drzalka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Dawać tego merca ! , jak zapakować psa ?:diabloti: Quote
filodendron Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Sybel napisał(a):Ja jakiś czas temu dostałam ofertę od koleżanki, ze jakbym chciała powiększyć stadko szczurów, to ona chętnie z nami zamieszka, bo też chce być tak rozpieszczana :) Moja mama miała koleżankę o religijnych poglądach typu "fusion" ;) Ona zawsze mówiła, że w następnym wcieleniu może być psem, byleby psem mojej mamy ;) Quote
Walczykk Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 to że utrzymanie psa w dzisiejszych czasach tanie nie jest to chyba wie każdy, ale że aż tak drogie to bym nie sądził nawet ;) Quote
ulvhedinn Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ciekawe jakiego auta pozbawiła mnie Kraksa..? :diabloti: ....że o tymczasach nie wspomnę... ;) Quote
sleepingbyday Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 podoba mi się, jak tam ludzie masowo zjechali autorzynę artykułu - grubo ponad 300 komentarzy! Quote
Vectra Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 ulvhedinn napisał(a):Ciekawe jakiego auta pozbawiła mnie Kraksa..? :diabloti: ....że o tymczasach nie wspomnę... ;) utrzymanie mercedesa jest zdecydowanie tańsze :evil_lol: Quote
Recommended Posts