Jump to content
Dogomania

Canon z łódzkiego schronu odszedł za TM, w swoim domu u swojej kochanej Neris [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='ciapuś']w tym sklepie na stronie nie ma tego typu ale facet mówił że OSTER GOLDEN A5 2 BIEGOWA to najlepsza maszynka do pozlepianej sierści[/quote]

To musze jej poszukac w necie...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pesel to numer pod zdjeciem w dowodzie osobistym (same cyfry - nie myliz z seria i numerem dowodu osobistego) - tak jest w starych dokumentach
w nowym plastikowym numer znajduje sie na stronie bez zdjęcia - zaraz koło złotego orzełka (pierwsze cyfry to rok miesiec i dzień urodzenia)

Posted

Ale szpiegowska afera no no... wiemy o Tobie coraz więcej!

A Canon dzisiaj strasznie szczekający się zrobił! Treaz stoi w kuchnu i mnie ponagla - co jest babo, kolację dawaj, wczoraj była o 20 a dzisiaj co?

Pół nocy szzcekał pod drzwiami sypialni... chciał koniecznie wejść. Ale jestem twarda, oj tak...

Posted

Kochana Sabinko, bardzo dziekuję.

A czy wiecie że ja tego nigdy nie robiłam????
No ale przecież nie będe tej maszynki wypróbowywać na Canonie biednym, Chrupku przybywaj!!!!!!!!!!!!! Się zobaczy jak to idzie...

Posted

[quote name='Ania Agata']Sabina02 dziękujemy! (zobaczymy co na to "powie" Canon?):razz:[/quote]

[quote name='Neris']Kochana Sabinko, bardzo dziekuję.[/quote]

Nie ma za co Cioteczki! Niech te nasze chlopaczki i inne psiaki schroniskowe maja chociaz troszke luksusu...:lol: