Jump to content
Dogomania

Xv Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Wrocław, 29-30.09.2007

Recommended Posts

Posted

Ja zgłoszenia wysłałam pocztą i wczoraj otrzymałam (drogą mailową) zapytanie o datę urodzenia Kenia. Rzeczywiście zapomniałam napisać.:oops: Tak więc mogę przypuszczać, że zgłoszenie wysłane pocztą doszło.:lol:
pzdr.

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do związku dosżło zgłoszenie i rodowód super :multi: :multi: jestem już spakowana i zadolona że sprawę z wystawą mam załatwioną. Jak przyjadę czeka mnie zapisanie Ajki do fryzjera :multi:

Posted

a ja w poniedziałek postaram się wycofać moje zgłoszenie :/
właśnie dowiedziałam się o zmianie sędziego z zagranicznego - na polskiego.
już druga taka wystawa na której ja jestem i zmieniają sędziego - a już naprawdę kolejna kolejna - na której zmieniają sędziego dla spanieli.
wkurza mnie to! to jest naciąganie, robienie sobie reklamy według mnie!
tak się nie robi!
wrrrrrr

Dobrze, już widzę, że jest po terminie. Ale jestem wściekła. Co by tu zrobić :mad:

Posted

[quote name='pierozek_monika']
Dobrze, już widzę, że jest po terminie. Ale jestem wściekła. Co by tu zrobić :mad:[/quote]

Termin chyba jest do końca sierpnia przedłużony.

U nas też zminieli z sędziego zagranicznego na polskiego :angryy:

Posted

O ile dobrze pamiętam to ta sędzina tutaj sędziowała
[URL]http://www.grzywacze.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=131&lang=ISO-8859-2[/URL]
Może to cos da...

Posted

Czy ktoś jedzie z Warszawy samochodem i ma 1 wolne miejsce(bo tyle zajmuję ja i mój pies:evil_lol:) albo jedzie pociągiem i chciałby mieć towarzystwo (razem raźniej)?:razz:

Posted

[quote name='Ilka21']Czy ktoś jedzie z Warszawy samochodem i ma 1 wolne miejsce(bo tyle zajmuję ja i mój pies:evil_lol:) albo jedzie pociągiem i chciałby mieć towarzystwo (razem raźniej)?:razz:[/quote] ja jadę w niedzielę. Mam nadzieję, że samochodem. Będę wiedzieć w przyszłym tygodniu.

Posted

My niestety przegapilismy termin zgloszen - ach te wakacje - no coz trzymamy kciuki za tych ktorzy beda we Wrocku.
[COLOR=Green][banerek usunięty-bez związku z tematem, jeftamod][/COLOR]