Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Betti']Gośka, a które pudlaste oddajesz, co ???:mad:[/quote]

No nieeee wieeeem:cool1:, ale mój jest tylko Bil więc chyba nie mam wyboru;). No i Puli będzie mogła się wykazać bo mniej go trochę i szybciej zejdzie, a wogóle na dredziastego pudla to chyba pompony będą pasować. Przekwalifikujemy się na sznurowego.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gośka']... i czucia w rękach na te wszystkie macanki [/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Najwyżej zdjęcia stracą trochę na ostrości;)
Gosia żarcik Ci się dzisiaj wyostrzył:evil_lol:

Poza tym jak szukam faceta dla swojej sucz to muszę posprawdzać czy kandydat ma wszystko na swoim miejscu. A jak przy okazji mizianie sprawi mu przyjemność...

Posted

[quote name='IraKa']Gosia żarcik Ci się dzisiaj wyostrzył:evil_lol:[/quote]

Dzisiaj to ja jestem normalnie po ludzku złośliwa:zly7:
I proszę w mojej obecności na pana Min G nic nie mówić, bo od wczoraj jestem jego gorącą zwolenniczką:stormy-sad:

Posted

Sonya Nero na planet poodle są pewne drobne rozbieżnosci w stawce, ale nawet jak się to tu nie wyjaśni to już za tydzień (juz a tydzień :lying: ) wsystko sie wyjaśni.

Posted

[quote name='góral']A czy ktoś może zrobić zdjęcie srebrnemu średniakowi w klasie championów Aery's Pretorian:modla::modla::modla:[/quote]

Możesz na mnie liczyć,chcesz to masz.:multi:

Posted

[quote name='velvia']a mój [B]Severnaya Roza Auro Faberge:loveu:[/B][/quote]

to też, super pies, a jak się rusza:loveu: ale to sreberko na zdjęciach jest powalające i osiągnięcia też ma niezłe...

Posted

:diabloti:Masz rację Góral to naprawdę bardzo bardzo efektowny pies.
I może byc naprawdę ciekawie......:crazyeye:[IMG]http://img156.imageshack.us/img156/835/resultscrecendopraetoridm5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Sonya-Nero']ale coś mi się wydaje, że to już ostatnie dodane pudle ;) , ale i tak jest ich sporo :multi:[/quote]

Taaaaaak???
Zajrzyj na planet poodle jak sie sypnęło dużych :evil_lol: , i dla Ira-Ka się cos znajdzie :cool3:

Posted

[quote name='aneta']Sonya Nero na planet poodle są pewne drobne rozbieżnosci w stawce, ale nawet jak się to tu nie wyjaśni to już za tydzień (juz a tydzień :lying: ) wsystko sie wyjaśni.[/quote]

są, ale u nas są prawidłowe :)

Posted

Uzupełniłam dzisiaj stawkę :) ,
my wyjeżdżamy już jutro wieczorem, trzeba rozłożyć kramik;)
i nie wiem czy będe miała jutro czas tu zaglądnąć...
wobec tego....

[B][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]POWODZENIA NA ŚWIATÓWCE!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]:terazpol:

i robić dużo, dużo zdjęć :multi:

Posted

[quote name='JustynaJK']no właśnie,czekamy na fotki![/quote]
jeszcze troche musze rozgryśc jak to sie wstawia :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wiem, że przygotowania trwają, gorączka coraz większa, ale jest może osoba, która będzie wracała z wystawy trasą Poznań-Warszawa i mogłaby mnie (1 osoba bez psa) zabrać z Poznania i po drodze wyrzucić w Kutnie? :oops: Oczywiście w zamian będę do "wykorzystania" przy ringu pudli (bo tylko pudle mnie na światówce interesują).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...