Becia66 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) Esia za Tęczowym mostem. Zatruła się grzybami i niestety nie udało się jej uratować...:-(:-(:-( Wysyp labradorów w schroniskach, cóż sie dzieje ? Do Boguchwały trafiła kolejna labradorka w krótkim czasie i tak jak poprzednia cycuchy wyciągnięte, zmasakrowane i obolałe po niedawnym karmieniu. Eska jest przemiłą, ok, 4-letnią sunią, bardzo łagodną, usłuchliwą i kontaktową. Widać że wiele przeszła w swoim życiu, niejeden miot odchowała i w końcu stała się bezużyteczną maszyną do rodzenia szczeniaków, pewnie zastąpiona przez młodszą koleżankę. Mamy nadzieję że to koniec jej niedoli, że wreszcie usmiechnie się do niej szczęscie i trafi do odpowiednich ludzi którzy dadza jej prawdziwy dom i miłość.. Eska może mieszkać z dziećmi, będzie wspaniałym towarzyszem ich wspólnych zabaw i oddanym przyjacielem dla całej rodziny. Kontakt becia [email protected] tel.606262450 Edited October 16, 2012 by Becia66 Quote
majuska Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 No i co z tego, żeśmy tu wszystkie przylazły....??:shake::eviltong::evil_lol: Quote
Becia66 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 majuska napisał(a):No i co z tego, żeśmy tu wszystkie przylazły....??:shake::eviltong::evil_lol: a choćby to, że nam raźniej w kupie :cool3:. Quote
Becia66 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 majuska napisał(a):Raźniej i cieplej:sg168: a co ty majuska, palić zaczęłaś ? :diabloti: Quote
majuska Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 nie..ale zajarałabym w dobrym towarzystwie:evil_lol: Quote
Becia66 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 majuska napisał(a):nie..ale zajarałabym w dobrym towarzystwie:evil_lol: no to wpadnij do mnie, bo mnie do ciebie jakoś trudno się dostać ....:cool3: Quote
Roszpunka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja to dopiero mam do Was daleko, a też bym fajeczkę w doborowym towarzystwie zajarała ;) Quote
karolciasz28 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A mi jak zwykle nie wolno...:evil_lol: Quote
Agula99 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Esko, dobrze że masz teraz koleżankę, ale pustki tu u ciebie, ojj pustki, ciotka majuska jak się ogarniesz, to prosim wrzucić piękną na pierwszą stronkę, zrobić tam małe przemeblowanie, a co niech śliczna też ma swoje miejsce w czołówce :) Quote
Becia66 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 zawsze myślałam że labradory schodzą piorunem, a tu taka cisza....:shake: Quote
karolciasz28 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 "Moda" nie ta, teraz szał na berneńczyki....:roll: Quote
majuska Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Agula99 napisał(a):Esko, dobrze że masz teraz koleżankę, ale pustki tu u ciebie, ojj pustki, ciotka majuska jak się ogarniesz, to prosim wrzucić piękną na pierwszą stronkę, zrobić tam małe przemeblowanie, a co niech śliczna też ma swoje miejsce w czołówce :) Tak, tak, zaplanowałm to na dzisiejszy wieczór :) Dzwonił jakiś chłop ( u Kali to napisałam ) ale się przepłoszył, jak oznajmiłam, że to pies do domu, do ludzi a nie na zewnątrz. Quote
karolciasz28 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 I dobrze, że się spłoszył, labradora będzie na polu trzymał, no tak to nie ma. Quote
Agula99 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 czyli pewnie chciał ją na łańcuch, a ona taka przylepka, taka fajniusia, tak się ładnie z Figunią bawią, a Beniem razem chodzimy na spacerek, ale umęczyć się można przy takich dwóch potworach, z Terusiem też się lubi, a z Kają oczywiście nienawidzą, ta sama śpiewka co z Sonią :) , Kaja ma alergie na labki ;) Quote
Agula99 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Kurcze a u Eski też cisza, nikt jej nawet nie odwiedzi wirtualnie, nie skrobnie dwóch słów, nie zapyta o zdrowie, ot taka bidulka samotna :( a czy ona ma jakieś ogłoszenia??? Quote
karolciasz28 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ogłoszeń nie ma, bo czekałam na lepsze zdjęcia. Ale spokojnie mogę z tymi zrobić. Quote
Becia66 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Eska jest cudowna, taka otwarta i kontaktowa zgadza się z innymi psiakami, a szczególnie zaprzyjaźniła się z Figą. Biega za pileczką i chętnie przynosi ją z powrotem. Myślę że jest świetnym terapeutą dla Figi bo dzięki ich przyjażni sunia się otworzyła i chętnie chodzi na spacerki. I to z większą gracją niż sama Eska...:lol: Quote
majuska Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Dobrze byłoby miec jakieś jej lepsze zdjęcia..nic tam Beciu nie pyknęłaś ostanio?? Quote
Becia66 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='majuska']Dobrze byłoby miec jakieś jej lepsze zdjęcia..nic tam Beciu nie pyknęłaś ostanio?? zaczęłam pstrykać ale nie pstrykało i wściekłam się że aparat szwankuje. Po 3 godzinach pustego pstrykania okazało się , że nie mam włożonej karty pamięci. :wallbash: [SIZE="3"]Ale uwaga uwaga : Własnie jedzie w tej chwili do przytuliska Pani z Rzeszowa, żeby ją zobaczyć i ocenić stan zachowań - na zlecenie Fundacji Prima. Trzymajcie kciuki żeby Eska wypadła dobrze. Quote
Recommended Posts