Jump to content
Dogomania

Canon z łódzkiego schronu odszedł za TM, w swoim domu u swojej kochanej Neris [*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sabina02'][B][SIZE=3]A co to za biedactwo w glebi drugiego zdjecia obok Canona????[/SIZE][/B][/quote]

ten drugi pies jest chyba w gorszym stanie od Canona

a Canon jest w dużo lepszym stanie niz był Serwo gdy do mnie przyjechał
ale to wcale nie znaczy, że nie trzeba się spieszyć
niestety nie mogę mu pomóc - mogę trzymać kciuki za domek dla niego
a przyszłemu domkowi mogę napisać, że jeżeli Canon do niego trafi to zyskają taką psia miłość jakiej nigdy nikt im nie da

Posted

Będzie dobrze :) - wiedziałam,
sprawdza się to co mówię - jak się weźmiemy na spokojnie po kolei, razem a nie po 1-2 osoby, za każdego psiaka to damy radę :)
Złote babki z Was :loveu:

Era mnie gnębi teraz :(

Posted

[quote name='ewatonieja']trzymam kciuki za Canona :)[/quote]

[quote name='hanka456']Canon potrzebuje domu, nie dajmy umrzec mu w beznadziei. To tylko przysporzy jeszcze wiecej smutku, ktory klebi sie czarnymi chmurami nad lodzkim schroniskiem.[/quote]

Chcecie pomoc? Prosze o wklejenie Canona banerka w podpis...:loveu:

Jesli nie potrafice, oto instrukcje:

[B]Najpierw podswietl banerek (trzymaj nacisniety lewy guzik myszki i pociagnij po banerku) i skopiuj go naciskajac na niego prawym kliknieciem myszki. Potem pod "Witaj, (twoj nick)" nacisnij "[U]Prywatne Wiadomosci[/U]". Jak Ci sie strona otworzy to po lewej stronie zobaczysz "Panel Kontrolny". Pod nim nacisnij opcje "[U]Edytuj Podpis[/U]". W tej opcji wklej (skopiuj) banerek i na dole nacisnij "Zapisz podpis"...i włala!!!! (to po francusku...hihi)[/B]

Jesli ktos ma problem z podswietleniem banerka, to zacznijcie ciagnac myszka z prawej strony, jeszcze na szarym polu zanim zacznie sie baner (pisze,bo sama mialam z tym klopot...:oops:)

Napislam to krok po kroku, choc wiem ze wielu z Was zna juz wszystkie lub niektore te funkcje. Ale moze sa tutaj nowicjusze komputerowi, a chce zeby kazdy mial szanse pomoc banerkiem temu psinie...;-)

Posted

[quote name='hanka456']Trzymam kciuki.
Instrukcja swietna, ale ja mam w banerku tez takie, ktore bardzo potrzebuja wparcia.[/quote]

Oh! Sorki! Musialam cos przegapic...bo celowalam we te "bezpodpisowe" cioteczki:oops:

Posted

[quote name='szajbus']Szampan się chłodzi chłopie.
Kurde jakem niepijąca to se walne lampkę, jak znajdziesz domek. Słowo daję.
Śmigaj na góre, póki co, bo nie chce zapeszyć.
Tfu, tfu. tfu[/quote]
szajbus, chyba się dołącze :razz: