basiagk Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ale trzeba chyba jakiś szybkich decyzji ta osoba ma parę piesków na oku. Quote
szajbus Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Rozumiem, ale czy sprawa będzie mogła poczekać do jutra jak wejdzie więcej osób? PROSZĘ Quote
Niewiasta_21 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Sory dziewczyny,ale nie nie siedze na dogo 24 godziny na dobe. Mysle ze to dobry pomysł,jesli Chrupek sie naprawde podejmie tego. Transport sprubujemy załatwic.Pieniadze tez mysle ze na dogo sie uzbiera. Jutro jeszcze skonsultuje sie z moja fundacja i dam wam znac.Mozecie poczekac do jutra cioteczki? Quote
szajbus Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To by była dla niego super szansa. POczekajcie do jutra Quote
basiagk Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ja tylko pospieszałam bo chciałabym Canonowi pomóc:oops: Quote
Niewiasta_21 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 basiagk doceniam to i bardzo dziekuje za pomoc. A mozesz cos wieciej napisac gdzie canon miał by mieszkac? Rozumiem ze to taki płatny Dt miałby byc? Quote
basiagk Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Chrupek']mamy dla Was taka propozycje , a wlasciwie dla Canona jest dom tymczasowy dla psiaka (200zl miesiac - zwrot kosztow jedzenia) u Neris.... sadze ze na dogo taka suma sie uzbiera prosilam prosilam i sie udalo ;) Neris juz kolejny raz ratuje "mi"tyłek Neris mieszka w pomiechowku (mazowieckie) moge byc osoba opiekująca sie psem , zeby nie bylo nieporozumien kto co i dlaczego... mi bedzie łatwiej - jestem na miejscu obiecuje szukac mu domku ....generalnie pilotowac jego "sprawe"!!! dajcie znac szybciutko , bo mamy na oku jeszcze kilka psow . nie pomoge w transporcie-nie mam jak ;([/quote] To nie ja to Chrupek. Ja tylko dałam znac. Quote
Niewiasta_21 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No tak,z tego pospiechu wszystko mi sie pomieszało,ale i tak czekam moze na jakies info o warunkach dla canona. Quote
Irkowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote]jesli Chrupek sie naprawde podejmie tego[/quote] hmm... skoro mowie to tak jest ALE! nie znaczy to ze nie licze na wasza pomoc jesli chodzi o ogloszenia.. przepraszam ze to napisze (nie znam Was) , ale wiem ze sa tez takie osoby ktore obiecuja osobie ktora "przejmuje" psa ze napewno beda pomagalay szukac domku , a jak tylko psiak znajduje sie w bezpiecznym miejscu zostaje przez nie zapomniany nie chcialabym zeby tak bylo bo mam na glowie dosc duza ilosc psow , wiec czekamy do jutra chociaz ja nie wiem nad czym sie tutaj zastanawiac moje drogie Panie :lol: Quote
Irkowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [QUOTE]ale i tak czekam moze na jakies info o warunkach dla canona.[/QUOTE] co dokladnie chcialabys wiedziec ?:p u neris - hehe myslalam ze ja kazdy zna! Quote
szajbus Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Chrupek poczekaj. Pewnie, że nadal będzie sie psiaka ogłaszać gdzie sie da. Jego wątek wraz z DT nie zginie Quote
Ania Agata Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 50 zł miesięcznie ode mnie. Wiem, to niewiele, ale zawsze coś. Quote
saskia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dziewczyny, Sasza jest do dowiezienia do Warszawy, więc chyba obie te rzeczy da się połączyć. Jeżeli jest już osoba, która oferuje 50 zł:loveu: , to myślę, że uzbiera się również reszta.. Myślę, że dla tego psa to w tym momencie jedyna szansa, więc musimy tak zrobić:cool1: Dzięki Chrupek:p Quote
Niewiasta_21 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tez pomyslałam o tym ze mozna by było zawiesc 2 psy od razu. Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ja niestety się nie dołożę :oops: (nie pracuję) ale cieszę się, że jest taka szansa dla Canona, nareszcie... Quote
szajbus Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Lepszego rozwiązania nie widzę. To najlepsze co ostatnio zaproponowano w sprawie Canona Quote
Irkowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 proponuje zalozyc skarpete !!!! zeby bylo z czego oplacic hotel ... Quote
katya Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Jakby trzeba było Canonka wykąpać przed podróżą, to zapraszam do mnie. Ale co z transportem? Quote
Niewiasta_21 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 To on wkońcu idzie do hotelu czy do kogos do domku? Quote
Irkowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Do Neris do domu .... czyli tak zwanego "hotelu" Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 czyli decyzja podjęta? jeśli tak to trzeba zmienić tytuł, że zbieramy na płatny tymczas ja jeszcze dzisiaj dam ogłoszenie Canona w Expressie Ilustrowanym Quote
Niewiasta_21 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Uwazam ze owszem,Canon moze isc na taki DT. W imieniu Fundacji moge powiedziec ze mozemy raz w miesiacu jakas karme kupic dla niego. kiedy pies w takim razie moze jechac do Neris? Quote
Kar0la Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 O rany zaglądam tylko na chwilę, a tu takie wieści.:multi::multi: Ależ się cieszę. Kochana Neris się zgodziła. Matko szalona kobieta. Dziewczyny jeśli ktoś z Łodzi jeszcze nie zna cioteczki Neris to ja za nią ręczę. :loveu::loveu::loveu: To cudowna dziewczyna. Neris jesteś kochana. Canon będzie miał tam cudownie. Gdyby nie kłopoty to sama bym Canona do Nerisowej zawiozła. Neris wpadłabym na to dobre ciacho.;) No, ale niestety ja raczej nie dam rady. Mogę jeszcze dodać, że Canon będzie miał u Neris duuużo wspaniałego towarzystwa i przestrzeni. Piękna okolica.:multi::multi::multi: Teraz tylko transport. Quote
Recommended Posts