Jump to content
Dogomania

Canon z łódzkiego schronu odszedł za TM, w swoim domu u swojej kochanej Neris [*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='akucha']Cioteczki, dzwoniła do mnie Neris, padł jej twardy dysk :placz: Bardzo prosi o pilnowanie wątków Canona i Dyzia!!!

Canon czeka na dom!!! Dom bez kotów![/QUOTE]

Oj biedna Neris. :-( Canonku może ktoś Cię wreszcie pokocha.
Wieczorem, albo jutro porobię chłopakowi ogłoszenia.

Posted

Komputer naprawiony, nerwów było wiele ale na szczęście już dobrze...

Przyszła przesyłka od Sabinki, przez telefon przeczytałam wszystko o tej maszynce moje koleżance która ma salon fryzjersji dla psów i powiedziała że to super rzecz!!!!

Kochana Sabinko, nie wiem jak Ci dziekować.

Wywiedziałam sie już o długości ostrzy itp. Do sfilcowanej sierści musi być ostrze 1 lub 2 mm, Ola mi takie pożyczy i możemy szaleć!

A Canonek żebrze przy stole...:evil_lol:

Posted

[quote name='Neris']Kochana Sabinko, nie wiem jak Ci dziekować.[/quote]

Nie trzeba dziekowac...:lol: . To ja Ci dziekuje za wszystko co robisz dla tych psich nieszczesc!!! A maszynke potraktuj jako prezent w podziekowaniu za Twe dobre serducho!!! Niech Ci sluzy!

Posted

Trochę sie przejechałam po Dyziu tą nową maszynką...

Z tyłu szczególnie, bo tam ta sierść kiepska.

Canon ma takie kłęby sierści że to ostrze się nie przebije.
Ola pozyczy mi ostrze, mówiła że ma podwójne świeżo naostrzone nr 8 1/2, 2mm (cokolwiek to by nie miało znaczyć). Podobno to da radę się przebić przez kołtunki.

Wykonałam na Canonie próbę maszynki żeby zobaczyć czy w ogóle da się nią dotknąć. Okazuje się że spokojnie pozwala na wszelkie operacje, na początku tylko nerwowo się oglądał.

Posted

Nie, nie kasuj Canona z bannerka! Jak wtedy znajdzie domek????

Zrób sobie podwójny.

A ja jestem ciągle w takim niedoczasie, że mój bannerek jeszce niekompletny.

Posted

Neris, zamowie Ci to 2 mm ostrze :lol:, bo to bez sensu miec maszynke, a nie moc jej urzywac...:shake:

Tylko napisz mi dokladnie ktory czy 1mm, czy 2mm. A najlepiej to sprawdz na pozyczonym ktory Ci najlepiej pasuje i daj mi znac...

Posted

Sabinko, nie będziesz mi kupować żadnego ostrza! To od Oli wypróbuję i jak będzie dobre to się zepnę i kupię...

Jak to mówi mój kochany brat - damy raaaaadę...

Posted

Ja tez myślałam, ze on jest dużym psiakiem. Jak mi Neris powiedział, ze nie ogarnęło mnie zdziwko.
Neris beda nam potrzebne fotki Canona do ogłoszeń. Mamy zakazane zmieszania fotek juzli.zuzanny ( prawa autorskie)

Posted

Chrupek łobuzie, miałaś iść spać!!!!!

Canon w porównaniu z psem który dzisiaj przyjechał z Chrupkiem to KRUSZYNKA!!!! Chrupek przywiozła bowiem chodzącą KANAPĘ. SZOK!!!! Pierwszy raz w życiu widziałam psa który jest szerszy niż wyższy. :evil_lol:

Nie nie, nie przywiozła go do mnie... tak tylko przejżdżała

Posted

Bardzo się cieszę, że Canonek już bezpieczny. Jego widok całego w wymiocinach był szokujący... Teraz tylko jeszcze stałego domku potrzeba...