Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']I mogę tak cały dzień na nią patrzeć :evil_lol:
W takim razie zapraszam do Ostrołęki :cool3:

[quote name='tigrunia']Ale ma milusio w tym swoim legowisku :loveu:
Arisiak podziwia co za okienkiem :razz:
A kwiwtki i motylki boskieee .. masz talent :loveu:
Dziękuję Be :calus:

Posted

Ale z niej złośnica. :cool1: Trzymam kciuki, by się udało ją nauczyć chodzić na smyczy. :kciuki:
Ahh mogę się tak całe dnie i noce zachwycać Twoimi kruszynami. :loveu: Aris jak dostojnie i wśród kwiatów, a Holly jak uroczo. :loveu: I te kwiatki z motylkami. :)
Też chcę umieć takie zdjęcia robić. :-(

Posted

Pierwszy spacerek już za nami :multi: Zdjęć żadnych nie mam, bo zapomniałam wziąć lustro, a do tego pogoda okropna i byłyby zaszumione. Holly łapkami się nie zapierała, co Aris robi nawet do dzisiaj, natomiast lamentowała, żeby ją wziąć na ręcę i zdjąć szelki. Te piski ma okropne, jakby ktoś ją ze skóry obdzierał :-o

[quote name='Martunia']Ale z niej złośnica. :cool1: Trzymam kciuki, by się udało ją nauczyć chodzić na smyczy. :kciuki:
Ahh mogę się tak całe dnie i noce zachwycać Twoimi kruszynami. :loveu: Aris jak dostojnie i wśród kwiatów, a Holly jak uroczo. :loveu: I te kwiatki z motylkami. :)
Też chcę umieć takie zdjęcia robić. :-(
Ja też chcę umieć zdjęcia robić :eviltong: Duuużo nauki jeszcze przede mną. Najpierw muszę się dorobić lepszego obiektywu do makro.

[quote name='PositiveThought']mnie też zaproś, zaproś, albo się wproszę :loveu:

Mała wypoczywa jak księżniczka :loveu:
czyli jak należy.

Arisek obserwuje :loveu:

kwiatki super :cool2:
chyba róża mi się podoba najbardziej :loveu:
Wpraszaj się, wpraszaj, będzie mi miło :loveu:

Mi się też róża podoba najbardziej :loveu: Trochę kolory podrasowałam...

Posted

Co Ty gadasz, Ty robisz zdjęcia cudowne!!! :-o Chciałabym takie robić.
Na razie wyszukuję jakiejś dobrej lustrzanki, może dostanę na urodziny. :cool3:

Ale Holly mądra. ;) I chce się nosić na rękach jak księżniczka. :D Poza tym dobry pomysł macie z tym agility! Na pewno warto spróbować. :)

Posted

Dzień doberek :multi:

Atka, zgadzam się z tobą w 100% :loveu: Pies jest zapatrzony w ciebie, musicie się nawzajem rozumieć i to jest super :multi:

Martuś, oj, mylisz się... Gdybym dała komus doświadczonemu moje zdjęcia do oceny, to większość byłaby do wyrzucenia :oops: Ale ja się jeszcze wszystkiego nauczę!

Ewa, McDzik, dziękuję :loveu:

Posted

Arisek uśmiechnięty i szczęśliwy, bo miał całe pole dla siebie. Do czasu, gdy nie pojawił się koń i musiałam psiaka przypiąć do smyczy. Wolę nie ryzykować, zwłaszcza że Aris ma czasami pomysły z kosmosu :diabloti:

Posted

Dzień dobry Kochani :calus:

Aguś - on by z chęcią zajął się stadem koników, przecież to taki wielki pies :cool3:

Martuniu - ja dopiero niedawno dowiedziałam się, że ostrość ustawia się na oczy, a nie na nos :razz:

Atka - z palemki jesteśmy dumni, bo kiedyś to był tylko pędzelek :eviltong: Jeszcze dużo nam brakuje do fontanny Oskarka, ale Aris nie może pochwalić się bujną grzywą :lol: