GoniaP Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Mój ostatni post wcięło. Przesyłam linka do nowych zdjęć psiaka: [url]https://picasaweb.google.com/110106487198554483959/Vinnie[/url] Wszystko idzie ku dobremu :) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Dzisiaj Vinni skończył 10 miesięcy. Wszystkiego najlepszego Maluchu, a przede wszystkim zdrówka!!! Quote
kaszanka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='Alla Chrzanowska']Dzisiaj Vinni skończył 10 miesięcy. Wszystkiego najlepszego Maluchu, a przede wszystkim zdrówka!!![/QUOTE] dopiero doczłapałam sie na wątek - jestem w szoku - myślałam, że dog niemiecki nie może gorzej wyglądać os zaniedbanych Nataszy i Borysa z Bielska, a tu ............................... Jestem w szoku :( Dołączam sie do życzeń urodzinowych dla Viniego - " żeby było jak najmniej takich podłych ludzi jakich ty miałeś do tej pory Vini" Quote
Cassi_ Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 o i jeszcze ja zdążę się do życzeń dołożyć :mdrmed: zdrowiej Słodziaku :loveu: zdjęcia cudne :rolleyes: Quote
AnnaEwa Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Zaglądam do chłopaczka przed południem............. Quote
Vicky62 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Znalazłam ten wątek z podpisu Kaszanki.Przeczytałam nie mal cały.Jestem w szoku co ten biedny psiak przeszedł:-( O ludziach którzy do tego doprowadzili nie będę sie wypowiadała...bo same nie cenzuralne słowa cisną sie na usta.:angryy: Vinni kochany psiaczku, teraz już bedzie tylko lepiej i poznasz co znaczy być szczęśliwym psiakiem...tyle cioteczek tu o ciebie sie martwiło i nadal czekają na wieści o tobie.Teraz i ja również...Co u ciebie kochanie? Quote
AnnaEwa Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 I zaglądam wieczorem....................... Quote
Alla Chrzanowska Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ja też zaglądam spragniona nowych wieści. Kiedy Vinni jedzie do DT? Quote
tu_ania_tu Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='Alla Chrzanowska']Ja też zaglądam spragniona nowych wieści. Kiedy Vinni jedzie do DT?[/QUOTE] wiadomo juz coś? Quote
Magolek Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 I ja zaglądam i chociaż spóźnione, ale najlepsze życzenia przesyłam maluszkowi - zdrowia i wspaniałego, kochającego ludzia. :) Quote
tatankas Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Co u psiaka???????????????????????????????????????? Quote
Helga&Ares Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Witajcie, była chwila ciszy bo sprawdzaliśmy dt do którego ma trafić Vincent. Psiak najprawdopodobniej trafi do prywatnego płatnego dt, będzie mieszkał w okolicy kliniki, będzie miał fachową opiekę 24h a my będziemy mogli sać spokojnie. Póki co dalej poprawa :) Waga idzie w górę, psiak się otwiera, poznaje nowych ludzi, którzy go odwiedzają i nowe psiaki. Może uda się zrobić nowe zdjęcia, żebyście mogli zobaczyc jak nam chłopaczek pięknieje Quote
Alla Chrzanowska Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Doskonałe wieści, czekamy na zdjęcia. Quote
_Dunaj_ Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Vini maluszku, przed Tobą juz tylko samo dobro i znajdzie się ktoś kto Ciebie pokocha tak bardzo jak my pokochaliśmy Tosia Quote
Recommended Posts