tigrunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ja jak chcę zrobić Jessi zdjęcie to się muszę nieźle "naciumkac":evil_lol: Holly biega razem z nim po podwórku? Czemu jej nie ma na fotach?? :placz: Quote
Aga76 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Arisek nawet jak olewa, robi to elegancko :cool1: Bry :loveu: Quote
Kasia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Witaj Saruś! Cudowne zdjęcia! I Ariska naszego kochanego i malutkiej Holly :loveu: Ona jest słodziutka :lol: Quote
Pegaza Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Hej Sara:p Aris powinin chodzic dumny ze ma taką sliczną siostrzyczke w domu:loveu: pozdrawiam:p Quote
Sara_i_Aris Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Witam wszystkich :multi: Wpadam się przywitac i znikam - piszę już trzeci raz :x [quote name='tigrunia']Ja jak chcę zrobić Jessi zdjęcie to się muszę nieźle "naciumkac":evil_lol: Holly biega razem z nim po podwórku? Czemu jej nie ma na fotach?? :placz:[/quote] Zdjęcia są "trochę" stare, jak jeszcze Holly biegać nie mogła na ziemi. [quote name='Aga76']Arisek nawet jak olewa, robi to elegancko :cool1: Bry :loveu:[/quote] [quote name='Kinguska']Ślicznyyy..[/quote] [quote name='Kasia']Witaj Saruś! Cudowne zdjęcia! I Ariska naszego kochanego i malutkiej Holly :loveu: Ona jest słodziutka :lol:[/quote] [quote name='Pegaza']Hej Sara:p Aris powinin chodzic dumny ze ma taką sliczną siostrzyczke w domu:loveu: pozdrawiam:p[/quote] Dziękuję :loveu: [quote name='Kasia']Dobry...:lol: Co u Was?[/quote] Nic ciekawego - Aris wczoraj sturlał się ze schodów, próbował rzucić się na ONka i boksera, a Holly pogryzła szelki i róg ściany :p Quote
tigrunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A Holly rozrabiaka :evil_lol: Saruś dzie zdjęcia ? :-( Codziennie były z rana .. :placz: Quote
madziasto4 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jak tam nasz świeży duecik się miewa? ;) Quote
Kasia_zg Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Holly jest cudowna i niesamowita rozrabiaka z niej:loveu: a Arisek jak zwykle przeuroczy kawaler i na dodatek jaki z niego bojowy facet:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrowionka [/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Aga76 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Saruś, halo halo - fotki piękne chcemy :ghost_2: Quote
Sara_i_Aris Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Cześć, już jestem :lol: [quote name='Kasia']Arisek hojrak :loveu: :evil_lol:[/quote] [quote name='ewa2909']Dwa rozrabiaki Pozdrawiamy cieplutko.[/quote] [quote name='Kasia_zg'] [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Holly jest cudowna i niesamowita rozrabiaka z niej:loveu: a Arisek jak zwykle przeuroczy kawaler i na dodatek jaki z niego bojowy facet:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrowionka [/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Dziękujemy za miłe słowa :buzi: Niedługo to mi psy w samozachwyt popadną :razz: [quote name='tigrunia']A Holly rozrabiaka :evil_lol: Saruś dzie zdjęcia ? :-( Codziennie były z rana .. :placz:[/quote] [quote name='Martunia']No właśnie, na zdjęcia czekamy! :-([/quote] [quote name='Aga76']Saruś, halo halo - fotki piękne chcemy :ghost_2:[/quote] Nie ma bo... wczasuję się w ostatnie dni wakacji :eviltong: [quote name='madziasto4']Jak tam nasz świeży duecik się miewa? ;)[/quote] Nadal nie są w zgodzie :shake: Aris prowokuje małą do skakania na kanapy, a przecież nie wygonię go na drugie piętro, bo to też jest jego dom :roll: Holly ciągle go zaczepia do zabawy, a że to taka mała złośnica, to go podgryza :diabloti: OK jest tylko na dworzu, bo Holly przerażona tym wielkim światem, nie opuszcza Arisa na krok. Ciągle piszczy, zaczęła nawet skakać na nogi, byleby ją tylko wziąć na ręce. Eta wsio :grins: To tyle z tego, co teraz pamiętam. Quote
jmw Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Widziałam w galerii pt. "Galeria yorków, tylko foty, żadnych komentarzy!" nowe fotki :cool1: Holy rośnie :loveu: Arisek teżą słodki (kocham te jego oczy! :loveu:) Quote
Kasia_zg Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pokaż nam swoich uroczych rozrabiaków...:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiam:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Sara_i_Aris Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Dzień dobry wszystkim, miłego dnia życzymy :razz: [quote name='judyta']Widziałam w galerii pt. "Galeria yorków, tylko foty, żadnych komentarzy!" nowe fotki :cool1: Holy rośnie :loveu: Arisek teżą słodki (kocham te jego oczy! :loveu:)[/quote] Witaj [B]judyta[/B] w naszej galerii :buzi: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro:)[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy]Pokaż nam swoich uroczych rozrabiaków...:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy]Pozdrawiam:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Kasiu, [I]nowe [/I]zdjęcia są w ogólnych galeriach, tutaj na razie wstawiam starsze, żebyście zobaczyli, jak Holly się zmienia. Quote
PositiveThought Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Zaraz pójdę oglądać. Albo raczej spróbuję się zawlec... Pozdrawiam Saruś gorrąco :calus: Quote
Kasia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Witaj Saruś :lol: Psiaki z czasem na pewno się dotrą, najwidoczniej potrzebuję troszkę więcej czasu :lol: Lecę na ogólne oglądać fotki! Quote
PositiveThought Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Hejka, jak tam klasa, nowa szkoła? Jak się czujesz jako licealistka? Bo mi dziwnie trochę :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Sara się wzięła z galopu do nauki chyba i pokaże się pewnie dopiero w piątek wieczorem :diabloti: Quote
Pegaza Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Poznaje nowe towarzystwo wiec my sie juz nie liczymy:evil_lol: Quote
Recommended Posts