Jump to content
Dogomania

Xv Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Wrocław, 29-30.09.2007

Recommended Posts

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dumisiowa']Hej wszystkim!! Mam pilną sprawę!! dziś dowiedziałam się, że nie mam transortu do wrocławia:( a zależy mi żeby być tam w niedzielę...szczególnie leży mi na sercu ring wyżłów...jeżeli ktoś z białegostoku bądź okolic wybiera sie na niedziele i ma miejsce w aucie to bardzo proszę o pilny kontakt!!! najlepiej na kom. 607358377 bo moj net rzadko kiedy działa:) chodzi mi tylko o miejsce dla osoby-nie zabieram psa!! jadę tam jako fotograf:) z góry bedę wdzięczna za pomoc!!

Pozdrawiam wszystkich![/quote]
My mamy miejsce w busie na niedzielę do Wrocławia, ale z W-wy... A wyjazd jest o 3.00 rano...

[quote name='asia_pie']Asiaczek, a czy w drodze powrotnej moglibyście zabrać starszego spanielka do Warszawy? :cool3:[/quote]
Tak. Tylko proszę o PW z dokładniejszymi informacjami, OK?
Pzdr.

Posted

Asiaczku byłoby miło Cię poznać i się z wami zabrać ale niestety ostatni pociąg do warszawy mam o 20.15 więc w warszawie jestem o 23...Trochę strach siedzieć samemu na dworcu do 3 nad ranem:) Dzięki za informacje...Pozdrawiam

Posted

[SIZE="3"]jak ktoś wróci to bardzo proszę o uzupełnienie stawki [B]AKIT[/B]

PSY
kl.szczeniąt 1 1745
kl.młodzieży 3 1746-1748
kl.pośrednia 2 1749-1750
kl.otwarta 3 1751-1753
kl.championów 2 1754-1755

SUKI
kl.młodzieży 3 1756-1758
kl.pośrednia 3 1759-1761
kl.otwarta 2 1762-1763[/SIZE]

Posted

[quote name='Dumisiowa']Asiaczku byłoby miło Cię poznać i się z wami zabrać ale niestety ostatni pociąg do warszawy mam o 20.15 więc w warszawie jestem o 23...Trochę strach siedzieć samemu na dworcu do 3 nad ranem:) Dzięki za informacje...Pozdrawiam[/quote]

No tak...szkoda.
Pzdr.

Trochę późno piszę, ale trzymam kciuki za dzisiejszych wystawiających!!!Wracajcie zadowoleni!!!
pzdr.

Posted

[quote name='Canaveral-staff']Wieści z ringu bulików miniaturowych

AMOS -BOB :multi::multi::B-fly::bye::smilecol::sweetCyb::klacz::ylsuper:

INDIANA -CACIB:cool2::ylsuper::thumbs::laola::terazpol:[/quote]
:laola:
a masz katalog?

Posted

przy dojezdzie na wystawe przerazajace korki :shake: przynajmniej dzis tak bylo

organizacja ringow inna niz w zeszlym roku - nie ma ringow na plycie glownej a co za tym idzie sekretariat jest w namiocie na stadionie lekkoatletycznym

stoisk jak zawsze sporo, szczegolnie z gastronomia

Posted

[quote name='Talagia']Jest moze stoisko Hillsa???[/quote]

a szczerze mowiac nie zwrocilam na to uwagi :roll:

[quote name='haker11']
a masz katalog?[/quote]

ja mam katalog - co potrzebujesz ??

Posted

[quote name='Elitesse']ja mam katalog - co potrzebujesz ??[/quote]

Mam prośbe do Ciebie.Napisz mi proszę jakie rasy idą przed pudlami toy,bo zmienili nam sedziego i teraz nie wiem jak kolejność.
Z góry wielkie dzięki :*

Posted

[quote name='Martyna2006']Mam prośbe do Ciebie.Napisz mi proszę jakie rasy idą przed pudlami toy,bo zmienili nam sedziego i teraz nie wiem jak kolejność.
Z góry wielkie dzięki :*[/quote]

w katalogu sa u Opary na ringu 7
od 12:15 jest pudel sredni bialy, brazowy sztuk 9
pudel sredni morelowy i srebrny 6 sztuk
i po nich toyki

[quote name='Ula_czarnuszka']Elitesse, a możesz w katalogu sprawdzić, gdzie jutro będą czarne teriery? Dojadę pewnie w ostatniej chwili (bez psa) i jeśli nie będę musiała szukać to zaoszczędzę trochę czasu :p
Z góry dziękuję :cool3:.[/quote]

ring 11 od godz 12:15, na stadionie lekkoatletycznym

Posted

wróciliśmy.
I lokata oc. dosk - bez CWC jak to powiedziała babka co przyniosła teczke, poniewać JEST ZA MłODA. - Pośrednia to pośrednia ma 18 miesięcy...

Posted

[quote name='Śnieżynka']ja bym prosila bardzo na ktorym ringu sa pudle i w jakiej kolejnosci i po jakich rasach ida :D bardzo bardzo porsze :)[/quote]

ring 7 stadion lekkoatletyczny
boston teriery, papillon, pudel duzy, sredni, toy, miniaturowy

jak mi sie baterie naladuja to wstawie fote z rozkladem ringow :diabloti: