Asiaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [SIZE=4][COLOR=Black][B]My mamy jeszcze 2 miejsca z busie z W-wy do Wrocławia, na niedzielę.[/B][/COLOR][/SIZE] Pzdr. Quote
sylwiaskalska Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 A może ktoś jedzie ze Szczecina do Wrocławia na niedzielkę ? Ja + Laluś byśmy chętnie się zabrali , wrócić to bym już wracala sobie pociągiem :) Quote
Cavisia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jak ktoś jest chętny to mamy dwa miejsca w samochodzie na niedzielę z Krakowa do Wrocławia. Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Cavisia']Jak ktoś jest chętny to mamy dwa miejsca w samochodzie na niedzielę z Krakowa do Wrocławia.[/quote] z rzeszowa mnie wezmniecie????????/ Quote
Cavisia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Iwona, sęk w tym że będziemy jechać prawdopodobnie wcześniej, toteż z nocowaniem w domu w Krakowie, a rano do Wrocka. A ty masz teriery w niedzielę? No nic, odezwij się do mnie, ok? Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Cavisia']Iwona, sęk w tym że będziemy jechać prawdopodobnie wcześniej, toteż z nocowaniem w domu w Krakowie, a rano do Wrocka. A ty masz teriery w niedzielę? No nic, odezwij się do mnie, ok?[/quote] eh nie w sobote :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
haker11 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 A ja dzisuaj wyjełam ze skrzynki potwierdzenie, nr startowy oraz takon na katalog! Dzwoniłam też do związku, żeby dowiedzieć ile będzie przedstawicieli "mojej" rasy ale niestety mi nie chciano powiedzieć!:mad: Quote
Savannah Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Wrocław nigdy nie podaje stawek....:razz: wielki top secret:evil_lol: Quote
haker11 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='Savannah']Wrocław nigdy nie podaje stawek....:razz: wielki top secret:evil_lol:[/quote] Ale ja wcale nie chciałam się dowiedzieć kto jest w jakiej klasie, zapytałam tylko ile jest ddb zgłoszonych na wystawę! To że nawet tego nie chcieli podać to już lekka pezsada! Quote
sylrwia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='haker11']A ja dzisuaj wyjełam ze skrzynki potwierdzenie, nr startowy oraz takon na katalog! Dzwoniłam też do związku, żeby dowiedzieć ile będzie przedstawicieli "mojej" rasy ale niestety mi nie chciano powiedzieć!:mad:[/quote] :-o Ja wczoraj dowiedziałam się kto? co? ile? dlaczego?:evil_lol: I jak przy zgłaszaniu psa na wystawe rozmawiałam z bardzo sympatyczna Pania:lol: Quote
haker11 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='sylrwia']:-o Ja wczoraj dowiedziałam się kto? co? ile? dlaczego?:evil_lol: I jak przy zgłaszaniu psa na wystawe rozmawiałam z bardzo sympatyczna Pania:lol:[/quote] To może jeszcze w poniedziałek spróbuję się dowiedzieć czegoś konkretniejszego!:cool3: Quote
Savannah Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='haker11']Ale ja wcale nie chciałam się dowiedzieć kto jest w jakiej klasie, zapytałam tylko ile jest ddb zgłoszonych na wystawę! To że nawet tego nie chcieli podać to już lekka pezsada![/quote] Ale ja wiem, ze nawet tego nie podadza... Mowiłam, wielki TOP SECRET:lol: Quote
Ania-shira Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='haker11']A ja dzisuaj wyjełam ze skrzynki potwierdzenie, nr startowy oraz takon na katalog! [/quote] Ja tez mam potwierdzenie i nr ale takonu nie mam a co to jest? Quote
Alcazar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ja swojego zglaszalam ale niedostalam potwierdzenia Quote
Paulina87 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja też jeszcze potwierdzenia nie dostałam. A w którym w ogóle miejscu jest ta wystawa? Bo znaleść takiej informacji nie mogę :oops: Quote
Korenia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='Paulinka18']Ja też jeszcze potwierdzenia nie dostałam. A w którym w ogóle miejscu jest ta wystawa? Bo znaleść takiej informacji nie mogę :oops:[/quote] Stadion olimpijski :) Quote
graszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Nie chciałabym Cię wprowadzić w błąd ale ja czytałam, że na stadionie olimpijskim. Jeśli ktoś ma inne info to proszę o korektę:oops: Edit: O dzięks korenia Quote
PARSONRK Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja zadzwoniłam i wiem ile psów w mojej klasie - resztę klas w mojej rasie tez pani powiedziała, ale nie zapamietałam....:razz: Quote
haker11 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='Ania-shira']Ja tez mam potwierdzenie i nr ale takonu nie mam a co to jest?[/quote] Talon to taka mała niebieska karteczka, z napisem kupon na katalog(czy jakoś tak)! Quote
Natalia:) Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Savannah']Ale ja wiem, ze nawet tego nie podadza... Mowiłam, wielki TOP SECRET:lol:[/quote] Nie wiem czy, aż taki sekret, ale my znamy całą stawkę w grzywkach. :lol: Quote
Talagia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Mi też podali stawke z wszystkich klas o jakie pytalam i nazwy psów :) Problemu nie bylo zadnego Quote
haker11 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No to widocznie tylko ja miałam pecha i trafiłam na bardzo tajemniczą Panią!:lol: W poniedziałek jeszcze raz zadzwonię i zapytam, może się czegos dowiem... Quote
Recommended Posts