szajbus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Canonku, biedaku, co z tobą będzie? Nikt cie nie chce pokochać? nie daj sie psiaku Quote
katya Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Canonku, niech kogoś poruszy twoja mordeczka... Quote
ewatonieja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Czy można umrzeć z brudu,zaniedbania ...Canon jest na najlepszej drodze :( Quote
Irkowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Watek ma 30 stron , nie mam czasu teraz tego czytac - przepraszam czy w sprawie Canona cos sie dzieje? jakies pomysły ? czy macie zaprzyjazniony hotelik ? jesli tak , ile kosztuje miesiac ? Quote
szajbus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cały czas szukamy domku. Psiak coraz bardziej zrezygnowany Quote
Irkowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [QUOTE]czy macie zaprzyjazniony hotelik ? jesli tak , ile kosztuje miesiac ?[/QUOTE] ............ Quote
Neris Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Canon trzymaj się, warszawskie ciotki myślą o Tobie. Quote
Irkowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 no myslimy myslimy .... ;) moze cos wymyślimy jak Canon do innych psow ? cos wiecej o nim wiecie ? jest szczepiony ? Quote
ewatonieja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jest szczepiony. Z psami z boksu, większość młodsza i większa od niego ma "serdeczne" stosunki,psy w tym boksie ogrzewają się w zimie nawzajem,nie ma konfliktów, Canon jest bardzo spokojny ,jeszcze nie słyszałam by szczekał,bardzo widać po nim rezygnację,po prostu płakać się chce,jest strasznie zaniedbany a my nic nie możemy z tym zrobic,bo o wyjściu z nim żeby go ogarnąc nie ma mowy ,po prostu załamka .Podobny w usposobieniu do niego jest adoptowany wirtualnie przeze mnie Rubel ,taka sama sytuacja w boksie,tylko ze Rubel nie wychodzi prawie z budy :( mówię Wam -koszmar w tym schronisku,jak mam tam iśc brzuch mnie boli,ale chcę pomagać ,pozdrawiam hotelik?w łodzi? yyyy ja nic o tym nie wiem :( Quote
szajbus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [SIZE=4][COLOR=Red][B]Psie serce[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red][B]Ja czekam wciąż czekam nadziei nie tracę Wierzę ze jeszcze kiedyś dobre ludzkie oczy zobaczę Ja czekam i czekam na zimie i mrozie I wierze że jeszcze kiedyś ktoś mi pomoże Ja czekam i czekam w zimnej ciasnej budzie I wierze ,marze o cudzie! Ja czekam i czekam w deszczu i w upale I wierze i kocham życie wytrwale Ja czekam i czekam nadziei nie tracę Wierze że jeszcze dobre ludzie serce zobaczę![/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Red][SIZE=4][B] Przytul mnie, pokochaj, daj mi szansę-Canon [/B][/SIZE][/COLOR] Quote
Nanka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 adresy hotelików kopiuję ze strony Fundacji: 21-411 Łódź Kosodrzewiny 56 woj. łódzkie powiat: Łódź gmina: Łódź (Longin Siemiński) "Animal'S Hotel" Zbigniew Skonieczka 91-604 Łódź, ul. Strykowska 92 - woj. łódzkie tel. 0605669889 Marek Zawadzki Czyżemin 95-081 Czyżemin gm. Dłutów woj. łódzkie Hotel "U Maszera" Brudnów Stary 99-205 Dalików woj. łódzkie [URL]http://www.hoteledlapsow.com/index.php?cat=wojewodztwo&woj=e[/URL] Quote
ciapuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 canon nie wygląda najlepiej,ale jakoś się trzyma,oby prędko ktoś go pokochał Quote
hanka456 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Trudno cokolwiek jeszcze napisac aby jakas dusza sie zlitowala i pomogla Canonowi. Quote
Recommended Posts