mm.templum Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 no To Się Udało!!! Rewelacja, Gosiu Jesteś Niesamowita!!! Quote
GoniaP Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='mm.templum'][SIZE=1]no To Się Udało!!! Rewelacja, Gosiu Jesteś Niesamowita!!! Ojej, ale krzyczysz!!! Gdzie zniknąłeś? Co u Ciebie? Zakochałeś się czy co? Bo Cię w ogóle na dogo nie widać!!! Quote
GoniaP Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Cytuję smsa porannego od Pani Hani: "Witam, Cudaczek bardzo spokojnie przespal noc-nie piszczał, rano spał na swoim miejscu. Po spacerze trochę zjadł. Jest bardzo wesoły. Pozdrawiamy" :smilecol: Quote
Mada:) Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Oooo... czyli imionka nie zmienił ? :razz: To świetnie, że Cudaczek został tak cudownie zaakceptowany przez tą cudowną rodzinkę ! Gdyby każdy czworonóg miał tyle szczęścia co on, to świat byłby rajem ! Quote
mm.templum Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='GoniaP']Ojej, ale krzyczysz!!! Gdzie zniknąłeś? Co u Ciebie? Zakochałeś się czy co? Bo Cię w ogóle na dogo nie widać!!! ........ale ja nigdzie nie znikałem, jestem cały czas, a że zadań bojowych dla mnie żadnych nie macie drogie towarzyszki z fundacji to już nie moja wina!!! Quote
Rymonka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Super!!! Dużo miłości w nowym DOMKU!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
GoniaP Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Cudaczek spędził super weekend!!! Jest kochany i rozpieszczany! Dziś pływał w jeziorze i nie wypuszczał piłeczki z paszczy :loveu: Ma się jak pączuś w maśle, a jego nowi Opiekunowie nie mają dla niego wystarczających słów podziwu...Pies ideał mówią o nim, i "tak miało być"....:multi::loveu::multi: Quote
outsi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Uffffff :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laugh2_2: :laugh2_2: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :cunao: :cunao: Quote
brydzia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 milo czytać,że psinka znalazla wspanialy dom. Cieszę sie razem z wami no i z Cudaczkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Cudaczek ma się świetnie... Nauczył się pływać :) Quote
GoniaP Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Cytuję pw od Pani Hani: "Witam.To my nowa rodzina Cudaka.Jesteśmy bardzo szczęśliwi , że tak fajny traił nam się przyjaciel.Jest wesoły ,śmieszny i bardzo kochany.Od razu nas zaakceptowa nawet naszego Kajtka-żółwia.Wczoraj władował mi się na kolana i czekał na pieszczoty.Mam więc kolejne dziecko!Pozdrawiam wszystkich przyjaciół Cudaka Hania":loveu::lol: Quote
anilla Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 wygląda na to że czasami warto długo czekać na domek;) Quote
GoniaP Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 A ja w piątek jadę Cudeńko odwiedzić :multi: Quote
GoniaP Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Cudak pozostał Cudakiem! Zarówno z imienia, jak również z zachowania :loveu: Jest pełnoprawnym członkiem 5-cio osobowej Rodziny, jest kochany i rozpieszczany, co z resztą widać :multi: Bardzo ucieszył się na mój widok, odtańczył taniec miłości, skakał, lizał, tulił się i przyniósł prezent w postaci ukochanej piłeczki. Ta kochana morda mnie nie zapomniała:multi: I niech mi ktoś spróbuje perswadować, że psy nie mają uczuć i pamięci!!!! Spędziłam tam ponad godzinę, a Cudak nie odstępował mnie na krok. Pięknie wygląda, nie ma już kołtunów, jest codziennie czesany, codziennie dzieci bawią się z nim piłeczką. Tak go ponoć wczoraj wymęczyłam, że ponoć od razu po moim wyjściu padł! Jestem spokojna o jego los i wiem, że jest szczęśliwy. Jeździ sobie nad jezioro, biega z dziećmi, i żyje sobie dostatnio i beztrosko. Cóż tu dużo pisać - fuksnęło mu się fajne życie :multi::multi::multi: Quote
eria Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ten to ma szczeście !!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
GoniaP Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 A za chwilę będzie CIACH.......................... Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Cudaczek ma się świetnie. Jutro się z nim zobaczę, bo jutro "asystuję" jako ta matka chrzestna :evil_lol: (wyrodna z resztą) przy kastracji.... Od jutra więc chłopak będzie bezjajeczny :eviltong: A tu mamy Cudaka 2 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77369 Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Cudeńko od dziś bez "klejnotów" Trzymajcie kciuki za rekonwalescencję!!! Quote
Recommended Posts