phase Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Właściwie to gdzie Ciotka się zawieruszyła. :hmmmm: Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='phase']Właściwie to gdzie Ciotka się zawieruszyła. :hmmmm:[/QUOTE] u męża jest :evil_lol: Quote
phase Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Angi']u męża jest :evil_lol:[/QUOTE] :roflt: :evil_lol::evil_lol: Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Angi']u męża jest :evil_lol:[/QUOTE] Hmmmm moze dzieci z tego bedą?????:diabloti: Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Ejjejejjejejejej nie rozpędzać się on ma dziewczynę :evil_lol: Zresztą niby w moim typie, ale jednak nie XD Ekhem nie było mnie bo miałam tyle zajęć, warsztaty dziennikarskie, wolontariat, radio etc. :shake: [B]Bzikowa [/B]- dziękuję bardzo w imieniu Amoorasa :D Zdjęcia dodam później bo mnie obgadujecie :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 no z tego, że ma? Może już nie mieć :evil_lol: Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Angi']no z tego, że ma? Może już nie mieć :evil_lol:[/QUOTE] Zle!!! Moze mieć juz inna:) :diabloti: Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Chyba muszę założyć galerie?! ????.....hmmmmm Quote
phase Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdola']Chyba muszę założyć galerie?! ????.....hmmmmm[/QUOTE] No pewnie!! :) Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 To dam znać, ale nie wiem kiedy bo w pn ja lekarzy mam a we wtorek Aira ma zabieg.....sterylka, przepuklina, kamień i operacja nosa, bo ma krzywy :diabloti:( żart) Quote
phase Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 O matko, się nazbierało. :) Jak coś to wklej link z miła chęcią wpadnę do Waszej galeryjki. ;) Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='phase']O matko, się nazbierało. :) Jak coś to wklej link z miła chęcią wpadnę do Waszej galeryjki. ;)[/QUOTE] Trzymam za słowo :) Quote
whiteterrier Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Macie legitymacyjne. [IMG]http://i46.tinypic.com/2elcf0k.jpg[/IMG] Kurde miesiąc lecze juz kaszel i nic.. Nikt nie wie co mi jest. Mam już 3 antybiotyk pod rząd, miałam RTG klatki piersiowej a w czwartek idę na morfologię i musze jeszcze do alergologa.. Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 moja mama miała tabletki na kaszel, były świetne.. jednak nie pamiętam nazwy . :/ Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Angi']moja mama miała tabletki na kaszel, były świetne.. jednak nie pamiętam nazwy . :/[/QUOTE] A ja mam chyba jeszcze ulotkę, jutro poszukam... Ale cudny portrecik....... A ja mam coś fajnego ;) dla whiteteriera;) albo dla innych "whiteterierozakreconych"... Ale było trudne :D A poza tym krzywo ostrzyzony pysio:p, ale to chyba zboczenie:) Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdola']A ja mam chyba jeszcze ulotkę, jutro poszukam... Ale cudny portrecik....... A ja mam coś fajnego ;) dla whiteteriera;) albo dla innych "whiteterierozakreconych"... Ale było trudne :D A poza tym krzywo ostrzyzony pysio:p, ale to chyba zboczenie:)[/QUOTE] ja mam krzywszy. Tzn moj pies :p Quote
whiteterrier Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Angi']moja mama miała tabletki na kaszel, były świetne.. jednak nie pamiętam nazwy . :/[/QUOTE] Tyle tabletek, syropów i innych rzeczy brałam i nic nie pomaga ;// [quote name='magdola']A ja mam chyba jeszcze ulotkę, jutro poszukam... Ale cudny portrecik....... A ja mam coś fajnego ;) dla whiteteriera;) albo dla innych "whiteterierozakreconych"... Ale było trudne :D A poza tym krzywo ostrzyzony pysio:p, ale to chyba zboczenie:)[/QUOTE] Co fajnego, co ? :D Krzywy, krzywy, ciężko go na pysiu obciąć :D Quote
angineuuka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 moja mama też brała różne tabletki, syropy a to akurat pomogło :lol: Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='whiteterrier'] Krzywy, krzywy, ciężko go na pysiu obciąć :D[/QUOTE]ja gole.... I zawsze jest równo :diabloti: Bralas NeoAzarina ? Quote
Sonka95 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Mi kaszel ustąpił po antybiotykach ... :p No to zdrowiej :) Quote
lasoa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 a gdzie zimowe zdjecia ? :) To legitymacyjne to w sam raz do ksiazeczki zdrowia :) Quote
Recommended Posts