szajbus Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Boże, każdy podbija Canonka, mówi jaki on biedny, jaki porzygany itp, Ale jak się pojawiła szansa , żeby wyciągnąć go ze schronu , to jakoś nie widzę entuzjazmu w zorganizowaniu kasy. Ok. Robie roszadę w moich wydatkach związanych z pomocą dla psów. Deklaruję drugie 50 zł miesięcznie dla Canona. Quote
szajbus Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ania Agata zadeklarowała 50 zł miesięcznie + moje 50 zł to jest razem stówa Trzeba zorganizować druga stówę, ale pewne pieniądze, a nie gadanie. Quote
Irkowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [QUOTE]kiedy pies w takim razie moze jechac do Neris?[/QUOTE] juz! przeciez caly czas jest tutaj mowione ze CZASU NIE MA!!!ZE CANON musi pilnie opuscic schronisko ! Quote
szajbus Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bo nie ma, taka jest prawda. Jak o nim czytam to płakać sie chce Quote
Kar0la Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja finansowo pomóc nie mogę. Może uda mi się zrobic jakiś bazarek. Canon nie ma czasu. Myślę, że nie ma co zwlekać. Quote
szajbus Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [SIZE=3][B][COLOR=Red]PILNE[/COLOR][/B][/SIZE] Rozmawiałam z Neris . Zgodziła sie przyjąc do siebie dwa psiaki Canona i Dyzia za 200 zł miesięcznie. Pieniądze na utrzymanie psiaków mamy zadeklarowane przez Ania Agata 50 zł + Jola 50 zł+ ja 100 zł= 200 zł. Jednak trzeba będzie psiakom założyć skarpetę na ewentualne lecznie i tu prośba do was o pomoc. Same nie damy rady, tym bardziej, że nie wiadomo jak długo psiaki będą tam przebywały. Jest dla nich szansa. Proszę wypowiedzcie się na ten temat. Quote
Seaside Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Szajbus - są jeszcze pieniądzw w skarpecie Nestor na AFN!!!!!! To po biduniu staruszku z łodzkiego schronu!!!! Wykorzystajcie je!!! Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dziękujemy Neris :loveu: i Ani Agacie, Joli i Szajbus-ce :loveu: a Canon i Dyzio nawet nie wiedzą, że dostaną szansę na życie prosimy o wpłaty na ewentualne leczenie Quote
Niewiasta_21 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 O rety...naprawde suuper!!! Ja sie nieznam na tych skarpetach. Ale transport juz jest. W tym tygodniu psiaki jadą! prosze,podajcie mi numer do neris na pw. Quote
ewatonieja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jakby się udało coś wyskrobac to gdzie wpłacac? Quote
Ania Agata Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Skarpeta zakłada się sama wraz z pierwszą wpłatą na AFN. [B][U]Numer konta:[/U][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]78213000042001038801430001[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]VWBank[/SIZE][/B] [COLOR=black][B]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/B][/COLOR] [COLOR=black][B]UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/B][/COLOR] [COLOR=black][B]14-100 OSTRÓDA[/B][/COLOR] Trzeba tylko opisać przelew np.: od:...(nick z dogo) dla:...Canon z Łodzi-leczenie. Quote
Neris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 O ile pamiętam, to na AFN mają być zbierane pieniądze na ewentualne leczenie, odrobaczanie itp... wiadomo, że po wyjściu ze schronu zawsze coś "pęka". Stawki hotelowe z naszych okolicach zaczynają się od 15 zł za dobę, wiec nazywanie mnie "hotelem" wprowadza w błąd. Niestety nie mogę sobie pozwolić na wzięcie psów na bezpłatny DT dla żadnego więcej psa, ze względu na poważna sytuację finansową muszę prosić o zwrot kosztów utrzymania psów. Quote
Ania Agata Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Napisałam przykładowo. Ale już poprawiam. Dziękujemy za to co robisz. Quote
szajbus Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [COLOR=Red]Canonku, pieseczku jest blisko.Trzymaj się [/COLOR]Neris gdybym miała zdrowy kręgosłup to zaniosłabym cię na rekach gdzie tylko byś chciała za to co robisz dla tych bidulek. Quote
Neris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 żeby tylko dotrwali do tego piątku... Dyzio i on. Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a nie dałoby się Canona i Dyzia gdzieś przetrzymać do piątku ? Quote
Moriaaa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Czy transport musi być w piątek? Neris czy pasowałaby Ci środa? Mi bardziej jakos tak pasuje, a i psiakom pewnie też...Co Ty na to? Środa po 18? Quote
Neris Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jestem w domu cały tydzień poza piątkiem, kiedy jadę do lekarza, więc ustawiajcie transport jak Wam pasuje... Quote
szajbus Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [COLOR=Blue][B]Chłopaki trzymam za was kciuki z moja sunią. Wytrzymajcie![/B][/COLOR] Quote
Moriaaa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 To umówmy się wstępnie na jutro. Jak tylko nic nie wypadnie, jutro pojedziemy z psiakami. Czekam tylko na decyzję Pani od Saszy, którą zabrałabym również. Czy my się umówimy w Wawie? Quote
Neris Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ja nie mam auta, więc niestety nie mam jak dojechać do Warszawy. MOgę Was jedynie poprowadzić telefonicznie. Quote
hanka456 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Boze jak sie ciesze ze wzgledu na Sasze, Dyzia i Canona. Quote
Recommended Posts