Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wegielkowa']
Czy dziś ogłaszasz Agata z tym magdzinym tekstem?[/QUOTE]
Ploty chodzą,ze tu można wulgarnie....
To sobie pozwole: Zbadaj!
No ide do roboty.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

To może Misia z dzisiejszymi zdjęciami od Magdy?

jaanka krzynka zapełniona:)

temczasem obejrzyj post 6888
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-wątek-zbiorczy-psów-z-Dymin-i-tych-które-ich-uniknęły/page276"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-wątek-zbiorczy-psów-z-Dymin-i-tych-które-ich-uniknęły/page276[/URL]

Edited by wegielkowa
Posted

Krzynkę troszkę odgruzowałam .

Nie wiem kto tej małej tak nabruździł w jej krótkim życiu :(
Na początku myślałam ze może jest z pseudo i siedziała gdzieś bez człowieka .
Nie sygnalizowała potrzeb . Gdzie stała tam kucała. I nie było to złośliwe tylko naturalne jak u szczeniaka .
Czuła więź z psami nie z czlowiekiem .
Ale wczoraj poklepałam ją po papućnym udku a ona odskoczyła przerażona . I cofnęłyśmy się w naszych relacjach . Bała się ręki ale myślałam że nie zna głaskania i przytulania ale teraz wiem że ktoś ja musiał lać .
Nie ma w niej agresji jest bardzo delikatną subtelną sunią . Teraz sama nie wiem jaka mogła być jej przeszłość . Jedno jest pewne że niewesoła . A z pozoru była w dużo lepszej sytuacji od setek psów tu na Dogo . Bo młoda , ładna , rasopodobna .

Posted

[quote name='jaanka']No mam nadzieję że już nie :)
Tylko żeby ona to zrozumiała .[/QUOTE]
Odzywa się już do Ciebie?

Ale powiem Ci jaanka, że ja też bym odskoczyła, jakbyś mnie po papućnym udku zbiła:)

Posted

[quote name='wegielkowa']Odzywa się już do Ciebie?

Ale powiem Ci jaanka, że ja też bym odskoczyła, jakbyś mnie po papućnym udku zbiła:)[/QUOTE]

Płaszczę się i kajam cały dzień . Chyba trochę jest lepiej bo przylazła do mnie na tapczan ale łypie skrzywdzonym okiem .

Ja jej nie zbiłam po papućnym udku tylko poklepałam .
Nie będę Cię bić po udkach i testować Twojej skoczności .
Nie rób ze mnie potwora ;)

Posted

[quote name='jaanka']Płaszczę się i kajam cały dzień . Chyba trochę jest lepiej bo przylazła do mnie na tapczan ale łypie skrzywdzonym okiem .

Ja jej nie zbiłam po papućnym udku tylko poklepałam .
Nie będę Cię bić po udkach i testować Twojej skoczności .
Nie rób ze mnie potwora ;)[/QUOTE]
Różnie ludzie nazywają przemoc w rodzinie... Czasami zdrobniale... Poklepałem tłuczkiem główkę żoneczki, na przykład.

Posted (edited)

[quote name='wegielkowa']Różnie ludzie nazywają przemoc w rodzinie... Czasami zdrobniale... Poklepałem tłuczkiem główkę żoneczki, na przykład.[/QUOTE]

Wyszłymy z sunią na spacerek .
W wolnym tłumaczeniu - złapałam sucz za futro i przeciągnęłam po trawniku :diabloti:

Edited by jaanka
Posted

[quote name='jaanka']Wyszłymy z sunią na spacerek .
W wolnym tłumaczeniu - złapałam sucz za futro i[B] przeciągnęłam po trawniku[/B] :diabloti:[/QUOTE] czy na powroziku, przywiązanym do samochodzika?

Posted

[quote name='jaanka']No mam nadzieję że już nie :)
[/QUOTE]
No miałam na myśli,że w środku biedna,pokręcona...:oops:
Bo,że dobrze ma to nikt w to nie wątpi, szkoda tylko,że ona o tym nie wie:roll:...chociaż może nie do końca.;)

Posted (edited)

Proszę podnieść moje wiśnie:). Dziękuję:)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229174-Konfitura-i-wiśnie-w-galaretce-wegielkowej-na-dług-połamańca-świętokrzyskiego"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229174-Konfitura-i-wiśnie-w-galaretce-wegielkowej-na-dług-połamańca-świętokrzyskiego[/URL]!

Dziś: Dziękuję za podniesienie śliwek:)

Edited by wegielkowa
Posted

Wegielkowa opróżniła spiżarnię, i powstał kolejny bazar:lol:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229366-Specja%C5%82-wegielkowej-wi%C5%9Bnie-w-galaretce-na-d%C5%82ug-Agata-do-17-07-godz-22%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21[/URL]

Zapraszam!!!

Posted

[quote name='jaanka']Zaraz podrzucę te słoje do góry ale może chociaż któraś z Was zapyta co u kosmatulca słychać ?[/QUOTE]
to ja pytam:p

Posted

[quote name='jaanka']Pięknie wychodzi z szelek .[/QUOTE]
a to tyfusek ;) w ogóle wesoło z nią masz.... czy są choć czasem dobre chwile rekompensujące ciągłe problemy? :)

Posted

[quote name='ang']a to tyfusek ;) w ogóle wesoło z nią masz.... czy są choć czasem dobre chwile rekompensujące ciągłe problemy? :)[/QUOTE]

Ona jest cudna i bardzo kochana . To że wyłazi z szelek świadczy o inteligencji i sprycie . Łebek cały czas kombinuje :)
Jest uparciuchem i nie lubi spacerów . Kładzie się na ziemi , wyciąga do przodu krótkie łapki i szelki zostają same . Ale nie ucieka , zresztą ma jeszcze obrożę i adresatkę . Znam już ten numer i nie daję się nabrać . Ale często spacery kończą się u mnie na rękach . Zwłaszcza jak coś stuknie lub pies ujada to placek z niej się robi . Często na środku drogi .

Posted

A wiesz że trochę przytyła . Uwielbia jeść . Wrzeszczy na mnie i puka nosem w łydkę żebym szybciej nakładała . Bardzo śmieszna wtedy jest . Mam nadzieję że niedługo otworzy się także na inne przyjemności :)

Posted

[quote name='jaanka']A wiesz że trochę przytyła . Uwielbia jeść . Wrzeszczy na mnie i puka nosem w łydkę żebym szybciej nakładała . Bardzo śmieszna wtedy jest . Mam nadzieję że niedługo otworzy się także na inne przyjemności :)[/QUOTE]
:).
Przed chwilą zawoziłyśmy z Kierowniczką Kielc rudde cmentarne Fantowe do ds. Ty wiesz, jaanka, że toto waży 5kg! Myślałam, że ona większa jest.

Posted

[quote name='wegielkowa']:).
Przed chwilą zawoziłyśmy z Kierowniczką Kielc rudde cmentarne Fantowe do ds. Ty wiesz, jaanka, że toto waży 5kg! Myślałam, że ona większa jest.[/QUOTE]
Ruda mamuśka cziłki ?
Rozglądam się za czymś maciupkim ale na spokojnie . Jak będzie to będzie .
W sumie to nie dla mnie . Niech trochę sami poszukają .