Martunia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Piękne kwiaty. :) I Arisek z palemką. :loveu: E tam, ale i tak zdjęcia super wychodzą. :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Wczoraj już nie udało mi się dotrzeć na dogo, więc czynię to dzisiaj :p [quote name='Martunia']Piękne kwiaty. :) I Arisek z palemką. :loveu: E tam, ale i tak zdjęcia super wychodzą. :cool3: Dziękuję :loveu: [quote name='PositiveThought']mym mamy jeszcze rzadszą kiteczkę chyba :p znowu mam straszną chęć Aidka zapuscic, chyba gdzieś wywiozę maszynkę, bo nie wiem, czy wytrzymam :evil_lol: pozdrawiamy przedweekendowo :bye: Zapuszczaj, zapuszczaj ;) [quote name='Aga76']Bry Saruś, na nowe fotki czekam... Agusiu, fotki już daję :p Quote
ewa2909 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Witamy w niedzielne przedpoludnie.Kwiatuszki przepiekne,ale dlaczego tak malo Arisa i Holly?Pozdrawiamy cieplutko ze slonecznej Łodzi. Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ale przepiękne są te kwiaty! No i zdecydowanie za mało Ariska oraz Holly. ;) Quote
tigrunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Cze Sara :multi: Zdjęcia jak zwykle urocze :loveu: Ale faktycznie psiaków mało :mad: Quote
Avaloth Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Hej Sara ! :loveu: Oglądnęłam fotki od mojego wyjazdu :loveu: Holly jest cudowna, z tymi stojącymi uszkami jeszcze ładniejsza o ile to możliwe :eviltong: o Arisie nie wspomnę, a ta palemka mu chyba podrosła :cool3: śliczne robisz te makrowe fotki kwiatków i motylków itp.. cuda.. może jeszcze nie są takie bardzo profesjonalne(to twoje słowa, ja się nie bardzo znam, ale mi się podobają:eviltong:), chociaż moim zdaniem są cudowne i chciałbym takie umieć robić :loveu: i mieć lustrzankę.. no dobra idę dalej :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='ewa2909'] Witamy w niedzielne przedpoludnie.Kwiatuszki przepiekne,ale dlaczego tak malo Arisa i Holly?Pozdrawiamy cieplutko ze slonecznej Łodzi. [quote name='Martunia']Ale przepiękne są te kwiaty! No i zdecydowanie za mało Ariska oraz Holly. ;) [quote name='tigrunia']Cze Sara :multi: Zdjęcia jak zwykle urocze :loveu: Ale faktycznie psiaków mało :mad: Oj, bo mam trochę kwiatków i chcę wam je Wam wszystkie pokazać :razz: Ariska i Holly będziecie jeszcze mieli dość, ale na razie jest lato i rosną takie cuda :loveu: [quote name='Aga76']Aaa jak pięknie w niebie jestem!!! Aguś, ja u ciebie też :loveu: Kocham kwiaty :loveu: [quote name='Isia & Chester']Hej Sara ! :loveu: Oglądnęłam fotki od mojego wyjazdu :loveu: Holly jest cudowna, z tymi stojącymi uszkami jeszcze ładniejsza o ile to możliwe :eviltong: o Arisie nie wspomnę, a ta palemka mu chyba podrosła :cool3: śliczne robisz te makrowe fotki kwiatków i motylków itp.. cuda.. może jeszcze nie są takie bardzo profesjonalne(to twoje słowa, ja się nie bardzo znam, ale mi się podobają:eviltong:), chociaż moim zdaniem są cudowne i chciałbym takie umieć robić :loveu: i mieć lustrzankę.. no dobra idę dalej :evil_lol: Z wygolonymi ładniejsza, bo ja wam pokazuje takie stare "zaroślaki" hihi :lol: Palemka podorosła bo i Aris znowu zaczyna zarastać :lol: [quote name='PositiveThought']http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4074-1.jpg :iloveyou: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4086.jpg i to się mi podoba bardzo :loveu: :loveu: jest takie romantyczne, jak to się nazywa? :hmmmm: więcej Ariska i Holly! :sabber: koniecznie! Hmm... ja kwiatki lubię fotografować, ale nie wiem jak się nazywają :niewiem: Quote
Kasia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Witaj Saruś :lol: Zdjeć niestety w pracy nie widzę wiec obejrzę w domku ;) Quote
Aga76 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ślimal ślimak wystaw rogi, dam ci sera na pierogi :evil_lol: Pączki astrów cudnie się otwierają :loveu: Na tamte dostojne - podłużne u mnie mówi się mieczyki. Bry poniedziałkowe. Quote
Martunia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Piękne kwiaty. :) O i jest nasz elegancki Arisek oraz urocza Holly! :iloveyou: Quote
Magda Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ach obejrzałam zdjęcia małej od początku:loveu: Ma pikne pyszczydło:loveu: Aaaa!! Znęcają się nade mną:placz: Quote
AmiX Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Holi jest boska :) Byłam w odwiedzinach w hodowli i dziewczyny są tego samego zdania:p aż dziwne że u nich nie zastała:cool1:(teraz chcą zostawić chłopaka więc pewnie dlatego;)) oooj podobał mi sie tam jeden maluch i chyba gdyby to była sunia to bym juz nie wyszła z pustymi rękami:evil_lol: Dobrze że twojej małej już nie było.....:evil_lol: ps. daj fotke w pozycji wystawowej Pozdrawiam Quote
Avaloth Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jakie ładne kfiatuski :loveu::evil_lol: i piesecki :loveu::lol: ale chyba palemki mu nie masz zamiaru ogolić jak będziesz podcinać resztę, prawda? Quote
jmw Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Śliczne masz yorki :loveu: i śliczne robisz zdjęcia ;) Holly jest z hodowli "De Villar"? Quote
Recommended Posts