Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przede wszystkim, oby nie padało. Ja mam tak przykre doświadczenie z deszczem podczas wystawy 2 albo 3 lata temu w Łodzi, że nawet nie chcę mysleć o tym...
Padał deszcze od rana. Trawa śliska.... Ja się tak nieszczęśliwie przewróciłam, że na pół roku bylam wyeliminowana z biegania, bo.... nastąpiło pęknięcie rzepki kolanowej. Ból jak jasna ch...a, kupa forsy wydana na leczenie w prywatnych przychodniach, bo w rejonie4 to najwczesniej pani w rejestracji mogła mnie zapisać na... listopad (a zdarzenie miało miejsce w maju!).... Kolano juz nigdy nie bedzie takie samo, zdrowe i bez bólu. Trzeba było nauczyc się z tym zyc i....polubic ból;)

Tak więc Wszystkim zyczę.... pogody!

pzdr.

Posted

będę z moim burkiem jako widz i fotoamator na agi.
tez zycze powidzenia i ladnej pogody. jesli bedzie padalo to w sytuacji dramatycznej polecam mejsce kolo toalet i slepu. jest tam miejsce zeby w razie czego sie schowac i wysuszyc psy:)

Posted (edited)

Mona napisał(a):
Czy ktoś mógłby doradzić jak najprościej dojechać ze stadionu na dworzec Łódź Widzew ?:p

rozumiem ze komunikacja miejscka?
jesli tak to najlepiej najpierw autobusem 87 a pozniej przesiasc sie w 85 zaraz wklejee link do do mapki

Edited by Kirinna
Posted

Kirinna napisał(a):
rozumiem ze komunikacja miejscka?
jesli tak to najlepiej najpierw autobusem 87 a pozniej przesiasc sie w 85 zaraz wklejee link do do mapki

Tak,komunikacja miejska.
Bede wdzięczna za mapkę :)

Posted

Mona napisał(a):
Tak,komunikacja miejska.
Bede wdzięczna za mapkę :)

proszę
http://maps.google.com/maps?saddr=Stadion+Start&daddr=Dworzec+Łódź+Widzew+(0358)&ttype=now&sll=51.762528%2C19.454727&lci=transit&f=d&dirflg=r&search=Szukaj+połączeń

lub
http://maps.google.com/maps?saddr=Stadion+Start&daddr=Dworzec+Łódź+Widzew+(0358)&ttype=now&sll=51.762528%2C19.454727&lci=transit&f=d&dirflg=r&search=Szukaj+połączeń

po lewej stronie możesz zobaczyć inne możliwości,m zależy też o której godzinie będziesz jechać i kiedy wszystko możesz sobie w ustawieniach zmienić