Jump to content
Dogomania

Xv Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Wrocław, 29-30.09.2007

Recommended Posts

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona, sęk w tym że będziemy jechać prawdopodobnie wcześniej, toteż z nocowaniem w domu w Krakowie, a rano do Wrocka. A ty masz teriery w niedzielę? No nic, odezwij się do mnie, ok?

Posted

[quote name='Cavisia']Iwona, sęk w tym że będziemy jechać prawdopodobnie wcześniej, toteż z nocowaniem w domu w Krakowie, a rano do Wrocka. A ty masz teriery w niedzielę? No nic, odezwij się do mnie, ok?[/quote]

eh nie w sobote :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

A ja dzisuaj wyjełam ze skrzynki potwierdzenie, nr startowy oraz takon na katalog!
Dzwoniłam też do związku, żeby dowiedzieć ile będzie przedstawicieli "mojej" rasy ale niestety mi nie chciano powiedzieć!:mad:

Posted

[quote name='Savannah']Wrocław nigdy nie podaje stawek....:razz: wielki top secret:evil_lol:[/quote]
Ale ja wcale nie chciałam się dowiedzieć kto jest w jakiej klasie, zapytałam tylko ile jest ddb zgłoszonych na wystawę! To że nawet tego nie chcieli podać to już lekka pezsada!

Posted

[quote name='haker11']A ja dzisuaj wyjełam ze skrzynki potwierdzenie, nr startowy oraz takon na katalog!
Dzwoniłam też do związku, żeby dowiedzieć ile będzie przedstawicieli "mojej" rasy ale niestety mi nie chciano powiedzieć!:mad:[/quote]

:-o Ja wczoraj dowiedziałam się kto? co? ile? dlaczego?:evil_lol: I jak przy zgłaszaniu psa na wystawe rozmawiałam z bardzo sympatyczna Pania:lol:

Posted

[quote name='sylrwia']:-o Ja wczoraj dowiedziałam się kto? co? ile? dlaczego?:evil_lol: I jak przy zgłaszaniu psa na wystawe rozmawiałam z bardzo sympatyczna Pania:lol:[/quote]
To może jeszcze w poniedziałek spróbuję się dowiedzieć czegoś konkretniejszego!:cool3:

Posted

[quote name='haker11']Ale ja wcale nie chciałam się dowiedzieć kto jest w jakiej klasie, zapytałam tylko ile jest ddb zgłoszonych na wystawę! To że nawet tego nie chcieli podać to już lekka pezsada![/quote]
Ale ja wiem, ze nawet tego nie podadza...
Mowiłam, wielki TOP SECRET:lol:

Posted

[quote name='Paulinka18']Ja też jeszcze potwierdzenia nie dostałam.

A w którym w ogóle miejscu jest ta wystawa? Bo znaleść takiej informacji nie mogę :oops:[/quote]

Stadion olimpijski :)

Posted

[quote name='Ania-shira']Ja tez mam potwierdzenie i nr ale takonu nie mam a co to jest?[/quote]
Talon to taka mała niebieska karteczka, z napisem kupon na katalog(czy jakoś tak)!