Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[U][B][COLOR=red]GRATULACJ[/COLOR][COLOR=red]E[/COLOR][/B] wszystkim z pieknym i udanym wystapieniu na swiatowce!!![/U]:multi: :multi: :smilecol:
ja z Joy'em tazke dobrze wystapilismy :thumbs:, w klasie juniorow z 11 pieknych mlodych psow bylismy[B] 4:laola: [/B]otrzymalismy wspaniale opisanie:p i zostalo nam tylko troche 'naroscic' masy:p
wystawa byla super, nigdy jeszcze nie widzialam tyle duzo wspanialych pudli, mile takze bylo znowu spotkac Magde z Szelmutka:oops: :multi: :p

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olaglowka']Gratulacje dla wszystkich!!
MagicJohnson widzialam Was zrobilam tez jakas fotke ale nie nadaje sie ona do niczego.POZDRAWIAM[/quote]

mozesz mi przeslac na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :oops: ja niestety niemam ani jednej foto... nie wytrzymala mi bateria fotoaparatu...:placz: :angryy:
mam tylko wiele zfilmowanego... tylko czy ktos wie w jaki sposob z kasety zrobic zdjecia...?

Posted

kasetę należy dać do przegrania na cd-r i po problemie wybierasz klatkę jej nr i jest zdjecie
w warszawie 1 godz kosztuje 30 zł nagrania kazda nastepna 10 zł

Posted

wreszcie dotarłam i tu ;) a tu tak cicho..., mało zdjęć ;) , mało gratulacji ;) ... mało dyskusji ;)

[B]Gratulacje dla zwycięzców i uczestników światówki :laola: [/B]

[B]oczywiście największe gratulacje dla Marysi i Askii :multi: :terazpol: [/B]

[B]gratulacje dla Bubi za zajęcie II miejsca w parach hodowlanych:thumbs: :klacz: [/B]
a my cieszymy się również z zajęcia II miejsca w konkurecji "Suka hodowlana i jej potomstwo" przez Inapat's Tropical Night i jej dzieci: Bonię, Alosze i naszego Pusika :loveu:
wygladały jak kserokopie, ten sam wygląd, taki sam ruch :smile: ,

sama Noćka również IV lokata na kilkanascie championek, Bonia również IV w juniorkach,
rodzice Barbiszonka również lokatowi
tata Baksik - II lokata w silnie obsadzonej klasie championów toyów
mama Szurka - III lokata w championkach :multi:

Posted

Jakoś nikt nie podał zwycięzców wystawy światowej :mad: :roll: ;)

[B]Pudel Duży (biały, czarny, brązowy) / Grand Caniche (blanc, marron, noir) / Standard Poodle (white, brown, black)[/B]

[SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]18934[/B][/SIZE][SIZE=1]ITALIANS DO IT BETTER Samarcanda, Lorena Merati, Włochy[/SIZE]
[SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]18978[/B][/SIZE][SIZE=1]A CAPPELLA DI VICENZA Curonian Spit, Oga, Jan Bitomsky, Niemcy[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]BOB [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]18969[/B][/SIZE][SIZE=1]ON EVERY STREET Hufflsch, . Sandell C., Cronander A., Szwecja[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]18996[/B][/SIZE][SIZE=1]ME AND MY MONKEY Party-Line's, . Ivarsson C., Jonasson G., Szwecja[/SIZE]
[SIZE=1]B [/SIZE][SIZE=1]Vet [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]18975[/B][/SIZE][SIZE=1]DEL PACHIK GORDON , Irina Stepanenko, Rosja[/SIZE]

[B]Pudel Miniaturowy (apricot, srebrny) / Caniche nain (abricot, gris) / Miniature Poodle (apricot, grey)[/B]

[SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19029[/B][/SIZE][SIZE=1]ENTERTAINMENT Evak's, Natalia Mankova, Rosja[/SIZE]
[SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19062[/B][/SIZE][SIZE=1]BAD OF ROUZ Fayeri Dahs, T. Balyuzhenich, Rosja[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]BOB [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19043[/B][/SIZE][SIZE=1]HOT-SPOT Wallenberg's, . Kiefer C., Fichtner H., Niemcy[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19082[/B][/SIZE][SIZE=1]ZHEMCHUZHINKA Diza Fleich, A. Berezina, Rosja[/SIZE]
[SIZE=1]BVet [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19083[/B][/SIZE][SIZE=1]ARLETTA SILVER Lady Margaret, Jitka Blahova, Czechy[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[B]Pudel Miniaturowy (biały, czarny, brązowy) / Caniche nain (blanc, marron, noir) / Miniature Poodle (white, brown, black)[/B]

[SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19090[/B][/SIZE][SIZE=1]CONTRE COUPE von Nübble, Renate, Svenja Muller, Niemcy[/SIZE]
[SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19134[/B][/SIZE][SIZE=1]MOJA VARIATSIJA AMBITSIA , E. Ezhova, Rosja[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19112[/B][/SIZE][SIZE=1]UNIQUE l'Empreinte d'une Passion, Nathalie Belle, Francja[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]BOB [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19160[/B][/SIZE][SIZE=1]CASSIE vom Schaukelpferdchen, Heide Seebacher, Niemcy[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[B]Pudel Średni (apricot, srebrny) / Caniche moyen (abricot, gris) / Medium size Poodle (apricot, grey)[/B]

[SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19191[/B][/SIZE][SIZE=1]Ó,MANON AUREA Ytaner, Renata Smyckova, Czechy[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19185[/B][/SIZE][SIZE=1]PRAETORIAN Aery's, Jytte Pfänner, Dania[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19202[/B][/SIZE][SIZE=1]ILLUSION Yellowmellow, . Lehtinen T., Kiskonen K., Finlandia[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[B]Pudel Średni (biały, czarny, brązowy) / Caniche moyen (blanc, marron, noir) / Medium size Poodle (white, brown, black)[/B]

[SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19237[/B][/SIZE][SIZE=1]ASKIA der Schwarze Traum, Maria Bednarkiewicz, Polska[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]BOB [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19224[/B][/SIZE][SIZE=1]AEROSMITH von Nübbel, Renate, Svenja Muller, Niemcy[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19264[/B][/SIZE][SIZE=1]MILLENNIUM SENSATION Sextra, L. Postolova, Rosja[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[B]Pudel Toy / Caniche Toy / Toy Poodle[/B]

[SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19270[/B][/SIZE][SIZE=1]APART AMIGO von der Salana, Elana Ermakowa, Rosja[/SIZE]
[SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]BOB [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19320[/B][/SIZE][SIZE=1]NIGHT CAP Solnes, . Birgitte Schilling A., Naess S, Dania[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19285[/B][/SIZE][SIZE=1]RAIN MAKER Solnes, Christer Ivarsson, Szwecja[/SIZE]
[SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19350[/B][/SIZE][SIZE=1]DLYA SEVERNOI VENEZII Nevskaya Zhemchuzhina, S. Nikitina, Rosja[/SIZE][SIZE=1]B[/SIZE]
[SIZE=1]Vet [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19308[/B][/SIZE][SIZE=1]KASHAIA Osmanthus, Olivera Djordjevic, Serbia[/SIZE]
[SIZE=1]BVet [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19356[/B][/SIZE][SIZE=1]EMMILI von der Questenberger Höh, Krystyna Gniadek, Polska[/SIZE]

Posted

[B][COLOR=royalblue]Piszę w imieniu Niny Maslennikovej, właścicielki strony internetowej "Shapka Manomakha" na której są umieszczane fotoreportaże z wystaw, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][COLOR=royalblue]która ma prośbę o pozwolenie na wykozystanie w repertażu z wystawy światowej waszych zdjęć, oczywiście z podpisaniem autora zdjęcia ewentualnie źródła z które zdjęcie zostało pobrane[/COLOR] :) [/COLOR][/B]

Posted

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/9752/szczeniakixc0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/183/bazyl2rn4.jpg[/IMG]

Gratulujemy wygranym :laola: i pozostałym wystawianym na World Dog Show 2006 :B-fly: Okazało się ,że polskie psy bardzo dobrze wypadły i zostały bardzo wysoko ocenione przez sędziów na ringach no i na finałach:terazpol:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']wreszcie dotarłam i tu ;) a tu tak cicho..., mało zdjęć ;) , mało gratulacji ;) ... mało dyskusji ;)
/quote]

Bo wszyscy odpoczywają... przynajmniej ja - wreszcie mam weekend wolny!!!

Wystawa mi sie podobała, specjalnie mnie jakieś niedogodności nie dosięgły, pewnie będa róźne opinie, ja znam jedną (zagraniczną)ale bardzo pochlebną.

Ogólnie - stoiska z akcesoriami extra, finały -bardzo ekscytujące i nie zazdroszczę P. Jakubowskiemu jego zadania - każdy z psów był piękny no ten co wygrał BISa był po prostu zjawiskowy , a ten maltańczyk ....
Bardzo sie cieszę, że to wszystko widziałam i wogóle do Poznania pojechałam, najlepsze zdjęcia nie oddadzą ani atmosfery ani tych cudów świata, które tam tupały między halami i w środku.

Nasz udział baaaardzo udany, Vitka była 6 w championkach i dostała ocenę doskonałą, co zważywszy te gwiazdy , które były na ringu razem z nią i surową sędzinę to po prostu s u p e r.
Poza tym, jak zwykle w hali nie miała ochoty na nic innego poza wyjściem za zewnątrz więc miałam złe przeczucia ale na szczęście odezwała się w niej dusza showmenki w odpowiednim momencie.

Poza tym ogromne gratulacje dla p.Marii za Młodzieżowego Zwycięzcę Świata dla Askii - piękna suczka i pięknie zaprezentowana:klacz::klacz::klacz:.

Sonya - który w kolejności jest Pusik na zdjęciu z oficjalnej strony wystawy?
Zdjęcie śliczne, a one jak sklonowane, a ruchu to już kopie.

Posted

[B]Gratuluję wszystkim uczestnikom World Dog Show w Poznaniu - udziału w wystawie i obecności!!!
:laola:
[/B]To po prostu trzeba było zobaczyć, długo juz takiego show w Polsce nie będzie, chyba,że...szukamy sponsora na Meksyk ??? Ciężko bedzie:lol:.

Posted

[quote name='Sonya-Nero'][B][COLOR=royalblue]Piszę w imieniu Niny Maslennikovej, właścicielki strony internetowej "Shapka Manomakha" na której są umieszczane fotoreportaże z wystaw, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][COLOR=royalblue]która ma prośbę o pozwolenie na wykozystanie w repertażu z wystawy światowej waszych zdjęć, oczywiście z podpisaniem autora zdjęcia ewentualnie źródła z które zdjęcie zostało pobrane[/COLOR] :) [/COLOR][/B][/quote]

Ale nie mamy pekińczyków ... tylko same pudliszony ;)

Posted

[quote name='Betti']...
Sonya - który w kolejności jest Pusik na zdjęciu z oficjalnej strony wystawy?
Zdjęcie śliczne, a one jak sklonowane, a ruchu to już kopie.[/quote]

ten najbardziej achachany ;) , czyli trzeci od lewej:) , pierwsza jest Noćka, a następnie Aliosza, Pusik i Bonia.

Posted

[quote name='Alfa1']Gdzie te zdjęcia???:cool3:[/quote]

Na stronie World Dog Show - wyniki - konkurencje finałowe ( każdy dzień osobno) - na zdjęcie kliknąć w celu powiększenia. Miłego oglądania, są wszyscy finaliści.

Posted

[quote name='Sonya-Nero']ten najbardziej achachany ;) , czyli trzeci od lewej:) , pierwsza jest Noćka, a następnie Aliosza, Pusik i Bonia.[/quote]

Wiesz, nawet tak myślałam a że pierwsza Noćka to wiedziałam:lol:

Posted

[quote name='Sonya-Nero'][B]????????[/B]
tam są tylko reportaże o pudlach :???: i to jest hodowla pudli :)[/quote]
A mu po wpisaniu imienia i hodowli wyskoczyły pekińczyki :crazyeye:
Hodowla ma nazwe MARILEID PEKINGESE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mamy jeszcze jeden tytuł
[SIZE=3]res CACIB i w-ce ZWYCIEZCA SWIATA[/SIZE]
[SIZE=4]MISS MERCEDES od Lalanki[/SIZE]
miniatura czarna
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='aneta']Mamy jeszcze jeden tytuł
miniatura czarna
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]

SUPER, gratulacje!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='aneta']Mamy jeszcze jeden tytuł
miniatura czarna
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]
GRATULACJE:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :Poland: :Poland: :Poland: :Poland: :Poland:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...