whiteterrier Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 magdola napisał(a):Ja też na swojego szczyla czekam.... miot dopiero za rok :shake: Jeszcze nic pewnego, ale zobaczymy..... A w międzyczasie zapraszam na bazarek z mojego podpisu:) Trzeba sobie umilić to czekanie;) A jakiej rasy i jaka hodowla? :D Ja szczyla szukałam a szukałam potem byly dwie hodowle, ale padło na tą co teraz bo znam panią Martę i wiem, że ona robi to z pasji a nie dla pieniędzy :) A najśliczniejsza suczka trafi do mnie :loveu: A kiedy będe mogła odebrać kartki ? Alkohol na bazrku? Ale ja jestem niepijąca :evil_lol: Quote
magdola Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 whiteterrier napisał(a):A jakiej rasy i jaka hodowla? :D Ja szczyla szukałam a szukałam potem byly dwie hodowle, ale padło na tą co teraz bo znam panią Martę i wiem, że ona robi to z pasji a nie dla pieniędzy :) A najśliczniejsza suczka trafi do mnie :loveu: A kiedy będe mogła odebrać kartki ? Alkohol na bazrku? Ale ja jestem niepijąca :evil_lol:Jutro rozlicze bazarek. Kiedy Ci pasuje? A na bazarku jest tez woda z cytryna;) Quote
phase Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 whiteterrier napisał(a):przygotowuję jeszcze wywiad z Sebastianem Rudolem ( zawodnikiem Pogonii :loveu: ) Ale nadrobię wszystko jutro i dam dużo dużo zdjęć z wystawy w Mielnie :D Powiem Wam tylko, że Rita zajęła 1 lokatę i dostała ocenę doskonałą :multi: eejj ja miałam być pierwszą osobą, którą się o tym dowie. :mad::eviltong: Dawaj fotkyyy! :loveu: Brawo Rita!! :):) Quote
Sonka95 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 whiteterrier napisał(a):Cześć kochani! Kurde szkoła mnie wykańcza w ogóle mam teraz zapieprz przygotowuję jeszcze wywiad z Sebastianem Rudolem ( zawodnikiem Pogonii :loveu: ) i nie mam czasu nawet na kompa :c Ale nadrobię wszystko jutro i dam dużo dużo zdjęć z wystawy w Mielnie :D Powiem Wam tylko, że Rita zajęła 1 lokatę i dostała ocenę doskonałą :multi: Ja zawaliłam MP, ale się nie poddaję i będę jeszcze startować tylko, że z Demonem ( Sony z Klanu Prajzendanca ) i mam wybraną mamusię dla mojego nowego szczylka :D Gratulacje dla Rity :loveu: Już więcej nie znikajcie na tak długo :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 magdola napisał(a):Jutro rozlicze bazarek. Kiedy Ci pasuje? A na bazarku jest tez woda z cytryna;) To wpłacę jeszcze dodatkowo jak się spotkamy :D phase napisał(a):eejj ja miałam być pierwszą osobą, którą się o tym dowie. :mad::eviltong: Dawaj fotkyyy! :loveu: Brawo Rita!! :):) Ej no oficjalnie jeszcze nic, nic, ale jakby coś to będziesz pierwsza :D Fotki zaraz będą :) Sonkowa napisał(a):Gratulacje dla Rity :loveu: Już więcej nie znikajcie na tak długo :evil_lol: Dziękujemy :loveu: Postaramy się, ale nic nie obiecuję :) Quote
phase Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 whiteterrier napisał(a): Ej no oficjalnie jeszcze nic, nic, ale jakby coś to będziesz pierwsza :D Fotki zaraz będą :) No, tak lepiej. :grins: Zaraz to ja idę się kłaść do Żaby. :eviltong: Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Najlepszy przyjaciel Amoora z wystawy :D Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Rozalia :loveu: Demonek :loveu: Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 phase napisał(a):No, tak lepiej. :grins: Zaraz to ja idę się kłaść do Żaby. :eviltong: :evil_lol: No masz już te zdjęcia :eviltong: Quote
Baton Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Gratulacje dla Rity :D http://i48.tinypic.com/30dfew7.jpg 'To moje :p' http://i48.tinypic.com/16b11yf.jpg Jakie cudo :loveu: Quote
magdola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ja zawsze chodzę w "ten drugi dzien" :D a tu hodowla ktora wybrałam, niestety tylko pod warunkiem, ze urodza sie dwie dziewuchy: jedna zostaje w hodowli, a druga :cool3: Risum Tenatis ;) Oczywiscie, jesli do tej pory nie zgrzesze i znowu nie trafi mi sie jakaś bida..... Quote
phase Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='whiteterrier']:evil_lol: No masz już te zdjęcia :eviltong: Jestem. :grins: Ładne foteczki i mordki. :) Demon robi wrażenie! http://i50.tinypic.com/16sxed.jpg :loveu: Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='maryg22']Gratulacje dla Rity :D http://i48.tinypic.com/30dfew7.jpg 'To moje :p' http://i48.tinypic.com/16b11yf.jpg Jakie cudo :loveu: Dziękujemy :loveu: Tak Amoor został najlepszym psem w rasie Owczarek Niemiecki Krótkowlosy ;p [quote name='magdola']Ja zawsze chodzę w "ten drugi dzien" :D a tu hodowla ktora wybrałam, niestety tylko pod warunkiem, ze urodza sie dwie dziewuchy: jedna zostaje w hodowli, a druga :cool3: Risum Tenatis ;) Oczywiscie, jesli do tej pory nie zgrzesze i znowu nie trafi mi sie jakaś bida..... Wtorek? Może być tylko tak koło 13;40 może być ? Bo nie wiem kiedy mi ten wywiad wypadnie ;) Ooo Basenji uwielbiam te ich pomarszczone główki :loveu: To można mieć i bidę i basenji :eviltong: [quote name='phase']Jestem. :grins: Ładne foteczki i mordki. :) Demon robi wrażenie! http://i50.tinypic.com/16sxed.jpg :loveu: Tak myślałam, ze Cię skuszę tymi zdjęciami :evil_lol: Demon jest jak król Lew! Ma tyle sierści w sobie, że pierwszy raz takiego DON-ka widziałam! A potulny jak baranek, spałam sobie na nim :D Quote
magdola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 whiteterrier napisał(a): Wtorek? Może być tylko tak koło 13;40 może być ? Bo nie wiem kiedy mi ten wywiad wypadnie ;) Ooo Basenji uwielbiam te ich pomarszczone główki :loveu: To można mieć i bidę i basenji :eviltong: :D Ja pisałam o drugim dniu wystawy :D Poniedziałek mi pasuje :D znaczy w Szczecinie o pierwszym, z gr IX a trzech psow nie zniese, bo mam juz jedna swoją.....:) Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 magdola napisał(a):Ja pisałam o drugim dniu wystawy :D Poniedziałek mi pasuje :D znaczy w Szczecinie o pierwszym, z gr IX a trzech psow nie zniese, bo mam juz jedna swoją.....:) Kurde gorączka mi chyba jeszcze nie zeszła xd A ja jestem zawsze w pierwszym bo są moje Weściki i Owczarki wtedy :D A suczka będzie wystawiana ? ;> To w poniedziałek po szkolę od razu lecę do galaxy :D Quote
magdola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ja zawsze od rana na grzywaczach ;) tej nie wystawiam, ale planuje następna....albo grzywke, albo baske..... Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 magdola napisał(a):Ja zawsze od rana na grzywaczach ;) tej nie wystawiam, ale planuje następna....albo grzywke, albo baske..... a dlaczego ta nie wystawowa? u widzę ambitne plany :D Mój następny to miał być Aussie, jednak moja miłość do DON-ków i ON-ków jest jednak taaaaka wielka :loveu: Quote
magdola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='whiteterrier']a dlaczego ta nie wystawowa? u widzę ambitne plany :D Mój następny to miał być Aussie, jednak moja miłość do DON-ków i ON-ków jest jednak taaaaka wielka :loveu: Bo ta bylankupiona do kochania;) i za głupia byłam jak ja kupowałem, a teraz juz wiem co chce ;) A tak poza tym to tutaj możesz sprawdzić swoją uczciwość, ale ostrzegam, radzę nie wchodzić! To nie jest chwyt. http://www.dogomania.pl/forum/threads/236230-NIE-WCHODZ-%21-Robiąc-to-mamy-nadzieje-ze-jesteś-uczciwy-Do-01-12-12r Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='magdola']Bo ta bylankupiona do kochania;) i za głupia byłam jak ja kupowałem, a teraz juz wiem co chce ;) A tak poza tym to tutaj możesz sprawdzić swoją uczciwość, ale ostrzegam, radzę nie wchodzić! To nie jest chwyt. http://www.dogomania.pl/forum/threads/236230-NIE-WCHODZ-!-Robiąc-to-mamy-nadzieje-ze-jesteś-uczciwy-Do-01-12-12r Ahahaha :D O kurde weszlam XD Za wszystko rozliczę się w poniedziałek, zobaczę jak stoję na kieszonkowym i ile mogę przeznaczyć na bazarki :) + podrzucę różne rzeczy na nowy bazarek bo ja nie umiem się tym posługiwać to podrzucę obeznanej już cioteczce :D Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 whiteterrier napisał(a):Ahahaha :D O kurde weszlam XD Za wszystko rozliczę się w poniedziałek, zobaczę jak stoję na kieszonkowym i ile mogę przeznaczyć na bazarki :) + podrzucę różne rzeczy na nowy bazarek bo ja nie umiem się tym posługiwać to podrzucę obeznanej już cioteczce :D Ok, dziekuje ;) Quote
phase Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 whiteterrier napisał(a): Tak myślałam, ze Cię skuszę tymi zdjęciami :evil_lol: Demon jest jak król Lew! Ma tyle sierści w sobie, że pierwszy raz takiego DON-ka widziałam! A potulny jak baranek, spałam sobie na nim :D Czemu tak mało TTB? :lol: O matko zazdroszczę Ci, bo naprawdę chłopak cudo. ;) Quote
whiteterrier Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 phase napisał(a):Czemu tak mało TTB? :lol: O matko zazdroszczę Ci, bo naprawdę chłopak cudo. ;) Bo ich jakoś dużo nie było :c Tylko Berneńczyk mega dużo i chihuahua ! A staffika żadnego nie było -,- A najlepsze jest to, że jego właścicielką jest pani Marta, czyli ta od Rozalii :D Jak będę miała już ładną suczkę długowłosą i będę chciała ją sklonować to on będzie ojcem jak nic :D Quote
Baton Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 whiteterrier napisał(a):Dziękujemy :loveu: Tak Amoor został najlepszym psem w rasie Owczarek Niemiecki Krótkowlosy ;p No, a co. Przecierz on idealnie pasuje do wzorca ON-ków:evil_lol: Mówisz dużo cziłek? To czemu tylko jedo zdjęcie? :evil_lol: Quote
Recommended Posts