Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Angi napisał(a):i collaki! :loveu: Collaki to u mnie tylko charakter, wygląd jakoś do mnie nie przemawia :P Aussiki już prędzej :lol: Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Collaki to u mnie tylko charakter, wygląd jakoś do mnie nie przemawia :P Aussiki już prędzej :lol: wychowywałam się z collakiem, więc jednak sentyment pozostał... :) Quote
phase Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Jak dla mnie colli to przepiękne psy płynie z nich duma, piękność, czystość. Quote
whiteterrier Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Oj ja lubię ON, wprost kocham :D Wgl wszystkie owczarki :D Ale np. nie przemawiają do mnie labradory :) Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 phase napisał(a):Jak dla mnie colli to przepiękne psy płynie z nich duma, piękność, czystość. Oczywiście... ale nie przepadam za takimi kudłaczami. A smooth do mnie nie przemawia jakoś ;P whiteterrier napisał(a):Ale np. nie przemawiają do mnie labradory :smile: Do mnie też. Generalnie masywne psy. No wyjątkiem są rottki ;) Zresztą ostatnio stwierdziłam, że niewiele jest ras, które mi się podobają. Tzn - powiem inaczej - niewiele, które chciałabym mieć ;P Choć ONka wujka chętnie bym ukradła - jest boski :loveu: Quote
omry Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 I to jest właśnie piękne - tyle ras i wybieraj, co chcesz :diabloti: Ja jestem w sumie rozrzutna w rasach, bo podobają mi się różne, od CAO do cziłki :evil_lol: Ale moje serce należy do molosów i ttb. Dogi niemieckie, CAO, corsiaki, dogo canario, bulle i asty.. ale szczególnie rottki :) Quote
Baton Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 whiteterrier napisał(a): Fajnie jakby na wakację się udalo :D Przyjedź na wystawę do Szczecina :P A mi się przyda pies który dotrzyma mi w tym czasie towarzystwa kiedy drugi będzie leciał po gaśnicę :D W dodatku trenuję OBI i testy IPO zdała na 199 pkt :D Będzie ciężko. Ale może Ty możesz przyjechać na wystawę w Gdyni lub w Sopocie? A, to sprytnie :lol: Niezły wynik :D whiteterrier napisał(a):Oj ja lubię ON, wprost kocham :D Wgl wszystkie owczarki :D Ale np. nie przemawiają do mnie labradory :) Wybacz, ale DON i ON też do mnie nie przemawiają. Z resztą podobnie jak labradory.... Ja za to marzę o JRT :loveu: Quote
phase Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Moim marzeniem jest mieć pita red nose, oby się w przyszłości spełniło. Ale mam strasznie słabość do takich stworzeń. :loveu: http://www.petstyle.pl/photo/tinyMce/ratlerek.jpeg Mój chop uwielbia ONki. :) Quote
whiteterrier Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Ty$ka napisał(a):Do mnie też. Generalnie masywne psy. No wyjątkiem są rottki ;) Zresztą ostatnio stwierdziłam, że niewiele jest ras, które mi się podobają. Tzn - powiem inaczej - niewiele, które chciałabym mieć ;P Choć ONka wujka chętnie bym ukradła - jest boski :loveu: A ja uwielbiam duuuże psy a małe jakoś nie spełniają moich standardów :D Lubię takie basiorki :loveu: Ja lubię wszystkie psy, ale tak jak ty niektóre rasy do mnie kompletnie nie pasują :eviltong: Ja ogólnie wszystkie ON-ki wielbię :D omry napisał(a):I to jest właśnie piękne - tyle ras i wybieraj, co chcesz :diabloti: Ja jestem w sumie rozrzutna w rasach, bo podobają mi się różne, od CAO do cziłki :evil_lol: Ale moje serce należy do molosów i ttb. Dogi niemieckie, CAO, corsiaki, dogo canario, bulle i asty.. ale szczególnie rottki :) No, dlatego możemy dobrać psa do siebie i super :D A moje serce podbiły owczary i terriery :loveu: maryg22 napisał(a):Będzie ciężko. Ale może Ty możesz przyjechać na wystawę w Gdyni lub w Sopocie? A, to sprytnie :lol: Niezły wynik :D Wybacz, ale DON i ON też do mnie nie przemawiają. Z resztą podobnie jak labradory.... Ja za to marzę o JRT :loveu: Zobaczymy, może do Gdyni się uda :D No jak dla mnie super, wynik :D Moim cichym, nawet bardzo cichym marzeniem jest Wilczak Czechosłowacki :loveu: Ale w ogóle jest taki dżołk, że ja zamiast WHWT miałam mieć chihuahua albo shih-tzu :evil_lol: phase napisał(a):Moim marzeniem jest mieć pita red nose, oby się w przyszłości spełniło. Ale mam strasznie słabość do takich stworzeń. :loveu: http://www.petstyle.pl/photo/tinyMce/ratlerek.jpeg Mój chop uwielbia ONki. :) Ja mam słabość to wszelakich wilczastych lub puchatych psów :D Małe rasy mnie aż tak bardzo nie rozczulają :roll: U mnie wszyscy uwielbiają ON-ki :D Quote
Baton Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 whiteterrier napisał(a):Zobaczymy, może do Gdyni się uda :D Było by świetnie :D Quote
whiteterrier Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 maryg22 napisał(a):Było by świetnie :D No, nawet bardzo :D Quote
phase Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 whiteterrier napisał(a): Ja mam słabość to wszelakich wilczastych lub puchatych psów :D Małe rasy mnie aż tak bardzo nie rozczulają :roll: U mnie wszyscy uwielbiają ON-ki :D Gdyby u mnie kochali TTB to by był chyba cud. :crazyeye: U mnie jak to mówią, jest o jednego spa za dużo (a mamy tylko psa. :diabloti:) Quote
Sonka95 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ja jakbym miała brać kolejnego psiaka to były to golden retriever , owczarek szkocki collie , basenji lub owczarek niemiecki albo znowu mieszaniec .... Quote
whiteterrier Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 phase napisał(a):Gdyby u mnie kochali TTB to by był chyba cud. :crazyeye: U mnie jak to mówią, jest o jednego spa za dużo (a mamy tylko psa. :diabloti:) Haha dobre powiedzenie :) U mnie ogólnie wszyscy lubią psy, zawsze minimum to były 2 :D Sonka95 napisał(a):Ja jakbym miała brać kolejnego psiaka to były to golden retriever , owczarek szkocki collie , basenji lub owczarek niemiecki albo znowu mieszaniec .... U mnie, jakbym mieszkała już sama i nie dogadywała się z rodzicami to miałabym WHWT, DON-ka i Aussie :D Quote
phase Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 whiteterrier napisał(a):Haha dobre powiedzenie :) U mnie ogólnie wszyscy lubią psy, zawsze minimum to były 2 :D Kurde, zazdroszczę. Chociaż mam faceta, który popiera moje zdanie co do min. 2 psów w domu. :grins: A 3 na DT. :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 phase napisał(a):Kurde, zazdroszczę. Chociaż mam faceta, który popiera moje zdanie co do min. 2 psów w domu. :grins: A 3 na DT. :evil_lol: No to się żeście dobrali :D Ja mam nadzieję, ze znajdę takiego co to będzie popierał :D Choć jak on będzie piłkarzem to go często w domu nie bd to będę se miała psów ile będę chciała :evil_lol: Quote
phase Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 whiteterrier napisał(a):No to się żeście dobrali :D Ja mam nadzieję, ze znajdę takiego co to będzie popierał :D Choć jak on będzie piłkarzem to go często w domu nie bd to będę se miała psów ile będę chciała :evil_lol: No tak, przecież on będzie w TV kiedy Ty będziesz czekała na reklamę, by wziąć psy na spacer. :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 phase napisał(a):No tak, przecież on będzie w TV kiedy Ty będziesz czekała na reklamę, by wziąć psy na spacer. :evil_lol: Haha no dokładnie :D Quote
Sonka95 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 U mnie trudno jest przekonać rodziców nawet na 2 psa na tymczasowy domek :shake: Ale ja jak się przeprowadzę to na pewno w moim domu będzie pies i tyle :p Quote
whiteterrier Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Apropo ON-ków i DON-ków nie znacie Bryzy! :D Mojego ON-ka :) W sumie bardziej mojego taty, ale ja się też nią zajmuję. Dostałam ją od brata jak miała 3 lata a teraz ma 10 lat i jest niewychowana, ciągnie na smyczy i ubóstwia Amoora :D phase nie sugeruj się tu moim kolorem włosów bo te zdjęcia były robione rok temu jak jeszcze miałam naturalny :lol: Quote
whiteterrier Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Angi napisał(a):a jaki masz teraz? :) słoneczny,jasny blond ;3 Quote
Ty$ka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Fajnie razem ćwiczycie :loveu: Ostatnie foto super :D Quote
whiteterrier Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Ty$ka napisał(a):Fajnie razem ćwiczycie :loveu: Ostatnie foto super :D No mamy czasem takie sesję treningowe, ale Bryzelda już starutka to nowe rzeczy jej gorzej wchodzą i koleje mi już pół roku i weterynarze sądzą , że bd już kuleć do końca :/ Ostatnio to pości za frisbee, to pierwszy ten ma władzę! :D Quote
Recommended Posts