Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

A właśnie czy organizatorzy dają mailowo bądź w inny sposób potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia? Czy może należy samemu przed wystawą zadzwonić i się dowiedzieć ?
Ja wysyłałam zgłoszenie listownie.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Jarosławskim wątku są foty siostry Birina, ładne!! Trzymajcie kciuki za moją babcię, my się jutro pokazujemy.

Posted

Jest w linku ODDZIAŁ
Związek Kynologiczny w Polsce
oddział w Częstochowie

42-200 Częstochowa , ul. Szymanowskiego 1
tel/fax: ( 0-34 ) 324-46-12, skr. pocztowa 181
e-mail:[email protected]

Sekretariat oddziału pracuje:
od poniedziałku do czwartku w godz. od 15.30 do 18.00

Konto bankowe:
PKO S.A. II Oddział w Częstochowie 48124022521111000031582670

Posted

KLAMKA ZAPADŁA Belka zgłoszona:multi:tyle że zastanawiałam się jak im załączyć rodowód skoro mam tego dwie zeskanowane strony a oni dali jedno miejsce:oops: ale i tak im posłałam dwie strony

Posted

Załączasz tylko tą strone z Twoimi danymi , danymi hodowcy i tabelka pokoleń :smile: drugiej strony nie załączasz

o qrcze, a to se gola strzeliłam, bo tak jak zwykle wysłałam dwie strony tyle że w miejscu "rodowód" wypadła mi akurat stronka...bez rodowodu:oops: a w miejscu "tytuły" ta z "tabelką":oops:
No tak to jest jak za dużo "ułatwień" internetowych wprowadzają:lol:.

czy mam jeszcze raz wysyłać zgłoszenie? hmmm za parę dni chyba zadzwonię:roll:

Guest Reyes
Posted

[quote name='.ania']Ja :evil_lol:

(10 znaków)
A dasz wymiziać Szelmice? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Reyes napisał(a):
A dasz wymiziać Szelmice? :evil_lol::evil_lol:

A po ocenie to rób sobie z nią co chcesz, myślę że nie będzie miała nic na przeciwko temu ;)

Guest Reyes
Posted

Śnieżynka napisał(a):
to pod tarmoszenie można się podłączyć :D ?? Ania a nie wiesz może czy któryś Czarnuch od Iwonki będzie w Katowicach ??

Coś pisała że się wybiera

Posted

Słuchajcie, a ta wystawa krajowa 5-6 LEGIONOWO to gdzie jest dokładnie? Bo na stronach ZKWP jest napisane w zakładce "dojazd", że odbywa się w Nowodworskim Ośrodku Sportu i Rekreacji na ul. Sportowej 66, a to z tego co się orientuję jest w NOWYM DWORZE. No i nie wiem gdzie jest błąd. To Nowy Dwór czy Legionowo w końcu? Orientujecie się może?

Posted

Equus napisał(a):
Słuchajcie, a ta wystawa krajowa 5-6 LEGIONOWO to gdzie jest dokładnie? Bo na stronach ZKWP jest napisane w zakładce "dojazd", że odbywa się w Nowodworskim Ośrodku Sportu i Rekreacji na ul. Sportowej 66, a to z tego co się orientuję jest w NOWYM DWORZE. No i nie wiem gdzie jest błąd. To Nowy Dwór czy Legionowo w końcu? Orientujecie się może?

Legionowo organizuje wystawy w Nowym Dworze, wszystko się zgadza ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Gośka']No no no znowu "sypnęło" pudelkami :placz:[/quote]

Właśnie spojrzałam na katalog i jestem sama :lookarou: to jak Nas będą oceniać jak nie ma nawet 1 pieska do porównania ?
Poza tym to smutno tak samemu, w grupie raźniej.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...