Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Według ZKwP reproduktorem może być pies, który po 15-stym miesiącu życia uzyska 3 oceny doskonale od 2 różnych sędziów w tym przynajmniej z 1 wystawy międzynarodowej lub klubowej. Musi mieć ukończone 18 miesięcy ;)

Posted

Dziękuje Śnieżynko.
Zwycięstwo tym bardziej radosne że w stawce były same przepiękne psy i w sumie były to same championy 2 z dyplomami a 2 w poczekalni na papier :):):)

Stawka :
pudel miniaturowy biały brązowy czarny
psy - klasa otwarta
CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga - CWC, BOS, BOB
TORRI Kamaweda - II dosk
psy - klasa championów
ELTON JOHN der Schwarze Quirl - CWC
KRASAVCHIK od Madam Sarmont - II dosk

pudel miniaturowy morelowy -red -srebrny
pies klasa młodzieży
OLIMPUS Jantarowa Fuga - bdb
suka klasa posednia
PRINCESS PENELOPA Amber of Queen Romance - CWC
SISI Amber of Queen Romance - nb
suka klasa otwarta
BELLA Kudłaty Kłebuszek - CWC, BOS

pudel toy
pies klasa młodzieży
? Meus Amicus - Zw. Mł
pies klasa otwarta
PERSONAL TRAINER del Nisseno - CWC, BOS
suka klasa championów
BABY Partenon - II dosk
NATALI Nagato - CWC, BOS, BOB

Gratulacje dla Wszystkich :)

Posted

Aneto
Belcia dostała CWC i Najlepszą sukę, ale BOBa sędzina nie zakreśliła - tak przynajmniej ktoś mi powiedział (w tym amoku nie pamiętam kto) jak spojrzał na moją kartę oceny. I powiedział że mam się spytać czy przez pomyłkę nie dostałam BOBa. Jak się poszłam spytać dlaczego "bo nie było do czego porównywać, pies dostał bdb":roll: Mnie to i tak nic nie mówi , a przynajmniej niewiele... ale miłoby było ... mieć tego BOBa ;)

Jak "przeniosę" zdjęcia z aparatu na kompa to je powstawiam, ale...pożyczyłam na wystawę aparat, a zapomniałam pożyczyć kabelek :(

Posted

Wg regulaminu sędzia może a nie musi dać BOB jeżeli nie ma porównania, wydawało mi się jednak że Belka dostała BOB-a bo Czudejkowa powiedziała że konkurencja dostała wszystko.
Najważniejsze że jesteście z Belką w drodze do Championatu :)
I do zobaczenia :multi: na następnej jakiejś wystawie :) Było mi bardzo miło z Tobą osobiście porozmawiać :)

Posted

A właśnie Aneto
6 V 2007 na międzynarodowej w Łodzi dostałysmy pierwsze CWC
potem
9 VI 2007 na klubówce drugie CWC
10 VI 2007 w Kaliszu trzecie CWC

a teraz w Częstochowie czwarte CWC

Czy Belka teraz jest czempionem?

I czy na karcie oceny pisze gdzieś ten BOB? Bo ja mam trzy "krzyżyki" ale nie wiem czy to krzyżyki czy skreślenie:oops:. Najchętniej bym tą kartę zeskanowała i Ci wysłała to powiesz mi co tam w końcu jest zakreślone:evil_lol:

Posted

[quote name='Oleniek']A właśnie Aneto
6 V 2007 na międzynarodowej w Łodzi dostałysmy pierwsze CWC
potem
9 VI 2007 na klubówce drugie CWC
10 VI 2007 w Kaliszu trzecie CWC

a teraz w Częstochowie czwarte CWC

Czy Belka teraz jest czempionem?

I czy na karcie oceny pisze gdzieś ten BOB? Bo ja mam trzy "krzyżyki" ale nie wiem czy to krzyżyki czy skreślenie:oops:. Najchętniej bym tą kartę zeskanowała i Ci wysłała to powiesz mi co tam w końcu jest zakreślone:evil_lol:[/quote]

Co prawda pytanie nie do mnie ale........

Witamy nowego Championa Polski :laola:
oczywiście, że Twoja Belka jest już championem, właśnie w Częstochowie go "skończyła" . Teraz tylko wypełnij wniosek i wysyłaj do Związku - bo na ten papier się czasem czeka trochę. Jeszcze raz gratulacje.

A na ocenie z wystawy, co zakreślone, zaznaczone to jest - np BOB czyli Zwycięstwo Rasy. Jak się nie dostaje czegoś to po prostu nic nie zaznaczone ani nic nie skreślone. Tak powinno być przynajmniej. A krzyzyki to masz przy tytułach i ocenach : CWC, Najlepsza Suka w Rasie, ocena doskonała i...może Zwycięstwo Rasy ?........

Posted

Beti

i wszystkie Wy moje kochane Dogomaniaczki, jak się cieszę:loveu::loveu::loveu::loveu:

Super:multi::multi::multi: czyli moja Bellunia jest czempionem. Hura!!!!!!!! Po czterech wystawach:crazyeye: Super. Oj szykujemy się na kolejne wystawy:eviltong:

Ale o ile pamiętam Belka nadal może iść w klasie otwartej?

A tak wyglądają "zakreślenia" Aż wstyd powiedzieć ,ale sama nie wiem co dostałyśmy:oops::oops::oops:
[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/2060/cwcyq8.jpg[/IMG]

[QUOTE]
Teraz tylko wypełnij wniosek i wysyłaj do Związku - bo na ten papier się czasem czeka trochę. Jeszcze raz gratulacje
[/QUOTE] Acha, wniosek... czyli mam iść do ZK, wziąć wypełnić wniosek i im zostawić? czy skądś z netu? czy coś załączam do tego wniosku? Te moje karty ocen? oryginały czy ksero?

Posted

[QUOTE]Trzeba się w takich razach pytać i już.[/QUOTE]
Otóż ja się nawet poszłam spytać.... i nic więcej niż wiedziałam się nie dowiedziałam, tylko namotane miałam więcej.:roll:

I pocieszasz mnie, że nie tylko ja "nie wiedziałabym" co dostałam:evil_lol:

Posted

No jestem w szoku
Bo sędzina wyrażnie powiedziała że mamy CWC!!!!!!!!

Dotychczas na wszystkich moich kartach ocen przyznane tytuły tudzież certyfikaty zaznaczane były "krzyżykami". Do głowy by mi nie przyszło że te "krzyzyki" muszą być "zakółkowane" tym bardziej że śedzina wyraźnie powiedziała o tym CWC

Posted

A ja chce bardzo pogratulowac sukcesow pudla toy RASCAL ADVENTURER Crista Mini ktory w sobote na klubowej zgarnal BIS Junior, a wczoraj na cacibie BOB i III na BIS JUNIOR. Brawo Marcin!:loveu::loveu::loveu: Tyson jest powalajacy!

Posted

[quote name='flashka-g']A ja chce bardzo pogratulowac sukcesow pudla toy RASCAL ADVENTURER Crista Mini ktory w sobote na klubowej zgarnal BIS Junior, a wczoraj na cacibie BOB i III na BIS JUNIOR. Brawo Marcin!:loveu::loveu::loveu: Tyson jest powalajacy![/quote]

Gratulacje, widziałam zdjęcie :klacz::klacz::klacz: Co prawda gustuję w suczkach, ale ten też może być......poza tym pięknie się nazywa!!!

A jakieś inne wyniki podacie ? chyba, że znów Aneta lotem błyskawicy podała wszystko na stronie klubu .....

Guest Reyes
Posted

Wiem tylko to co sama wylatałam : BELISIMA Mio Amore Bibi - dosk. Zw. Mł. i tym samym 10miesięczna dziąszka zaczyna ch.pl. Anetka i Ela - gratulacje!

Posted

[quote name='Betti']A jakieś inne wyniki podacie ? chyba, że znów Aneta lotem błyskawicy podała wszystko na stronie klubu .....[/quote]

Pełna stawka jest na stronach Klubu - ale znowu nie ma osoby która aby spisała wyniki :shake:
A w terminie Opola miałam ważniejsze sprawy ...

Posted

[quote name='aneta']Pełna stawka jest na stronach Klubu - ale znowu nie ma osoby która aby spisała wyniki :shake:
A w terminie Opola miałam ważniejsze sprawy ...[/quote]
Luchshij stardantyj na CACIBe
[URL]http://images.bite.lt/banga/files/content/200805/48190a639eb99.jpg[/URL]
Luchshij junior na CACIBe
[URL]http://images.bite.lt/banga/files/content/200805/48190b566b30c.jpg[/URL]

Posted

My pojawiamy się w Krakowie, a potem Warszawa :D Agunia to super sunia :D miło było się nią zająć :D a gdzie Aga zagości na wystawach ??

P.S. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28149&page=37[/url] a w tym wątku wstawiajcie nowe foteczki Aguni :) żeby wszyscy widzieli jakie ładne dzieci są po Cherisiu :)

Posted

agunia zagosci na klubowce 14-06 i w kaliszu 15 w krakowie chyba nie ale jeszcze nie wiadomo?ja jeszcze nie wiem jak sie tutaj poruszac musicie mnie nauczyc

ta druga na zdjeciu prz moim nicku to majunia york ma 4 lata

raz byla wystawiana ale teraz nie chodzi na smyczy i jej nie wystawiamy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...