Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ty$ka napisał(a):
Collaki to u mnie tylko charakter, wygląd jakoś do mnie nie przemawia :P Aussiki już prędzej :lol:

wychowywałam się z collakiem, więc jednak sentyment pozostał... :)

Posted

phase napisał(a):
Jak dla mnie colli to przepiękne psy płynie z nich duma, piękność, czystość.

Oczywiście... ale nie przepadam za takimi kudłaczami. A smooth do mnie nie przemawia jakoś ;P

whiteterrier napisał(a):
Ale np. nie przemawiają do mnie labradory :smile:

Do mnie też. Generalnie masywne psy. No wyjątkiem są rottki ;) Zresztą ostatnio stwierdziłam, że niewiele jest ras, które mi się podobają. Tzn - powiem inaczej - niewiele, które chciałabym mieć ;P
Choć ONka wujka chętnie bym ukradła - jest boski :loveu:

Posted

I to jest właśnie piękne - tyle ras i wybieraj, co chcesz :diabloti:
Ja jestem w sumie rozrzutna w rasach, bo podobają mi się różne, od CAO do cziłki :evil_lol: Ale moje serce należy do molosów i ttb. Dogi niemieckie, CAO, corsiaki, dogo canario, bulle i asty.. ale szczególnie rottki :)

Posted

whiteterrier napisał(a):

Fajnie jakby na wakację się udalo :D Przyjedź na wystawę do Szczecina :P

A mi się przyda pies który dotrzyma mi w tym czasie towarzystwa kiedy drugi będzie leciał po gaśnicę :D

W dodatku trenuję OBI i testy IPO zdała na 199 pkt :D

Będzie ciężko. Ale może Ty możesz przyjechać na wystawę w Gdyni lub w Sopocie?
A, to sprytnie :lol:
Niezły wynik :D
whiteterrier napisał(a):
Oj ja lubię ON, wprost kocham :D
Wgl wszystkie owczarki :D
Ale np. nie przemawiają do mnie labradory :)

Wybacz, ale DON i ON też do mnie nie przemawiają. Z resztą podobnie jak labradory....
Ja za to marzę o JRT :loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Do mnie też. Generalnie masywne psy. No wyjątkiem są rottki ;) Zresztą ostatnio stwierdziłam, że niewiele jest ras, które mi się podobają. Tzn - powiem inaczej - niewiele, które chciałabym mieć ;P
Choć ONka wujka chętnie bym ukradła - jest boski :loveu:

A ja uwielbiam duuuże psy a małe jakoś nie spełniają moich standardów :D
Lubię takie basiorki :loveu: Ja lubię wszystkie psy, ale tak jak ty niektóre rasy do mnie kompletnie nie pasują :eviltong:
Ja ogólnie wszystkie ON-ki wielbię :D

omry napisał(a):
I to jest właśnie piękne - tyle ras i wybieraj, co chcesz :diabloti:
Ja jestem w sumie rozrzutna w rasach, bo podobają mi się różne, od CAO do cziłki :evil_lol: Ale moje serce należy do molosów i ttb. Dogi niemieckie, CAO, corsiaki, dogo canario, bulle i asty.. ale szczególnie rottki :)

No, dlatego możemy dobrać psa do siebie i super :D
A moje serce podbiły owczary i terriery :loveu:

maryg22 napisał(a):
Będzie ciężko. Ale może Ty możesz przyjechać na wystawę w Gdyni lub w Sopocie?
A, to sprytnie :lol:
Niezły wynik :D

Wybacz, ale DON i ON też do mnie nie przemawiają. Z resztą podobnie jak labradory....
Ja za to marzę o JRT :loveu:

Zobaczymy, może do Gdyni się uda :D
No jak dla mnie super, wynik :D
Moim cichym, nawet bardzo cichym marzeniem jest Wilczak Czechosłowacki :loveu:
Ale w ogóle jest taki dżołk, że ja zamiast WHWT miałam mieć chihuahua albo shih-tzu :evil_lol:

phase napisał(a):
Moim marzeniem jest mieć pita red nose, oby się w przyszłości spełniło. Ale mam strasznie słabość do takich stworzeń. :loveu: http://www.petstyle.pl/photo/tinyMce/ratlerek.jpeg Mój chop uwielbia ONki. :)

Ja mam słabość to wszelakich wilczastych lub puchatych psów :D
Małe rasy mnie aż tak bardzo nie rozczulają :roll:
U mnie wszyscy uwielbiają ON-ki :D

Posted

whiteterrier napisał(a):

Ja mam słabość to wszelakich wilczastych lub puchatych psów :D
Małe rasy mnie aż tak bardzo nie rozczulają :roll:
U mnie wszyscy uwielbiają ON-ki :D

Gdyby u mnie kochali TTB to by był chyba cud. :crazyeye: U mnie jak to mówią, jest o jednego spa za dużo (a mamy tylko psa. :diabloti:)

Posted

phase napisał(a):
Gdyby u mnie kochali TTB to by był chyba cud. :crazyeye: U mnie jak to mówią, jest o jednego spa za dużo (a mamy tylko psa. :diabloti:)

Haha dobre powiedzenie :) U mnie ogólnie wszyscy lubią psy, zawsze minimum to były 2 :D

Sonka95 napisał(a):
Ja jakbym miała brać kolejnego psiaka to były to golden retriever , owczarek szkocki collie , basenji lub owczarek niemiecki albo znowu mieszaniec ....

U mnie, jakbym mieszkała już sama i nie dogadywała się z rodzicami to miałabym WHWT, DON-ka i Aussie :D

Posted

whiteterrier napisał(a):
Haha dobre powiedzenie :) U mnie ogólnie wszyscy lubią psy, zawsze minimum to były 2 :D

Kurde, zazdroszczę. Chociaż mam faceta, który popiera moje zdanie co do min. 2 psów w domu. :grins: A 3 na DT. :evil_lol:

Posted

phase napisał(a):
Kurde, zazdroszczę. Chociaż mam faceta, który popiera moje zdanie co do min. 2 psów w domu. :grins: A 3 na DT. :evil_lol:

No to się żeście dobrali :D Ja mam nadzieję, ze znajdę takiego co to będzie popierał :D Choć jak on będzie piłkarzem to go często w domu nie bd to będę se miała psów ile będę chciała :evil_lol:

Posted

whiteterrier napisał(a):
No to się żeście dobrali :D Ja mam nadzieję, ze znajdę takiego co to będzie popierał :D Choć jak on będzie piłkarzem to go często w domu nie bd to będę se miała psów ile będę chciała :evil_lol:

No tak, przecież on będzie w TV kiedy Ty będziesz czekała na reklamę, by wziąć psy na spacer. :evil_lol:

Posted

Apropo ON-ków i DON-ków nie znacie Bryzy! :D
Mojego ON-ka :) W sumie bardziej mojego taty, ale ja się też nią zajmuję.
Dostałam ją od brata jak miała 3 lata a teraz ma 10 lat i jest niewychowana, ciągnie na smyczy i ubóstwia Amoora :D

phase nie sugeruj się tu moim kolorem włosów bo te zdjęcia były robione rok temu jak jeszcze miałam naturalny :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Fajnie razem ćwiczycie :loveu:
Ostatnie foto super :D

No mamy czasem takie sesję treningowe, ale Bryzelda już starutka to nowe rzeczy jej gorzej wchodzą i koleje mi już pół roku i weterynarze sądzą , że bd już kuleć do końca :/
Ostatnio to pości za frisbee, to pierwszy ten ma władzę! :D