Dagusia1992 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Arisku nie choruj! xD :) śliczne focie:D Quote
maartucha Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No i kolejna galeria nadrobiona :D ArissQ :* zdrowwwiaaa duuuzzzo :* Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Arisek kruszynko...nie waz sie nam tu chorowac.. :) lizusy od Melki na lepsze samopoczucie! Quote
Sara_i_Aris Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej:* Sliczne fotki:loveu: [IMG]http://img263.imageshack.us/img263/6534/img0900qm1.jpg[/IMG] Jaki wychowany:multi: :evil_lol:[/quote] [quote name='PositiveThought']hej Sara :cool3: jaki wyszkolony piech. :cool3: a kompozycja zdecydowanie za różowa... :p[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Cześć Kingo i Beatko![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Komendy typu: turlaj, proś, siad i leżeć wykonuje, kiedy trzymam smakołyk w ręce, czasami zrobi tylko dla pieszczot. Daj łapkę, przybij piątkę, do nogi wykonuje zawsze :loveu: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nie wiem gdzie kupić jakieś zielone liście, były tylko różowe :placz: Albo co moge dodać? Please, help me![/SIZE][/FONT] [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red][I][B]Arisku kochany proszę nie chorować :scream_3:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img263.imageshack.us/img263/6534/img0900qm1.jpg[/IMG][/quote] [quote name='Dagusia1992']Arisku nie choruj! xD :) śliczne focie:D[/quote] [quote name='maartucha']No i kolejna galeria nadrobiona :D ArissQ :* zdrowwwiaaa duuuzzzo :*[/quote] [quote name='MAREA SHAPIRO']Arisek kruszynko...nie waz sie nam tu chorowac.. :) lizusy od Melki na lepsze samopoczucie![/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Arisek Was wysłuchał i już ma się dobrze :loveu: Szczególnie całus od Melci poprawił mu samopoczucie :evil_lol: Mam nadzieję, że to tylko było chwilowe i nie będzie znowu mi wymiotował :shake: Wczoraj był jakiś osowiały, tylko spał, a teraz z samego rana mnie obudził i zaprosił do zabawy kosteczką :loveu: [/SIZE][/FONT] Quote
Pegaza Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Cze Saro i Arisku :lol: zielone liście rosną na łodygach:eviltong: Jej to Arisek wyszkolony piesek a moja nic nie umie :oops: Quote
Dagusia1992 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 no to dobrze że Arisek już się dobrze czuje xD Quote
Sara_i_Aris Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Arisowi musiało coś zaszkodzić, bo dzisiaj zwymiotował na parapet i ma biegunkę. Na spacerze zrobił 3 kupki i to takie rzadkie :shake: Na razie trzymamy go na suchej karmie, a jak się przegłodzi, to nawet lepiej mu zrobi :evil_lol: [/SIZE][/FONT] [quote name='Pegaza']Cze Saro i Arisku :lol: zielone liście rosną na łodygach:eviltong: Jej to Arisek wyszkolony piesek a moja nic nie umie :oops:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Cześć Pegazo![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Heh :p Mi chodzi o te "sztuczne" :lol: [/SIZE][/FONT] [quote name='Dagusia1992']no to dobrze że Arisek już się dobrze czuje xD[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]:loveu: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Teraz trochę mojego brata (ile byście mu dały lat?). Zgodził się na umieszczenie jego zdjęć i komentowanie, więc korzystajcie :evil_lol: A tak na marginesie nie umieściłabym ich, gdyby nie Aris :siara:[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][img]http://img235.imageshack.us/img235/823/img0829cb5.jpg[/img][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][img]http://img235.imageshack.us/img235/9260/img0830et1.jpg[/img][/SIZE][/FONT] Quote
PositiveThought Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 jekuś... trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze. może zeżarł coś, dżupek mały? Arisek jest taki drobniutki... i pisiorka widzę :p znaczy Ariskowego, nie bratanego, oczywiście :p a lat... ja wiem, 10? Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 witamy pozdrawiamy! Melcia mi dzis tez wymiotowala... ale to chyba trawa...resztki trawy niestrawionej haha urm to nie smnieszne.. ale dobrze juz...pobiegalysmy w parku przez godzinke jest ok.. Arisek szarmancki kawaler jak zwykle:) Brother Twoj mi ..na 13 wyglada...eee ale ja sie zawsze myle.. Quote
Sara_i_Aris Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Witajcie![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Aris nie dał mi spać :mad: Chrapał, a ja za każdym razem łapałam go za nos i na jakiś czas przestawał :evil_lol: Teraz leży na dywanie i obgryza kość.[/SIZE][/FONT] [quote name='PositiveThought']jekuś... trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze. może zeżarł coś, dżupek mały? Arisek jest taki drobniutki... i pisiorka widzę :p znaczy Ariskowego, nie bratanego, oczywiście :p a lat... ja wiem, 10?[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nie, brat ma 13 lat :evil_lol: [/SIZE][/FONT] [quote name='MAREA SHAPIRO']witamy pozdrawiamy! Melcia mi dzis tez wymiotowala... ale to chyba trawa...resztki trawy niestrawionej haha urm to nie smnieszne.. ale dobrze juz...pobiegalysmy w parku przez godzinke jest ok.. Arisek szarmancki kawaler jak zwykle:) Brother Twoj mi ..na 13 wyglada...eee ale ja sie zawsze myle..[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Tym razem się nie pomyliłaś, brat ma faktycznie 13 lat :evil_lol: [/SIZE][/FONT] Quote
Aga76 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='PositiveThought']jekuś... trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze. może zeżarł coś, dżupek mały? Arisek jest taki drobniutki... i pisiorka widzę :p znaczy Ariskowego, nie bratanego, oczywiście :p a lat... ja wiem, 10?[/quote] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]Cześć Saruś :calus: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]Arisku proszę nie chorować, szybciutko wracaj do zdrowia[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :glaszcze: [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]Beatko... hihihi śliczny komentarz[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Cześć Sara i Arisek oraz pozdrawiamy brata:p Quote
Dagusia1992 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Arisku prosimy nie chorować xD heh twój brat na młodszego wygląda :P heh Quote
Kincia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 hej:* No niech sie poglodzi :):( No brat tak wyglada na 10 lat xD Moj ma 17 <----- głupek :lol: Quote
Kincia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Dagusia1992']a mój 18 <-- psychol :P[/quote] Haha :D:D Moj uposledzony down xD Quote
madziasto4 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='PositiveThought'] Arisek jest taki drobniutki... i pisiorka widzę :p znaczy Ariskowego, nie bratanego, oczywiście :p a lat... ja wiem, 10?[/quote] Buahahah :evil_lol::evil_lol: Witamy w środowe popołudnie, jeszcze 2 dni i weekend :razz: Quote
Magda Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hej Sara! No mój mały tez coś ostatnio wymiotuje koglem-moglem:lol: kilka dni temu i dzisiaj dwa razy... Nie wiem o co chodzi, bo poza tym wszystko OK. Może czyści flaki:evil_lol: Fajnie mieć jeszcze rodzeństwo w domu... mój brat (24) już od 5 lat nie mieszka z nami, bo studiuje, a ja zapomniałam już jak to jest mieć brata w domu:-( Wcześniej to chciałam być jedynaczką, ale teraz zdecydowanie wole jak coś się dzieje. miłego dnia! Quote
Sara_i_Aris Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Dzisiaj była taka ładna pogoda, więc poszłam z Ariskiem, babcią i Kornelią na działkę. Miałam też porobić zdjęcia. Pff... nie naładowałam baterii. Wzięłam wszystkie 4, tak na wszelki wypadek. Robię zdjęcie, pstryk i... wymień baterie. Wkładam kolejne, pstryk... wymień baterie. Wyjęłam je, położyłam na wózku, oczywiście nie schowałam ich, tylko leżały na słońcu. Po godzinie uciekł mi Aris i potrzebowałam ciastka na zawołanie. Dotykam baterie, jakie gorące! Aris przybiega, mnie coś tak tknęło, aby zrobić zdjęcie, wkładam baterie i... działają. Naładowały się na słońcu. Porobiłam aż do czasu jak sie rozładowały, a poszło to nawet szybko, udało mi się zrobić 20 zdjęć :loveu: Jak się naładują baterie to zgram i wstawię, teraz zadowolcie się innymi.[/SIZE][/FONT] [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]Cześć Saruś :calus: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]Arisku proszę nie chorować, szybciutko wracaj do zdrowia[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :glaszcze: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Aris już się ma prawie dobrze, jeszcze tylko męczy go biegunka. Dzisiaj rano nie wytrzymał i się załatwił na podłodzie, ale nie winię go za to.[/SIZE][/FONT] [quote name='Pegaza']Cześć Sara i Arisek oraz pozdrawiamy brata:p[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Cześć Pegazo![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Brat pozdrowiony.[/SIZE][/FONT] [quote name='Dada']Arisek jest śliczny :loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Dziękuję.[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]I witam w galerii![/SIZE][/FONT] [quote name='Dagusia1992']Arisku prosimy nie chorować xD heh twój brat na młodszego wygląda :P heh[/quote] [quote name='Pinczerek-Jacky']hej:* No niech sie poglodzi :):( No brat tak wyglada na 10 lat xD[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Może zdjęcia go tak odmładzają? Na żywo prawie wszyscy biorą go za starszego.[/SIZE][/FONT] [quote name='madziasto4']Witamy w środowe popołudnie, jeszcze 2 dni i weekend :razz:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Witaj Madziu![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Jakie 2 dni? Ja jeszcze musze do szkoły w poniedziałek. A wczoraj i dzisiaj miałam wolne, bo przecież 3 kl. piszą testy. Nawet nie chcę myśleć, że za rok czeka mnie to samo.[/SIZE][/FONT] [quote name='Magda_Miki']Hej Sara! No mój mały tez coś ostatnio wymiotuje koglem-moglem:lol: kilka dni temu i dzisiaj dwa razy... Nie wiem o co chodzi, bo poza tym wszystko OK. Może czyści flaki:evil_lol: Fajnie mieć jeszcze rodzeństwo w domu... mój brat (24) już od 5 lat nie mieszka z nami, bo studiuje, a ja zapomniałam już jak to jest mieć brata w domu:-( Wcześniej to chciałam być jedynaczką, ale teraz zdecydowanie wole jak coś się dzieje. miłego dnia![/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Cześć Magda![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Czyści flaki? Może Aris to samo robi.[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ja mam jeszcze młodszą siostrę, okropieństwo. Wolę już go, niż ją. A najlepiej gdybym była jedynaczką. Chociaż nie wiem... pewnie gdybym nie miała rodzeństwa, to bym je chciała mieć, zawsze jest na odwrót.[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Również życzę miłego dnia, który, można powiedzieć, jeszcze trwa.[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/7954/img0919ej8.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Lizu, lizu :eviltong: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/6378/img0920za1.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/1324/img0922sj4.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/3530/img0923rr8.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][IMG]http://img63.imageshack.us/img63/5194/img0924kh7.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]To jest ziew. Niewidoczny, bo Aris ma za długie włoski na pyszczku :lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/5084/img0926dp7.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Yorkie'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][IMG]http://img236.imageshack.us/img236/7954/img0919ej8.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]To jest ziew. Niewidoczny, bo Aris ma za długie włoski na pyszczku :lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/5084/img0926dp7.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT][/quote] Ślicznie mu w rozpuszczonych włoskach:loveu: Widzę język podczas ziewania:multi::multi: i przymrużone oczy! proszę bardzo. Czyli jednak słońce czasami sie przydaje:evil_lol: Quote
PositiveThought Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 hej Saro.. [QUOTE][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/3530/img0923rr8.jpg[/IMG][/QUOTE] piękny liz, jęzorek, i właściciel :loveu: mówiłam, jesteśmy jedyną szkołą, które wczoraj i dziś miała lekcje... a poniedziałek odrabialiśmy w sobotę. ja wolnego mam równo 10 dni, bo potem jeszcze matury... :loveu: a na razie siedzę nad projektem. i chyba dokończę jutro, bo dizś mi nie idze. Quote
Kincia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ale sliczne fotki :D:D Szczegolnie te z jezyczkiem ^^ Quote
maartucha Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Ale sliczne fotki :D:D Szczegolnie te z jezyczkiem ^^[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i tyle :D NIC chyba dodawac nie trzeba :D Quote
Sara_i_Aris Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ślicznie mu w rozpuszczonych włoskach:loveu: Widzę język podczas ziewania:multi::multi: i przymrużone oczy! proszę bardzo. Czyli jednak słońce czasami sie przydaje:evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Eee... ładniej mu w kokardce :evil_lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]No to jednak ziew nie jest aż tak niewidoczny. Jak się lepiej przyjrzeć, to nawet kawałek kła się załapał :multi: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ma te swoje zalety :evil_lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [quote name='PositiveThought']hej Saro.. piękny liz, jęzorek, i właściciel :loveu: mówiłam, jesteśmy jedyną szkołą, które wczoraj i dziś miała lekcje... a poniedziałek odrabialiśmy w sobotę. ja wolnego mam równo 10 dni, bo potem jeszcze matury... :loveu: a na razie siedzę nad projektem. i chyba dokończę jutro, bo dizś mi nie idze.[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Cześć Beatko![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Właściciel? Gdzie tu widzisz właściciela? :-? Z resztą się zgodzę :evil_lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Głupio... my w sobotę odrabialiśmy 4 maja, a nie poniedziałek :roll: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [quote name='Pinczerek-Jacky']Ale sliczne fotki :D:D Szczegolnie te z jezyczkiem ^^[/quote] [quote name='maartucha']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i tyle :D NIC chyba dodawac nie trzeba :D[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Z języczkiem to jakiś wysyp, co chwilę pstrykałam zdjęcia i jęzorek :lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Aris puszcza do wszystkich dogomaniaków oczko ;) [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][img]http://img340.imageshack.us/img340/9360/img0927fv7.jpg[/img][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mój mały, różowiutki i cieplutki jęzorek :eviltong: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][img]http://img265.imageshack.us/img265/1159/img0932al5.jpg[/img][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts