Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój ostatni post wcięło.
Przesyłam linka do nowych zdjęć psiaka:
[url]https://picasaweb.google.com/110106487198554483959/Vinnie[/url]

Wszystko idzie ku dobremu :)

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Dzisiaj Vinni skończył 10 miesięcy. Wszystkiego najlepszego Maluchu, a przede wszystkim zdrówka!!![/QUOTE]

dopiero doczłapałam sie na wątek - jestem w szoku - myślałam, że dog niemiecki nie może gorzej wyglądać os zaniedbanych Nataszy i Borysa z Bielska, a tu ............................... Jestem w szoku :(

Dołączam sie do życzeń urodzinowych dla Viniego - " żeby było jak najmniej takich podłych ludzi jakich ty miałeś do tej pory Vini"

Posted

Znalazłam ten wątek z podpisu Kaszanki.Przeczytałam nie mal cały.Jestem w szoku co ten biedny psiak przeszedł:-(
O ludziach którzy do tego doprowadzili nie będę sie wypowiadała...bo same nie cenzuralne słowa cisną sie na usta.:angryy:
Vinni kochany psiaczku, teraz już bedzie tylko lepiej i poznasz co znaczy być szczęśliwym psiakiem...tyle cioteczek tu o ciebie sie martwiło i nadal czekają na wieści o tobie.Teraz i ja również...Co u ciebie kochanie?

Posted

Witajcie,
była chwila ciszy bo sprawdzaliśmy dt do którego ma trafić Vincent. Psiak najprawdopodobniej trafi do prywatnego płatnego dt, będzie mieszkał w okolicy kliniki, będzie miał fachową opiekę 24h a my będziemy mogli sać spokojnie. Póki co dalej poprawa :) Waga idzie w górę, psiak się otwiera, poznaje nowych ludzi, którzy go odwiedzają i nowe psiaki. Może uda się zrobić nowe zdjęcia, żebyście mogli zobaczyc jak nam chłopaczek pięknieje