wikikoniki Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 No to i my się przywitamy ;) Fanta, jest fantastyczna :p Może nad morze zajrzycie w wakacje jeszcze ? :evil_lol: Quote
Joann Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 świetna jest, gratuluje sukcesów i życzę jeszcze większych;] Quote
Asiaczek Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Asiaczki przydreptały do Was:) Śliczna Fancia:) [url]http://oi44.tinypic.com/ilbvuu.jpg[/url] Pzdr. Quote
Aleksandrossa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Fancioch :D Ślicznotka :) Powodzenia w dalszym agilitowaniu :) Quote
Fantowa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='wikikoniki']No to i my się przywitamy ;) Fanta, jest fantastyczna :p Może nad morze zajrzycie w wakacje jeszcze ? :evil_lol:[/QUOTE] Planujemy na tydzień, ale gdzie dokładnie - jeszcze nie wiem :evil_lol: Orientujesz się może, gdzie są psie plaże, co w lecie z psem wejdziesz? Quote
Fantowa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Niedawno występowałyśmy na dniach otwartych naszego gimnazjum ;) Fanta spisała się świetnie! [IMG]http://oi41.tinypic.com/33vet20.jpg[/IMG] [IMG]http://oi40.tinypic.com/v7fgad.jpg[/IMG] Quote
wikikoniki Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Klaudia.']Planujemy na tydzień, ale gdzie dokładnie - jeszcze nie wiem :evil_lol: Orientujesz się może, gdzie są psie plaże, co w lecie z psem wejdziesz?[/QUOTE] Hmm... ja sama nie do końca się orientuję, ale polecam ten wątek - [url]http://akiline.pl/forumbc/showthread.php?tid=267&action=lastpost[/url] Quote
Fantowa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='wikikoniki']Hmm... ja sama nie do końca się orientuję, ale polecam ten wątek - [url]http://akiline.pl/forumbc/showthread.php?tid=267&action=lastpost[/url][/QUOTE] Zajrzę na pewno ;) A sopockie zawody planujesz może? Quote
Aleksa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Witamy się :lol: oglądałam jakiś czas temu Wasz występ w szkole.:):) Quote
Fantowa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Aleksandra95']Witamy się :lol: oglądałam jakiś czas temu Wasz występ w szkole.:):)[/QUOTE] Hej, hej! :) Ano miałyśmy występ, żałuję, że nie mam filmiku z innego dnia, bo tam frisbowałysmy m.in. z wybiciem z nogi i takie tam... Quote
Aleksa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Klaudia.']Hej, hej! :) Ano miałyśmy występ, żałuję, że nie mam filmiku z innego dnia, bo tam frisbowałysmy m.in. z wybiciem z nogi i takie tam...[/QUOTE] Ooo, szkoda :( to może ktoś Was nagra ?:cool3::cool3: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Nastepnym razem prosze o film z pokazu, a nie TYLKO 2 zdjęcia...:) pzdr. Quote
Demowata Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Oo Fanciakowe :D Zazdroszczę wam takich fajnych zdjęć. Fanta oczywiście śliczna :) Quote
wikikoniki Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Klaudia.']Zajrzę na pewno ;) A sopockie zawody planujesz może?[/QUOTE] Będę na pewno, ale nie wiem czy sama czy z psem, może do tej pory ogarnę Maxa, bo Nesce najprawdopodobniej cieczka wypadnie, a debiutu z kocyka to bym chyba nie chciała. Poczekamy na wrześniowe i październikowe :) Quote
Fantowa Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Nastepnym razem prosze o film z pokazu, a nie TYLKO 2 zdjęcia...:) pzdr.[/QUOTE] Ależ filmik też mamy, tylko się tutaj nie chwaliłyśmy :D [url]http://www.youtube.com/watch?v=z_jvibfYf14&feature=youtu.be[/url] Quote
Fantowa Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']Ooo, szkoda :( to może ktoś Was nagra ?:cool3::cool3:[/QUOTE] Postaramy się o jakiś filmik ^^ Quote
Fantowa Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='wikikoniki']Będę na pewno, ale nie wiem czy sama czy z psem, może do tej pory ogarnę Maxa, bo Nesce najprawdopodobniej cieczka wypadnie, a debiutu z kocyka to bym chyba nie chciała. Poczekamy na wrześniowe i październikowe :)[/QUOTE] Eeee, a czego debiut z kocyka zły? :D P.S. Jak się tutaj pisze posta, w którym jest kilka cytatów różnych osób? :D Quote
Qeeriefire Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 W końcu Fanta doczekała się galerii :mad: :diabloti: Świetna jest :loveu: edit. ja tam kopiuje poszczególne cytaty :D Quote
wikikoniki Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Klaudia.']Eeee, a czego debiut z kocyka zły? :D P.S. Jak się tutaj pisze posta, w którym jest kilka cytatów różnych osób? :D[/QUOTE] A jakoś tak mnie przeraża, a poza tym w sierpniu będzie zimniej, psu bardziej się będzie chciało biegać ;P Ja robię tak, że klikam od każdego cytuj na 'otwórz w nowej karcie' a potem wklejam po kolei do jednego posta :D Quote
Aleksa. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 przy poście masz taki ostatni znaczek po prawej klikasz każdy post który chcesz a w ostatnim odpowiedz z cytatem.;) Quote
wikikoniki Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']przy poście masz taki ostatni znaczek po prawej klikasz każdy post który chcesz a w ostatnim odpowiedz z cytatem.;)[/QUOTE] Hahahahhaha. To po co ja się tak męczyłam ?! :roflt::mdleje: Quote
Qeeriefire Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']przy poście masz taki ostatni znaczek po prawej klikasz każdy post który chcesz a w ostatnim odpowiedz z cytatem.;)[/QUOTE] Boże... nie domyśliłam się dotąd :evil_lol: edit. Klaudia idziesz na spotkanie organizacyjne w ZKwP w sprawie agi ? Quote
Aleksa. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Collie']Boże... nie domyśliłam się dotąd :evil_lol: edit. Klaudia idziesz na spotkanie organizacyjne w ZKwP w sprawie agi ?[/QUOTE] to jak brałaś kilka postów ? :p Quote
Qeeriefire Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']przy poście masz taki ostatni znaczek po prawej klikasz każdy post który chcesz a w ostatnim odpowiedz z cytatem.;)[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']to jak brałaś kilka postów ? :p[/QUOTE] "Odpowiedz z cytatem" Technika kopiuj-wklej :lol: Quote
Recommended Posts