Jump to content
Dogomania

Cudak-sznaucerowaty PON- po 4 miesiącach czekania znalazł prawdziwy DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mm.templum'][SIZE=1]no To Się Udało!!!
Rewelacja, Gosiu Jesteś Niesamowita!!!

Ojej, ale krzyczysz!!! Gdzie zniknąłeś? Co u Ciebie? Zakochałeś się czy co? Bo Cię w ogóle na dogo nie widać!!!

Posted

Cytuję smsa porannego od Pani Hani:
"Witam, Cudaczek bardzo spokojnie przespal noc-nie piszczał, rano spał na swoim miejscu. Po spacerze trochę zjadł. Jest bardzo wesoły. Pozdrawiamy"
:smilecol:

Posted

Oooo... czyli imionka nie zmienił ? :razz:
To świetnie, że Cudaczek został tak cudownie zaakceptowany przez tą cudowną rodzinkę !
Gdyby każdy czworonóg miał tyle szczęścia co on, to świat byłby rajem !

Posted

[quote name='GoniaP']Ojej, ale krzyczysz!!! Gdzie zniknąłeś? Co u Ciebie? Zakochałeś się czy co? Bo Cię w ogóle na dogo nie widać!!!

........ale ja nigdzie nie znikałem, jestem cały czas, a że zadań bojowych dla mnie żadnych nie macie drogie towarzyszki z fundacji to już nie moja wina!!!

Posted

Cudaczek spędził super weekend!!! Jest kochany i rozpieszczany! Dziś pływał w jeziorze i nie wypuszczał piłeczki z paszczy :loveu: Ma się jak pączuś w maśle, a jego nowi Opiekunowie nie mają dla niego wystarczających słów podziwu...Pies ideał mówią o nim, i "tak miało być"....:multi::loveu::multi:

Posted

Cytuję pw od Pani Hani:
"Witam.To my nowa rodzina Cudaka.Jesteśmy bardzo szczęśliwi , że tak fajny traił nam się przyjaciel.Jest wesoły ,śmieszny i bardzo kochany.Od razu nas zaakceptowa nawet naszego Kajtka-żółwia.Wczoraj władował mi się na kolana i czekał na pieszczoty.Mam więc kolejne dziecko!Pozdrawiam wszystkich przyjaciół Cudaka
Hania":loveu::lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Cudak pozostał Cudakiem! Zarówno z imienia, jak również z zachowania :loveu:
Jest pełnoprawnym członkiem 5-cio osobowej Rodziny, jest kochany i rozpieszczany, co z resztą widać :multi:
Bardzo ucieszył się na mój widok, odtańczył taniec miłości, skakał, lizał, tulił się i przyniósł prezent w postaci ukochanej piłeczki. Ta kochana morda mnie nie zapomniała:multi: I niech mi ktoś spróbuje perswadować, że psy nie mają uczuć i pamięci!!!!
Spędziłam tam ponad godzinę, a Cudak nie odstępował mnie na krok. Pięknie wygląda, nie ma już kołtunów, jest codziennie czesany, codziennie dzieci bawią się z nim piłeczką. Tak go ponoć wczoraj wymęczyłam, że ponoć od razu po moim wyjściu padł!
Jestem spokojna o jego los i wiem, że jest szczęśliwy. Jeździ sobie nad jezioro, biega z dziećmi, i żyje sobie dostatnio i beztrosko. Cóż tu dużo pisać - fuksnęło mu się fajne życie :multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...