Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Esia za Tęczowym mostem. Zatruła się grzybami i niestety nie udało się jej uratować...:-(:-(:-(

Wysyp labradorów w schroniskach, cóż sie dzieje ? Do Boguchwały trafiła kolejna labradorka w krótkim czasie i tak jak poprzednia cycuchy wyciągnięte, zmasakrowane i obolałe po niedawnym karmieniu. Eska jest przemiłą, ok, 4-letnią sunią, bardzo łagodną, usłuchliwą i kontaktową. Widać że wiele przeszła w swoim życiu, niejeden miot odchowała i w końcu stała się bezużyteczną maszyną do rodzenia szczeniaków, pewnie zastąpiona przez młodszą koleżankę. Mamy nadzieję że to koniec jej niedoli, że wreszcie usmiechnie się do niej szczęscie i trafi do odpowiednich ludzi którzy dadza jej prawdziwy dom i miłość.. Eska może mieszkać z dziećmi, będzie wspaniałym towarzyszem ich wspólnych zabaw i oddanym przyjacielem dla całej rodziny.
Kontakt becia [email protected] tel.606262450

Edited by Becia66
Posted

Esko, dobrze że masz teraz koleżankę, ale pustki tu u ciebie, ojj pustki, ciotka majuska jak się ogarniesz, to prosim wrzucić piękną na pierwszą stronkę, zrobić tam małe przemeblowanie, a co niech śliczna też ma swoje miejsce w czołówce :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Esko, dobrze że masz teraz koleżankę, ale pustki tu u ciebie, ojj pustki, ciotka majuska jak się ogarniesz, to prosim wrzucić piękną na pierwszą stronkę, zrobić tam małe przemeblowanie, a co niech śliczna też ma swoje miejsce w czołówce :)

Tak, tak, zaplanowałm to na dzisiejszy wieczór :)
Dzwonił jakiś chłop ( u Kali to napisałam ) ale się przepłoszył, jak oznajmiłam, że to pies do domu, do ludzi a nie na zewnątrz.

Posted

czyli pewnie chciał ją na łańcuch, a ona taka przylepka, taka fajniusia, tak się ładnie z Figunią bawią, a Beniem razem chodzimy na spacerek, ale umęczyć się można przy takich dwóch potworach, z Terusiem też się lubi, a z Kają oczywiście nienawidzą, ta sama śpiewka co z Sonią :) , Kaja ma alergie na labki ;)

Posted

Kurcze a u Eski też cisza, nikt jej nawet nie odwiedzi wirtualnie, nie skrobnie dwóch słów, nie zapyta o zdrowie, ot taka bidulka samotna
:( a czy ona ma jakieś ogłoszenia???

Posted

Eska jest cudowna, taka otwarta i kontaktowa zgadza się z innymi psiakami, a szczególnie zaprzyjaźniła się z Figą. Biega za pileczką i chętnie przynosi ją z powrotem. Myślę że jest świetnym terapeutą dla Figi bo dzięki ich przyjażni sunia się otworzyła i chętnie chodzi na spacerki. I to z większą gracją niż sama Eska...:lol:

Posted

[quote name='majuska']Dobrze byłoby miec jakieś jej lepsze zdjęcia..nic tam Beciu nie pyknęłaś ostanio??

zaczęłam pstrykać ale nie pstrykało i wściekłam się że aparat szwankuje. Po 3 godzinach pustego pstrykania okazało się , że nie mam włożonej karty pamięci. :wallbash:

[SIZE="3"]Ale uwaga uwaga :

Własnie jedzie w tej chwili do przytuliska Pani z Rzeszowa, żeby ją zobaczyć i ocenić stan zachowań - na zlecenie Fundacji Prima. Trzymajcie kciuki żeby Eska wypadła dobrze.