Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='ang']i właśnie to mogłoby się stać jej przekleństwem, gdyby trafiła na nieodpowiednich ludzi
ale na szczęście trafi na tych właściwych:)[/QUOTE] Cudok trafił na swych Cudoków:evil_lol:

P.S. Centrala wybierała według nadesłanych zdjęć kandytatów-dla ślicznej Fryty wybrała najśliczniejszych:p No bo jakby to wygladało, gdyby Frytę prowadzili brzydale jakieś;)?

Edited by wegielkowa
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ang']
jaanka, wiem, że to nie ja powierzę Ci Frytkę, ale co mnie to :diabloti:
musisz obiecać, że będziesz Frytkę kochać, dbać o nią, pozwalać na jej fochy i że będzie miała u Ciebie dom na zawsze
i że wrzucisz tu od czasu do czasu jakieś info i foteczki :p[/QUOTE]

To Twoje znalezisko przecież . :)
Kocham wszystkie zwierza , dla Frytki wyjątku nie będę robiła .
Fochy może sobie mieć byle kotów nie zeżarła . Mnie się wydaje że dbam ale siebie samą trudno ocenić .
Dom na zawsze to chyba oczywiste .
Zdjęć wrzucać tu nie umiem ale pewnie mnie nauczycie albo będę podsyłać .
Mam nadzieję że wątek będzie dalej aktywny że nie pouciekacie ;).

Posted

[quote name='jaanka']To Twoje znalezisko przecież . :)
Kocham wszystkie zwierza , dla Frytki wyjątku nie będę robiła .
Fochy może sobie mieć byle kotów nie zeżarła . Mnie się wydaje że dbam ale samej to trudno się ocenić .
Dom na zawsze to chyba oczywiste .
Zdjęć wrzucać tu nie umiem ale pewnie mnie nauczycie albo będę podsyłać .
Mam nadzieję że wątek będzie dalej aktywny że nie pouciekacie ;).[/QUOTE]
spoko, zdjęcia wrzucić nic trudnego, pomogę jeśli będziesz chciała:) a jak wrzucisz jedno, to może staniesz się fotomaniaczką, jak niektórzy:)
i uciekać na pewno nie mam zamiaru:)

Posted

[quote name='wegielkowa']
No bo jak by to wygladało, gdyby Frytę prowadzili brzydale jakieś;)?[/QUOTE]

Niestety będzie musiała się wstydzić . Ona młoda i ładna a ja całkiem odwrotnie :)
Macie jeszcze czas do namysłu .

Posted

[quote name='wegielkowa']
P.S. Centrala wybierała według nadesłanych zdjęć kandytatów-dla ślicznej Fryty wybrała najśliczniejszych:p No bo jak by to wygladało, gdyby Frytę prowadzili brzydale jakieś;)?[/QUOTE]
a mnie mówiła, że wg stanu zasobności portfela:niewiem: temat korupcji powrócił? :diabloti:

Posted

[quote name='jaanka']Niestety będzie musiała się wstydzić . Ona młoda i ładna a ja całkiem odwrotnie :)
Macie jeszcze czas do namysłu .[/QUOTE]
Nawet brody nie masz i wąsów jak Fryta??? I co z owłosieniem kończyn??

Posted

[quote name='jaanka']Niestety będzie musiała się wstydzić . Ona młoda i ładna a ja całkiem odwrotnie :)
Macie jeszcze czas do namysłu .[/QUOTE]

To może chociaż kolor włosów się zgadza :evil_lol: ?

Posted

[quote name='wegielkowa']Nawet brody nie masz i wąsów jak Fryta??? I co z owłosieniem kończyn??[/QUOTE]
może uszy chociaż podpalane jaanka ma? nie? jak pech to pech:(

Posted

[quote name='ang']może uszy chociaż podpalane jaanka ma? nie? jak pech to pech:([/QUOTE]
No nie mam . Ale z tym to chyba najłatwiej .
Tylko boleć będzie .

Posted

[quote name='jaanka']No nie mam . Ale z tym to chyba najłatwiej .
Tylko boleć będzie .[/QUOTE]
ale to może być konieczne, żeby sfoszona dama poczuła się dobrze w nowym domku:cool3:

Posted (edited)

Mam kilka pytań . Ale to pewnie Mag.da mi odpowie .
Czy Fryta dostaje jeszcze antybiotyk lub jakieś inne leki ?
Była odrobaczana jeżeli tak to jakim środkiem . I co jada bo nie chcę żeby się rozchorowała . Ja psom gotuję chyba że muszą być na specjalistycznej diecie .

Edited by jaanka
Posted

[quote name='jaanka']Mam kilka pytań . Ale to pewnie Mag.da mi odpowie .
Czy Fryta dostaje jeszcze antybiotyk lub jakieś inne leki ?
Była odrobaczana jeżeli tak to jakim środkiem . I co jada bo nie chcę żeby się rozchorowała . Ja psom gotuję chyba że muszą być na specjalistycznej diecie .[/QUOTE]

No tak... Do przewidzenia było, że Kartoflanka do Stolycy wybędzie. Co się będzie hrabianka ze świętokrzyskimi kundliszonami zadawać ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']No tak... Do przewidzenia było, że Kartoflanka do Stolycy wybędzie. [/QUOTE]

A tu Cię zmartwię .
Będzie na zadoopiu mieszkała . Nie będzie lansu z różową kokardą . Parciane szelki czekają ;)

I jak przyjedzie to zagonię do przekopania ogrodu .

Posted

[quote name='jaanka']A tu Cię zmartwię .
Będzie na zadoopiu mieszkała . Nie będzie lansu z różową kokardą . Parciane szelki czekają ;)[/QUOTE]

Ale mnie to wcale nie martwi :)
Tylko zabierz ją choć raz do teatru, różową kokardą przyozdób i fotek natrzaskaj ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']Ale mnie to wcale nie martwi :)
Tylko zabierz ją choć raz do teatru, różową kokardą przyozdób i fotek natrzaskaj ;)[/QUOTE]

Jeżeli okaże się że jest wyjąca to pójdziemy do opery .
Ale wtedy w perłach będzie jej do futra :)

Posted

[quote name='wegielkowa']z norek?:placz:[/QUOTE]
No nie . Norki też lubię jak mają własne futro na sobie .
Czyli Fryta będzie w perłach i w osobistej fryzurze czyli jakby na golasa . No nie pomyślałam o tym .
A co proponujecie do tych pereł ?

Chyba już czas spać :roll:

Posted

[quote name='jaanka']No nie . Norki też lubię jak mają własne futro na sobie .
Czyli Fryta będzie w perłach i w osobistej fryzurze czyli jakby na golasa . No nie pomyślałam o tym .
[B]A co proponujecie do tych pereł ? [/B]

Chyba już czas spać :roll:[/QUOTE]
Norki mają własne futro, Frycia na golasa, to perły z perłopławami:)

Posted

[quote name='wegielkowa']Norki mają własne futro, Frycia na golasa, to perły z perłopławami:)[/QUOTE]

To i te perłopławy mam wlec do opery ?
Wegielkowo jak chyba przez Ciebie oszaleję :placz:.

Dobranoc idę planować program edukacyjno rozrywkowy dla Fryty , norek we własnych futrach oraz perłopławów .
Wszyscy przyjadą do mnie z Kielc niebawem .

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='jaanka'][B]To i te perłopławy mam wlec do opery ?[/B]
Wegielkowo jak chyba przez Ciebie oszaleję :placz:.

Dobranoc idę planować program edukacyjno rozrywkowy dla Fryty , norek we własnych futrach oraz perłopławów .
Wszyscy przyjadą do mnie z Kielc niebawem .[/QUOTE]
Teraz już wiem, że perłopławy mogą zamieszkać w Twoim stawiku, tylko wodę trzeba posolić, żeby oceaniczną była została.

Posted

[quote name='wegielkowa']Teraz już wiem, że perłopławy mogą zamieszkać w Twoim stawiku, tylko wodę trzeba posolić, żeby oceaniczną była została.[/QUOTE]

No tak . A norki w norkach .
A Fryta w moim łóżku .

Na wątku czas się cofnął jakby jeszcze nie przyjechała a jutro mija tydzień .
Bardzo się zmieniła przez ten czas . Ma jeszcze typowo szczenięce zachowania . Bawi się jak szalona i psoci .
Potem nagle robi się grzeczna i zawstydzona . Nie wiem ile może mieć lat ale dla mnie to około dwóch .

Posted

[quote name='jaanka']No tak . A norki w norkach .
A Fryta w moim łóżku .

Na wątku czas się cofnął jakby jeszcze nie przyjechała a jutro mija tydzień .
Bardzo się zmieniła przez ten czas . Ma jeszcze typowo szczenięce zachowania .[B] Bawi się jak szalona i psoci .[/B]
[B]Potem nagle robi się grzeczna i zawstydzona [/B]. Nie wiem ile może mieć lat ale dla mnie to około dwóch .[/QUOTE]
Ale macie fajnie:) Czy wybrała już jedynego człowieka, czy jeszcze się waha?