejszy i miał dłuższe włoski :razz:

Witaj Kinguś!
Już podjęłam.
[/quote]

[quote name='Pinczerek-Jacky']I na co sie zdecydowalas :)?[/quote]

:cool1:

[SIZE=1][COLOR=Yellow]prawie jak Teksas Rendżer - zawsze czujna [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='PositiveThought']nie obliczyłaś, ile ma godzin... :shake:[/quote]
:hmmmm: A może jeszcze sekundy? :lol:

[quote name='Pinczerek-Jacky']I na co sie zdecydowalas :)?[/quote]
Że nie będę go obcinała.

[quote name='Daga_i_Oskar'] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Saruś :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT]

[LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No tak pies nie tylko ma się dobrze czuć, ale i podować swojemu właścicielowi :loveu: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja nie zapomne jak się zarzekałam, że nigdy nie zetnę Oskarcia na krótko, bo próbowaliśmy zapuścić włoski, a jak raz spróbowałam to zadziałało to na mnie jak narkotyk, tak zadziałało, że teraz się zarzekam, iż nie będziemy już nigdy włosków zapuszczać :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT]

[LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pies wszytsko przetrwa - my tylko to przetrwanie możemy mu ułatwić ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT]

[LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Arisek jakiby nie był, będzie słodki i kochany :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/LEFT]
[/quote]
Witaj Daguś!

Co prawda to prawda :lol:
Ja spróbowałam, ale efekt był opłakany :-( No niestety, Arisowi nie pasuje krótka fryzurka :-( Myśleliśmy, że może to tylko wina fryzjerki. Chcieliśmy już jechać do Warszawy, do 'York Champion', ale nie zamierzam płacić 100 zł, skoro nie mam pewności, że Aris nie będzie wyglądał jak szkarada. Później spotkaliśmy pewnego yorka, tak samo obcięty jak Aris, tylko większy, grubszy, i ładniej wyglądał. Arisowi widocznie nie jest przypisana krótka fryzurka. Za to w długim włosku wygląda śliczne :loveu:

No pewnie :loveu: Przecież nie przestanę go kochać za to, jak wygląda, ale nie chcę go oszpecać, skoro mnie to razi :roll: Nie cierpię takich sytuacji :angryy:

[quote name='PositiveThought']:cool1:

[SIZE=1][COLOR=yellow]prawie jak Teksas Rendżer - zawsze czujna [/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=1][COLOR=yellow]Super czujna. Wszystko i wszędzie wypatrzy.[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Yorkie']
Witaj Daguś!

Co prawda to prawda :lol:
Ja spróbowałam, ale efekt był opłakany :-( No niestety, Arisowi nie pasuje krótka fryzurka :-( Myśleliśmy, że może to tylko wina fryzjerki. Chcieliśmy już jechać do Warszawy, do 'York Champion', ale nie zamierzam płacić 100 zł, skoro nie mam pewności, że Aris nie będzie wyglądał jak szkarada. Później spotkaliśmy pewnego yorka, tak samo obcięty jak Aris, tylko większy, grubszy, i ładniej wyglądał. Arisowi widocznie nie jest przypisana krótka fryzurka. Za to w długim włosku wygląda śliczne :loveu:

No pewnie :loveu: Przecież nie przestanę go kochać za to, jak wygląda, ale nie chcę go oszpecać, skoro mnie to razi :roll: Nie cierpię takich sytuacji :angryy:
[SIZE=1][COLOR=yellow].[/COLOR][/SIZE][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Saruś,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]ja Cię doskonale rozumiem, przed pierwszą wizytą Oskarcia u fryzjera tak panikowałam, że będzie brzydko wyglądać, a co będzie jak mi się nie spodoba, itp itd Jednakże, jak wróciłam z nim do domu to zakochałam się w Nim na nowo :loveu: :loveu: :loveu: Obcięłam go raz na wakacje, później czekaliśmy do następnych, włos odrósł i znowu dylemat, czy go ściąć, jak zdecydowałam za drugim razem, tak zostało do tej pory i nie żałuję tej decyzji, bo uważam, że wygląda w krótkiej fryzurce przesłodko i tak jakby mniej dkg miał :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jeżeli Ty nie jesteś przekonana, aby go ściąć, nie byłaś zadowolona ze wcześniejszych rezultatów, to nic na siłę ;) Dłuższe włoski u psa, to przecież żadna tragedia, kiedyś nie było mody na obcinanie psów i każdy dawał sobie radę, nie ważne czy było to lato, czy była to zima ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']To fajnie :):)
Arisek bedzie slicznie wygladal :)[/quote]
:loveu:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Saruś,[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]ja Cię doskonale rozumiem, przed pierwszą wizytą Oskarcia u fryzjera tak panikowałam, że będzie brzydko wyglądać, a co będzie jak mi się nie spodoba, itp itd Jednakże, jak wróciłam z nim do domu to zakochałam się w Nim na nowo :loveu: :loveu: :loveu: Obcięłam go raz na wakacje, później czekaliśmy do następnych, włos odrósł i znowu dylemat, czy go ściąć, jak zdecydowałam za drugim razem, tak zostało do tej pory i nie żałuję tej decyzji, bo uważam, że wygląda w krótkiej fryzurce przesłodko i tak jakby mniej dkg miał :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jeżeli Ty nie jesteś przekonana, aby go ściąć, nie byłaś zadowolona ze wcześniejszych rezultatów, to nic na siłę ;) Dłuższe włoski u psa, to przecież żadna tragedia, kiedyś nie było mody na obcinanie psów i każdy dawał sobie radę, nie ważne czy było to lato, czy była to zima ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Muszę przyznać, że Oskarkowi jest ładnie w krótkiej fryzurce :loveu: Nie widziałam jego zdjęć w dłuższej, bo jak trafiłam na dogo, to już miał króciutkie, a żeby przejrzeć całą Twoją galerię... uch... nie starczyłoby mi nocy :lol: Ale pewnie też ślicznie wyglądał :loveu:
Oczywiście. Nawet yorki, które są wystawiane, muszą jakoś przeżyć te upały. A mają długą sierść. Tym bardziej dla mnie nie jest żadnym problemem to, że będzie miał długie włoski, bo uwielbiam go czesać :loveu: Aris bardziej woli jak się czesze mu kitki, wtedy kładzie główkę i sobie drzemie (a żeby kitka ładnie wyglądała, trochę czasu mija :lol: ). Dla mnie to bez różnicy, ale lubię patrzeć na efekty :multi:
Na wypady na działkę postanowiłam brać ze sobą spray z wodą, chyba nie zaszkodzi od czasu do czasu spryskanie go nią? :hmmmm:

Posted

[quote name='Yorkie']:loveu:

Muszę przyznać, że Oskarkowi jest ładnie w krótkiej fryzurce :loveu: Nie widziałam jego zdjęć w dłuższej, bo jak trafiłam na dogo, to już miał króciutkie, a żeby przejrzeć całą Twoją galerię... uch... nie starczyłoby mi nocy :lol: Ale pewnie też ślicznie wyglądał :loveu:
Oczywiście. Nawet yorki, które są wystawiane, muszą jakoś przeżyć te upały. A mają długą sierść. Tym bardziej dla mnie nie jest żadnym problemem to, że będzie miał długie włoski, bo uwielbiam go czesać :loveu: Aris bardziej woli jak się czesze mu kitki, wtedy kładzie główkę i sobie drzemie (a żeby kitka ładnie wyglądała, trochę czasu mija :lol: ). Dla mnie to bez różnicy, ale lubię patrzeć na efekty :multi:
Na wypady na działkę postanowiłam brać ze sobą spray z wodą, chyba nie zaszkodzi od czasu do czasu spryskanie go nią? :hmmmm:[/quote]
[LEFT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U]Fotki Oskarcia w długich włoskach są na pierwszych stronach forum, postanowiłam zajrzec i poszukać kilka zdjęć dla Ciebie i pokazać jak wyglądał zarośnięty Oskarek :loveu: :loveu: [/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U][IMG]http://img353.imageshack.us/img353/4664/p10100757go.jpg[/IMG][/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/5852/p10100869pl.jpg[/IMG][/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U][IMG]http://img156.imageshack.us/img156/8436/p10100939np.jpg[/IMG][/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U][IMG]http://img361.imageshack.us/img361/4663/p10100084kn.jpg[/IMG][/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U][IMG]http://img139.imageshack.us/img139/4275/p10100147cs.jpg[/IMG][/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U]Ok starczy :eviltong: [/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U]I jak - jest podobny do tego łysego Oskarcia :razz: ?[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U]P.S ja tez uwielbiam czesać Oskarcia, a i on nie protestuje, kiedy widzi, że trzymam grzebień wręce i zachęcam go do siebie, przychodzi i od razu mi się wykłada - bo nauczony jest, że czesanko robimy na leżąco hihi :loveu: :loveu:[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/LEFT]