MagicJohnson Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [U][B][COLOR=red]GRATULACJ[/COLOR][COLOR=red]E[/COLOR][/B] wszystkim z pieknym i udanym wystapieniu na swiatowce!!![/U]:multi: :multi: :smilecol: ja z Joy'em tazke dobrze wystapilismy :thumbs:, w klasie juniorow z 11 pieknych mlodych psow bylismy[B] 4:laola: [/B]otrzymalismy wspaniale opisanie:p i zostalo nam tylko troche 'naroscic' masy:p wystawa byla super, nigdy jeszcze nie widzialam tyle duzo wspanialych pudli, mile takze bylo znowu spotkac Magde z Szelmutka:oops: :multi: :p
olaglowka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Gratulacje dla wszystkich!! MagicJohnson widzialam Was zrobilam tez jakas fotke ale nie nadaje sie ona do niczego.POZDRAWIAM
MagicJohnson Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='olaglowka']Gratulacje dla wszystkich!! MagicJohnson widzialam Was zrobilam tez jakas fotke ale nie nadaje sie ona do niczego.POZDRAWIAM[/quote] mozesz mi przeslac na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :oops: ja niestety niemam ani jednej foto... nie wytrzymala mi bateria fotoaparatu...:placz: :angryy: mam tylko wiele zfilmowanego... tylko czy ktos wie w jaki sposob z kasety zrobic zdjecia...?
bizab Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 kasetę należy dać do przegrania na cd-r i po problemie wybierasz klatkę jej nr i jest zdjecie w warszawie 1 godz kosztuje 30 zł nagrania kazda nastepna 10 zł
Sonya-Nero Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 wreszcie dotarłam i tu ;) a tu tak cicho..., mało zdjęć ;) , mało gratulacji ;) ... mało dyskusji ;) [B]Gratulacje dla zwycięzców i uczestników światówki :laola: [/B] [B]oczywiście największe gratulacje dla Marysi i Askii :multi: :terazpol: [/B] [B]gratulacje dla Bubi za zajęcie II miejsca w parach hodowlanych:thumbs: :klacz: [/B] a my cieszymy się również z zajęcia II miejsca w konkurecji "Suka hodowlana i jej potomstwo" przez Inapat's Tropical Night i jej dzieci: Bonię, Alosze i naszego Pusika :loveu: wygladały jak kserokopie, ten sam wygląd, taki sam ruch :smile: , sama Noćka również IV lokata na kilkanascie championek, Bonia również IV w juniorkach, rodzice Barbiszonka również lokatowi tata Baksik - II lokata w silnie obsadzonej klasie championów toyów mama Szurka - III lokata w championkach :multi:
Sonya-Nero Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Jakoś nikt nie podał zwycięzców wystawy światowej :mad: :roll: ;) [B]Pudel Duży (biały, czarny, brązowy) / Grand Caniche (blanc, marron, noir) / Standard Poodle (white, brown, black)[/B] [SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]18934[/B][/SIZE][SIZE=1]ITALIANS DO IT BETTER Samarcanda, Lorena Merati, Włochy[/SIZE] [SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]18978[/B][/SIZE][SIZE=1]A CAPPELLA DI VICENZA Curonian Spit, Oga, Jan Bitomsky, Niemcy[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]BOB [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]18969[/B][/SIZE][SIZE=1]ON EVERY STREET Hufflsch, . Sandell C., Cronander A., Szwecja[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]18996[/B][/SIZE][SIZE=1]ME AND MY MONKEY Party-Line's, . Ivarsson C., Jonasson G., Szwecja[/SIZE] [SIZE=1]B [/SIZE][SIZE=1]Vet [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]18975[/B][/SIZE][SIZE=1]DEL PACHIK GORDON , Irina Stepanenko, Rosja[/SIZE] [B]Pudel Miniaturowy (apricot, srebrny) / Caniche nain (abricot, gris) / Miniature Poodle (apricot, grey)[/B] [SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19029[/B][/SIZE][SIZE=1]ENTERTAINMENT Evak's, Natalia Mankova, Rosja[/SIZE] [SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19062[/B][/SIZE][SIZE=1]BAD OF ROUZ Fayeri Dahs, T. Balyuzhenich, Rosja[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]BOB [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19043[/B][/SIZE][SIZE=1]HOT-SPOT Wallenberg's, . Kiefer C., Fichtner H., Niemcy[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19082[/B][/SIZE][SIZE=1]ZHEMCHUZHINKA Diza Fleich, A. Berezina, Rosja[/SIZE] [SIZE=1]BVet [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19083[/B][/SIZE][SIZE=1]ARLETTA SILVER Lady Margaret, Jitka Blahova, Czechy[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [B]Pudel Miniaturowy (biały, czarny, brązowy) / Caniche nain (blanc, marron, noir) / Miniature Poodle (white, brown, black)[/B] [SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19090[/B][/SIZE][SIZE=1]CONTRE COUPE von Nübble, Renate, Svenja Muller, Niemcy[/SIZE] [SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19134[/B][/SIZE][SIZE=1]MOJA VARIATSIJA AMBITSIA , E. Ezhova, Rosja[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19112[/B][/SIZE][SIZE=1]UNIQUE l'Empreinte d'une Passion, Nathalie Belle, Francja[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]BOB [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19160[/B][/SIZE][SIZE=1]CASSIE vom Schaukelpferdchen, Heide Seebacher, Niemcy[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [B]Pudel Średni (apricot, srebrny) / Caniche moyen (abricot, gris) / Medium size Poodle (apricot, grey)[/B] [SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19191[/B][/SIZE][SIZE=1]Ó,MANON AUREA Ytaner, Renata Smyckova, Czechy[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19185[/B][/SIZE][SIZE=1]PRAETORIAN Aery's, Jytte Pfänner, Dania[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19202[/B][/SIZE][SIZE=1]ILLUSION Yellowmellow, . Lehtinen T., Kiskonen K., Finlandia[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [B]Pudel Średni (biały, czarny, brązowy) / Caniche moyen (blanc, marron, noir) / Medium size Poodle (white, brown, black)[/B] [SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19237[/B][/SIZE][SIZE=1]ASKIA der Schwarze Traum, Maria Bednarkiewicz, Polska[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]BOB [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19224[/B][/SIZE][SIZE=1]AEROSMITH von Nübbel, Renate, Svenja Muller, Niemcy[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19264[/B][/SIZE][SIZE=1]MILLENNIUM SENSATION Sextra, L. Postolova, Rosja[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [B]Pudel Toy / Caniche Toy / Toy Poodle[/B] [SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19270[/B][/SIZE][SIZE=1]APART AMIGO von der Salana, Elana Ermakowa, Rosja[/SIZE] [SIZE=1]JWW [/SIZE][SIZE=1]BOB [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19320[/B][/SIZE][SIZE=1]NIGHT CAP Solnes, . Birgitte Schilling A., Naess S, Dania[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19285[/B][/SIZE][SIZE=1]RAIN MAKER Solnes, Christer Ivarsson, Szwecja[/SIZE] [SIZE=1]WW [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19350[/B][/SIZE][SIZE=1]DLYA SEVERNOI VENEZII Nevskaya Zhemchuzhina, S. Nikitina, Rosja[/SIZE][SIZE=1]B[/SIZE] [SIZE=1]Vet [/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]19308[/B][/SIZE][SIZE=1]KASHAIA Osmanthus, Olivera Djordjevic, Serbia[/SIZE] [SIZE=1]BVet [/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]19356[/B][/SIZE][SIZE=1]EMMILI von der Questenberger Höh, Krystyna Gniadek, Polska[/SIZE]
Sonya-Nero Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [B][COLOR=royalblue]Piszę w imieniu Niny Maslennikovej, właścicielki strony internetowej "Shapka Manomakha" na której są umieszczane fotoreportaże z wystaw, [/COLOR][/B] [B][COLOR=red][COLOR=royalblue]która ma prośbę o pozwolenie na wykozystanie w repertażu z wystawy światowej waszych zdjęć, oczywiście z podpisaniem autora zdjęcia ewentualnie źródła z które zdjęcie zostało pobrane[/COLOR] :) [/COLOR][/B]
Bubi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/9752/szczeniakixc0.jpg[/IMG] [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/183/bazyl2rn4.jpg[/IMG] Gratulujemy wygranym :laola: i pozostałym wystawianym na World Dog Show 2006 :B-fly: Okazało się ,że polskie psy bardzo dobrze wypadły i zostały bardzo wysoko ocenione przez sędziów na ringach no i na finałach:terazpol:
Betti Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Sonya-Nero']wreszcie dotarłam i tu ;) a tu tak cicho..., mało zdjęć ;) , mało gratulacji ;) ... mało dyskusji ;) /quote] Bo wszyscy odpoczywają... przynajmniej ja - wreszcie mam weekend wolny!!! Wystawa mi sie podobała, specjalnie mnie jakieś niedogodności nie dosięgły, pewnie będa róźne opinie, ja znam jedną (zagraniczną)ale bardzo pochlebną. Ogólnie - stoiska z akcesoriami extra, finały -bardzo ekscytujące i nie zazdroszczę P. Jakubowskiemu jego zadania - każdy z psów był piękny no ten co wygrał BISa był po prostu zjawiskowy , a ten maltańczyk .... Bardzo sie cieszę, że to wszystko widziałam i wogóle do Poznania pojechałam, najlepsze zdjęcia nie oddadzą ani atmosfery ani tych cudów świata, które tam tupały między halami i w środku. Nasz udział baaaardzo udany, Vitka była 6 w championkach i dostała ocenę doskonałą, co zważywszy te gwiazdy , które były na ringu razem z nią i surową sędzinę to po prostu s u p e r. Poza tym, jak zwykle w hali nie miała ochoty na nic innego poza wyjściem za zewnątrz więc miałam złe przeczucia ale na szczęście odezwała się w niej dusza showmenki w odpowiednim momencie. Poza tym ogromne gratulacje dla p.Marii za Młodzieżowego Zwycięzcę Świata dla Askii - piękna suczka i pięknie zaprezentowana:klacz::klacz::klacz:. Sonya - który w kolejności jest Pusik na zdjęciu z oficjalnej strony wystawy? Zdjęcie śliczne, a one jak sklonowane, a ruchu to już kopie.
Betti Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [B]Gratuluję wszystkim uczestnikom World Dog Show w Poznaniu - udziału w wystawie i obecności!!! :laola: [/B]To po prostu trzeba było zobaczyć, długo juz takiego show w Polsce nie będzie, chyba,że...szukamy sponsora na Meksyk ??? Ciężko bedzie:lol:.
aneta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Sonya-Nero'][B][COLOR=royalblue]Piszę w imieniu Niny Maslennikovej, właścicielki strony internetowej "Shapka Manomakha" na której są umieszczane fotoreportaże z wystaw, [/COLOR][/B] [B][COLOR=red][COLOR=royalblue]która ma prośbę o pozwolenie na wykozystanie w repertażu z wystawy światowej waszych zdjęć, oczywiście z podpisaniem autora zdjęcia ewentualnie źródła z które zdjęcie zostało pobrane[/COLOR] :) [/COLOR][/B][/quote] Ale nie mamy pekińczyków ... tylko same pudliszony ;)
Sonya-Nero Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='aneta']Ale nie mamy pekińczyków ... tylko same pudliszony ;)[/quote] [B]????????[/B] tam są tylko reportaże o pudlach :???: i to jest hodowla pudli :)
Sonya-Nero Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Betti']... Sonya - który w kolejności jest Pusik na zdjęciu z oficjalnej strony wystawy? Zdjęcie śliczne, a one jak sklonowane, a ruchu to już kopie.[/quote] ten najbardziej achachany ;) , czyli trzeci od lewej:) , pierwsza jest Noćka, a następnie Aliosza, Pusik i Bonia.
Betti Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Alfa1']Gdzie te zdjęcia???:cool3:[/quote] Na stronie World Dog Show - wyniki - konkurencje finałowe ( każdy dzień osobno) - na zdjęcie kliknąć w celu powiększenia. Miłego oglądania, są wszyscy finaliści.
Betti Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Sonya-Nero']ten najbardziej achachany ;) , czyli trzeci od lewej:) , pierwsza jest Noćka, a następnie Aliosza, Pusik i Bonia.[/quote] Wiesz, nawet tak myślałam a że pierwsza Noćka to wiedziałam:lol:
aneta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Sonya-Nero'][B]????????[/B] tam są tylko reportaże o pudlach :???: i to jest hodowla pudli :)[/quote] A mu po wpisaniu imienia i hodowli wyskoczyły pekińczyki :crazyeye: Hodowla ma nazwe MARILEID PEKINGESE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
aneta Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Mamy jeszcze jeden tytuł [SIZE=3]res CACIB i w-ce ZWYCIEZCA SWIATA[/SIZE] [SIZE=4]MISS MERCEDES od Lalanki[/SIZE] miniatura czarna :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
MagicJohnson Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='aneta']Mamy jeszcze jeden tytuł [SIZE=3]res CACIB i w-ce ZWYCIEZCA SWIATA[/SIZE] [SIZE=4]MISS MERCEDES od Lalanki[/SIZE] miniatura czarna :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] SUPER, gratulacje!!!:multi: :multi: :multi:
bizab Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='aneta']Mamy jeszcze jeden tytuł [SIZE=3]res CACIB i w-ce ZWYCIEZCA SWIATA[/SIZE] [SIZE=4]MISS MERCEDES od Lalanki[/SIZE] miniatura czarna :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] GRATULACJE:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :Poland: :Poland: :Poland: :Poland: :Poland:
JustynaJK Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [IMG]http://img111.imageshack.us/img111/5279/tndsc07854uk3.jpg[/IMG]
JustynaJK Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [IMG]http://img466.imageshack.us/img466/9853/tndsc07863xr8.jpg[/IMG]
JustynaJK Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [IMG]http://img297.imageshack.us/img297/4525/tndsc07884ih8.jpg[/IMG]
Recommended Posts