Talagia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Nugatowa']Ja bede w niedziele :):):)[/QUOTE] :multi::multi::multi: A z jakims cudem jedziesz??? Quote
Asiaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Dumisiowa']Hej wszystkim!! Mam pilną sprawę!! dziś dowiedziałam się, że nie mam transortu do wrocławia:( a zależy mi żeby być tam w niedzielę...szczególnie leży mi na sercu ring wyżłów...jeżeli ktoś z białegostoku bądź okolic wybiera sie na niedziele i ma miejsce w aucie to bardzo proszę o pilny kontakt!!! najlepiej na kom. 607358377 bo moj net rzadko kiedy działa:) chodzi mi tylko o miejsce dla osoby-nie zabieram psa!! jadę tam jako fotograf:) z góry bedę wdzięczna za pomoc!! Pozdrawiam wszystkich![/quote] My mamy miejsce w busie na niedzielę do Wrocławia, ale z W-wy... A wyjazd jest o 3.00 rano... [quote name='asia_pie']Asiaczek, a czy w drodze powrotnej moglibyście zabrać starszego spanielka do Warszawy? :cool3:[/quote] Tak. Tylko proszę o PW z dokładniejszymi informacjami, OK? Pzdr. Quote
Dumisiowa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Asiaczku byłoby miło Cię poznać i się z wami zabrać ale niestety ostatni pociąg do warszawy mam o 20.15 więc w warszawie jestem o 23...Trochę strach siedzieć samemu na dworcu do 3 nad ranem:) Dzięki za informacje...Pozdrawiam Quote
Agappe Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [SIZE="3"]jak ktoś wróci to bardzo proszę o uzupełnienie stawki [B]AKIT[/B] PSY kl.szczeniąt 1 1745 kl.młodzieży 3 1746-1748 kl.pośrednia 2 1749-1750 kl.otwarta 3 1751-1753 kl.championów 2 1754-1755 SUKI kl.młodzieży 3 1756-1758 kl.pośrednia 3 1759-1761 kl.otwarta 2 1762-1763[/SIZE] Quote
Cavisia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Jak ktoś wróci to ja poproszę o cavalier king charles spaniele - mogą być same imiona bez przydomków. Z góry dziękuję :) Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Dumisiowa']Asiaczku byłoby miło Cię poznać i się z wami zabrać ale niestety ostatni pociąg do warszawy mam o 20.15 więc w warszawie jestem o 23...Trochę strach siedzieć samemu na dworcu do 3 nad ranem:) Dzięki za informacje...Pozdrawiam[/quote] No tak...szkoda. Pzdr. Trochę późno piszę, ale trzymam kciuki za dzisiejszych wystawiających!!!Wracajcie zadowoleni!!! pzdr. Quote
onek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Pogoda jest OK. We Wrocku świeci słoneczko:lol: Powodzenia dla Wszystkich wystawiających. Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hej :p Mam ogromną prośbę do osób które dzisiaj są już na wystawie lub po powrocie. Byłabym wdzięczna za wypisanie mi stawki w sukach młodzieży i psach championach w rasie BULDOG ANGIELSKI. Z góry baaardzo dziękuję :razz: Quote
Dumisiowa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Może Jednak Ktoś Się Znajdzie By Zabrać Sierotkę Z Okolic Białegostoku??:) Quote
Canaveral-staff Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wieści z ringu bulików miniaturowych AMOS -BOB :multi::multi::B-fly::bye::smilecol::sweetCyb::klacz::ylsuper: INDIANA -CACIB:cool2::ylsuper::thumbs::laola::terazpol: Quote
haker11 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Canaveral-staff']Wieści z ringu bulików miniaturowych AMOS -BOB :multi::multi::B-fly::bye::smilecol::sweetCyb::klacz::ylsuper: INDIANA -CACIB:cool2::ylsuper::thumbs::laola::terazpol:[/quote] :laola: a masz katalog? Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 a ma ktos wiesci z ringu amstaffow Quote
Elitesse Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 przy dojezdzie na wystawe przerazajace korki :shake: przynajmniej dzis tak bylo organizacja ringow inna niz w zeszlym roku - nie ma ringow na plycie glownej a co za tym idzie sekretariat jest w namiocie na stadionie lekkoatletycznym stoisk jak zawsze sporo, szczegolnie z gastronomia Quote
Canaveral-staff Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='haker11']:laola: a masz katalog?[/quote] Nia mam katalogu wieści przyszły telefonicznie Quote
Talagia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Elitesse'] stoisk jak zawsze sporo, szczegolnie z gastronomia[/quote] Jest moze stoisko Hillsa??? Quote
Elitesse Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Talagia']Jest moze stoisko Hillsa???[/quote] a szczerze mowiac nie zwrocilam na to uwagi :roll: [quote name='haker11'] a masz katalog?[/quote] ja mam katalog - co potrzebujesz ?? Quote
martyna. Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Elitesse']ja mam katalog - co potrzebujesz ??[/quote] Mam prośbe do Ciebie.Napisz mi proszę jakie rasy idą przed pudlami toy,bo zmienili nam sedziego i teraz nie wiem jak kolejność. Z góry wielkie dzięki :* Quote
Ula_czarnuszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Elitesse, a możesz w katalogu sprawdzić, gdzie jutro będą czarne teriery? Dojadę pewnie w ostatniej chwili (bez psa) i jeśli nie będę musiała szukać to zaoszczędzę trochę czasu :p Z góry dziękuję :cool3:. Quote
Śnieżynka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ja bym prosila bardzo na ktorym ringu sa pudle i w jakiej kolejnosci i po jakich rasach ida :D bardzo bardzo porsze :) Quote
Elitesse Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Martyna2006']Mam prośbe do Ciebie.Napisz mi proszę jakie rasy idą przed pudlami toy,bo zmienili nam sedziego i teraz nie wiem jak kolejność. Z góry wielkie dzięki :*[/quote] w katalogu sa u Opary na ringu 7 od 12:15 jest pudel sredni bialy, brazowy sztuk 9 pudel sredni morelowy i srebrny 6 sztuk i po nich toyki [quote name='Ula_czarnuszka']Elitesse, a możesz w katalogu sprawdzić, gdzie jutro będą czarne teriery? Dojadę pewnie w ostatniej chwili (bez psa) i jeśli nie będę musiała szukać to zaoszczędzę trochę czasu :p Z góry dziękuję :cool3:.[/quote] ring 11 od godz 12:15, na stadionie lekkoatletycznym Quote
Wiza Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 wróciliśmy. I lokata oc. dosk - bez CWC jak to powiedziała babka co przyniosła teczke, poniewać JEST ZA MłODA. - Pośrednia to pośrednia ma 18 miesięcy... Quote
Elitesse Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Śnieżynka']ja bym prosila bardzo na ktorym ringu sa pudle i w jakiej kolejnosci i po jakich rasach ida :D bardzo bardzo porsze :)[/quote] ring 7 stadion lekkoatletyczny boston teriery, papillon, pudel duzy, sredni, toy, miniaturowy jak mi sie baterie naladuja to wstawie fote z rozkladem ringow :diabloti: Quote
Recommended Posts