tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ja już wróciłam :), było super. Mam duużo zdj. i poznałam Asie i Gingerka :) Quote
PARSONRK Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 My juz po :) mamy 2x CWC, CACIB-a i Zwycięztwo Młodzieży :) Quote
Dorota_Fiszer Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Fisz wczoraj CACIB,BOB i BOG-2 :-) Wspanialy prezent na 7 urodzinki,ktore bedzie mial pod koniec pazdziernika :-) ! Quote
natalia&borys Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 JA również byłam i właśnie wróciliśmy , musze sie pochwalic , ze zakonczyliśmy MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI!! Zdobyliśmy : Zwycięstwo Młodzieży i Najpiękniejszego JUniora w Rasie !!:lol: Quote
Judit Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='natalia&borys']JA również byłam i właśnie wróciliśmy , musze sie pochwalic , ze zakonczyliśmy MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI!! Zdobyliśmy : Zwycięstwo Młodzieży i Najpiękniejszego JUniora w Rasie !!:lol:[/quote] Gratulacje :multi: Wie ktoś może, jak poszło gordonkom? :cool3: Quote
massima Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A ja poproszę wszystkich, którzy robili jakieś fotki dobermanom o przesłanie do mnie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Jeden bardzo miły Pan robił mojemu suczydłu zdjątka i bardzo bym chciała je otrzymać.Pozdrawiam Quote
bety Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mogę prosić o stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH Z góry dziękuję Pzdr Quote
setka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [LEFT]A ja poproszę uprzejmie o staweczkę mastino:loveu: [/LEFT] Quote
Elitesse Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ledwo zyje :lol: pogoda wspaniala i nasze rezultaty tez :eviltong: [B]Tess - V1 CWC NSwR CACIB i BOB[/B] [B]Lancelot - V1 Najlepszy Weteran[/B] [B]Wata - V1 CWC[/B] czyli kolejna wystawa na plus :laola: [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/9341/mwroclaw014dg4.jpg[/IMG] Quote
shangri_la Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Agappe']zna ktoś wyniki [B]BOG V[/B]????[/quote] jesooo jeszcze neidawno to ogladalam i wiem tylko ze akita amerykanska benson wygral jak i rowniez cala wystawe. pozdrawiam Quote
Agappe Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='shangri_la']jesooo jeszcze neidawno to ogladalam i wiem tylko ze akita amerykanska benson wygral jak i rowniez cala wystawe. pozdrawiam[/quote] to moze pamietasz czy akita japońska była w ogole prezentowa i jesli tak to czy staneła na podoum?? no to Asiaczkowe wieści [SIZE=5][B][COLOR=Blue]JAZZY BOY Asiaczek [/COLOR]- [COLOR=#ff8c00]oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, Zw.Rasy[/COLOR] [COLOR=Magenta]JELLY JOSHREEN Asiaczek[/COLOR] - [COLOR=#ff8c00]oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB[/COLOR] [COLOR=#ff00ff]I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek[/COLOR] - [COLOR=DarkOrange]oc.doskonała, lokata I, CWC[/COLOR] [U]i tym samym skończyła championat!!![/U] [/B] [COLOR=Green]GRATULUJEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]:multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/SIZE] Quote
shangri_la Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Agappe']to moze pamietasz czy akita japońska była w ogole prezentowa i jesli tak to czy staneła na podoum??[/quote] o matko a moze to byla japonska??? ( taka z czarna maska) to japonska? kurcze ale namieszalam wydawalo mi sie ze jest amerykanska- z maska i inu czyli ta "normalna" ale ostatnio tak namieszali z tymi akitami ze czlowiek sie gubi :oops: o ta dokladnie [url]http://www.wrotaopolszczyzny.pl/NR/rdonlyres/AE80F81A-88FE-4CBE-AD3B-8C53D835668F/5140/2.jpg[/url] pozdrawiam Quote
Agappe Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='shangri_la']o matko a moze to byla japonska??? ( taka z czarna maska) to japonska? kurcze ale namieszalam wydawalo mi sie ze jest amerykanska- z maska i inu czyli ta "normalna" ale ostatnio tak namieszali z tymi akitami ze czlowiek sie gubi :oops: o ta dokladnie [url]http://www.wrotaopolszczyzny.pl/NR/rdonlyres/AE80F81A-88FE-4CBE-AD3B-8C53D835668F/5140/2.jpg[/url] pozdrawiam[/QUOTE] nie nie dobrze powiedziałas/es Benson to amerykaniec. rasy są dwie akita i akita amerykańska, ale do akit można dodać przymiotnik japońska zeby kotś nie pomylił z amerykańską ;p Quote
zpr Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jak by ktoś miał fotki z BOG V to ślicznie poproszę, może być na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Tecia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Lazarus']Wg starego nie mogl bylo dokladnie to samo tylko w inne slowa ujete. Nie chodzi o to czy dobry czy nie tylko o [B] ZASADE!!!![/B] [B] Regulamin jest jeden i obowiazuje wszystkich!!!![/B][/quote] Zgadzam sie w 100 % ze regulamin jest jeden, ale pytam tez gdzie sa organizatorzy? W koncu na zgloszeniu jest data urodzenia psa i automatem powinni go przesunąc do klasy młodszej. A jesli ktos jest pocztkujacy to moze sie zgubic w regulaminach i od tego moim zdaniem jest Zwiazek i Organizator aby takich gaf nie bylo. Quote
cenzo Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Judit'] Wie ktoś może, jak poszło gordonkom? :cool3:[/quote] ALARO z Ojcowskiej Doliny - wo1 BOCK Klan Basow - dosk1,CWC,CACIB,BOB CYDR Klan Basow - dosk1,CWC,resCACIB BESSA Olesnickie Stawy - dosk1,bez CWC BAFFI Shadow Dog -dosk1,bez CWC NUKA z Wielewskiej Zagrody -bdb2 po czasie zostaly ocenione Cowboy Coctail i mala z Yukki Hill-spoznily sie na ocene, niestety ocen nie znam Quote
DalliNico Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Prosiłbym o staweczke Beagle:eviltong: Quote
haker11 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='DalliNico']Prosiłbym o staweczke Beagle:eviltong:[/quote] Kl.szczeniąt: Altorius OLD GLORY AMERICAN BOY Vigor Beskidzka Gwiazda Kl.Młodzieży: Kerry z Wilczych Ługów Lares Contre Cantabella Absolutely Spotlless SZACh Kl.Pośrednia: Bayard Połrza Bayli Vanilla Sky Alotorius Old Glory PACEMAKER Kl.Otwarta: Cyklon Pomarszczony Czar Spotles Narcyz-Lary T.Kowu Pieski Kacpra Kl.Użytkowa: Color Concord Rapa-Nui One Night Onlyof Catulus Xandrina Kl.Championów: Mozart Diamentowa Zagroda Nannuk Tergy Prince Jan Xandrina Suki: Kl.szczeniąt: Havana Mad Crew Kl.Młodzieży: Amen to Saya Rapa-Nui Clio Czara Ognia Darling Rodzina Asteriksa ładniutka Pani LeoLibra Shadow Creek Magnus Tamara Xandrina Kl.Pośrednia: Karina Dan-Lu Absolutely Spotless Panama Alotorius Old Glory Persfazja Kl.Otwarta: Ajka z Sarniej Łąki Fortibus Autumn Reflection Camelia Faramondo Crazy True Angiel Beguelle Kl.Użytkowa: Brixi Adea Hot Ambra English Matricaria Kl.Championów: Spotless Ingrid UFF dużo tego ale już wszystkie!:evil_lol: Chciałam się zapytać czy ktoś może przypadkiem zna wyniki owczarków środkowo-azjatyckich??? Quote
keyti Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 kochani, na stronie [URL]http://www.foto.jeere.com[/URL] znajdziecie zdjęcia z tej wystawy. Proszę o maila jeśli znajdziecie tam swojego czterołapa ;) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Pozdrawiam serdecznie :) PS. My mamy złoto i CWC :) Quote
dadejowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 aaa ja widzę swojego :P no i siebie w Częstochowie na bog'u:P Quote
Judit Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='cenzo']ALARO z Ojcowskiej Doliny - wo1 BOCK Klan Basow - dosk1,CWC,CACIB,BOB CYDR Klan Basow - dosk1,CWC,resCACIB BESSA Olesnickie Stawy - dosk1,bez CWC BAFFI Shadow Dog -dosk1,bez CWC NUKA z Wielewskiej Zagrody -bdb2 po czasie zostaly ocenione Cowboy Coctail i mala z Yukki Hill-spoznily sie na ocene, niestety ocen nie znam[/quote] dzięki. :) a robił ktoś zdjęcia? Quote
Goshka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Możecie napisać mi stawkę [B]wyżłów niemieckich krótkowłosych. [/B]A moze macie wyniki BOG-a VII grupy?? Quote
Recommended Posts