Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lolucha tak się dziś wyspacerowała,że ho ho.... najpierw rano, potem miała chwilę czasu na zjedzenie posiłku a potem poszła z nami na wypoczynek na trawie połączony z krótkim spacerem, ona jest już całkowicie samodzielna, jeśli zna otoczenie, sama sobie wybiera miejsce, w którym chce się położyć, wypoczywa sobie w cieniu, jak ma ochotę o sobie przypomnieć, to przyjdzie i liźnie w ucho i znowu idzie się ułożyć, tam gdzie jej pasuje. kochana jest!

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widac na zdjeciach i filmach ze Lola wyglada na szczesliwa - tak jakby zadomowila sie w schronisku - nie jak inne biedaki. pewnie troche to wynika z jej charakteru - ale napewno w przewazajacej mierze dzieki Wam - bo dzieki Wam ma chwile normalnego zycia i szczescia.

Posted

ona jest taka poza schroniskiem, czyli wlasnie na spacerach
niestety gdy wraca do pomieszczenia staje się dosc zamknięta, zalękniona i wycofana a gdy tylko ktos przechodzi korytarzem to szczeka. ogolnie zal mi jej ogromnie gdy siedzi tam,bo staje sie wtedy bardzo nerwowa, a poza tym doskwiera jej nuda
otwiera sie tylko na spacerach

Posted

Sabina czy mam wyróżnić jej znowu tablicę czy poczekać czy coś jeszcze z tego domu będzie? wczoraj skończyło się jej pierwsze miesięczne wyróżnienie z wynikiem 1540 wejść

Posted

martka1982 napisał(a):
Sabina czy mam wyróżnić jej znowu tablicę czy poczekać czy coś jeszcze z tego domu będzie? wczoraj skończyło się jej pierwsze miesięczne wyróżnienie z wynikiem 1540 wejść

Martka1982, no pewnie ze wyroznij! :lol: Jak sie skonczy kaska na wyroznienia i Lola nie bedzie miala jeszcze domku, to jeszcze dosle - trzeba wyrozniac az do skutku. :lol:

Ja jakos nie ufam ludziom ktorzy sie tak ociagaja, niestety czesto w takich sytuacjach nic z tego nie wychodzi, :shake: wiec nie ma na co czekac.

Posted

Ewelinaaa napisał(a):
Siostra Pani Ewy powiedziała, ze nadal na nią czeka i że z pewnością jak wróci ze szpitala bedzie przygotowana na wizytę.
oby...
zaglądam do Lolci

Posted

pani od Loli dzwoniła dzisiaj rano do mnie
prosiła o nr do Eweliny bo chciała się z nią umówić na wizytę a ja kurde nie mam tego nr, dlatego wysłałam Ewelinie pw z prośbą o kontakt z Panią
mówiła,że była w szpitalu i że tak się nie składa ale że ona już tylko patrzy na mordkę Loli w ogłoszeniu i nie może się doczekać kiedy te procedury będzie miała już za sobą

dlatego czekamy teraz na wizytę

Posted

sonia1974 napisał(a):
To się dzieje , oby wyniki wizyty obyły ok.
Martka stracisz ulubienicę:loveu:

jeśli pojedzie to sobie popłaczę aż się wyryczę i już od dawna obiecuję sobie,że z żadnym psem nie zwiążę się tak bardzo emocjonalnie (obiecanki....cacanki...) ;)