Gośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Betti']Gośka, a które pudlaste oddajesz, co ???:mad:[/quote] No nieeee wieeeem:cool1:, ale mój jest tylko Bil więc chyba nie mam wyboru;). No i Puli będzie mogła się wykazać bo mniej go trochę i szybciej zejdzie, a wogóle na dredziastego pudla to chyba pompony będą pasować. Przekwalifikujemy się na sznurowego.
IraKa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Gośka']... i czucia w rękach na te wszystkie macanki [/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najwyżej zdjęcia stracą trochę na ostrości;) Gosia żarcik Ci się dzisiaj wyostrzył:evil_lol: Poza tym jak szukam faceta dla swojej sucz to muszę posprawdzać czy kandydat ma wszystko na swoim miejscu. A jak przy okazji mizianie sprawi mu przyjemność...
Gośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='IraKa']Gosia żarcik Ci się dzisiaj wyostrzył:evil_lol:[/quote] Dzisiaj to ja jestem normalnie po ludzku złośliwa:zly7: I proszę w mojej obecności na pana Min G nic nie mówić, bo od wczoraj jestem jego gorącą zwolenniczką:stormy-sad:
aneta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Sonya Nero na planet poodle są pewne drobne rozbieżnosci w stawce, ale nawet jak się to tu nie wyjaśni to już za tydzień (juz a tydzień :lying: ) wsystko sie wyjaśni.
góral Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 A czy ktoś może zrobić zdjęcie srebrnemu średniakowi w klasie championów Aery's Pretorian:modla::modla::modla:
Alfa1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Widzę,ze Twoja milość do srebrnych trwa,pewnie kiedyś zaowocuję:loveu:
velvia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='góral']A czy ktoś może zrobić zdjęcie srebrnemu średniakowi w klasie championów Aery's Pretorian:modla::modla::modla:[/quote] Możesz na mnie liczyć,chcesz to masz.:multi:
velvia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 a mój [B]Severnaya Roza Auro Faberge:loveu:[/B]
.ania Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ja do imion tych faworytów to foteczki poproszę bo nie mogę znaleźc a jestem bardzo ciekawa jak wyglądają ;) Ania.
góral Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='velvia']a mój [B]Severnaya Roza Auro Faberge:loveu:[/B][/quote] to też, super pies, a jak się rusza:loveu: ale to sreberko na zdjęciach jest powalające i osiągnięcia też ma niezłe...
velvia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :diabloti:Masz rację Góral to naprawdę bardzo bardzo efektowny pies. I może byc naprawdę ciekawie......:crazyeye:[IMG]http://img156.imageshack.us/img156/835/resultscrecendopraetoridm5.jpg[/IMG]
aneta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Sonya-Nero']ale coś mi się wydaje, że to już ostatnie dodane pudle ;) , ale i tak jest ich sporo :multi:[/quote] Taaaaaak??? Zajrzyj na planet poodle jak sie sypnęło dużych :evil_lol: , i dla Ira-Ka się cos znajdzie :cool3:
Sonya-Nero Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='aneta']Sonya Nero na planet poodle są pewne drobne rozbieżnosci w stawce, ale nawet jak się to tu nie wyjaśni to już za tydzień (juz a tydzień :lying: ) wsystko sie wyjaśni.[/quote] są, ale u nas są prawidłowe :)
Sonya-Nero Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Uzupełniłam dzisiaj stawkę :) , my wyjeżdżamy już jutro wieczorem, trzeba rozłożyć kramik;) i nie wiem czy będe miała jutro czas tu zaglądnąć... wobec tego.... [B][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]POWODZENIA NA ŚWIATÓWCE!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]:terazpol: i robić dużo, dużo zdjęć :multi:
bizab Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='JustynaJK']no właśnie,czekamy na fotki![/quote] jeszcze troche musze rozgryśc jak to sie wstawia :loveu: :loveu: :loveu:
olaglowka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Zycze Wszystkim Powodzenia Na światowce, Przyjde Popatrzec Napewno Na Ringi Pudli! Powodzenia !!!!!!!!!
agamich Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wiem, że przygotowania trwają, gorączka coraz większa, ale jest może osoba, która będzie wracała z wystawy trasą Poznań-Warszawa i mogłaby mnie (1 osoba bez psa) zabrać z Poznania i po drodze wyrzucić w Kutnie? :oops: Oczywiście w zamian będę do "wykorzystania" przy ringu pudli (bo tylko pudle mnie na światówce interesują).
ALMA2 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ŻYCZYMY WSZYSTKIM PUDELKOM POWODZENIA. Prosimy o dużo zdjęć z wystawy. Suzettka i Pańcia
BORA Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Życzymy wszystkim powodzenia i czekamy na zdjęcia :lol: A może będą też jakieś filmiki? :cool3:
pati Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 wlasnie dajcie znac bo umre z ciekawosci ....:cool3:
Recommended Posts