Bgra Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 Masz rację,muszą się dogadać,ważne,że nie ma wrogości :) Hańcia z zazdrości,że kropię często oczka Zytce,też chce więcej ;) a co ;) tak plotę ,plotę a żołądek podchodzi mi do gardła,jutro o 10-tej jedziemy,mamy być przed 11 :00 między 16:30 a 20:00 muszę !wyjść,to mnie też gnębi !ale mam zapewnioną doświadczoną opiekę. Trzymajcie kciuki ! proszę ! Quote
Nadziejka Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Zagladam z pozdrowionkami i raduje ciociu ze jest serduszko Zytunia ze u Ciebie jaka cudna malenka istotenka zdrowka zdrowka zdrowka znalazla wszystko najlepsze najpiekniejsze ,zycie nowe Tulimy tulinkamy i Alesiowi palimy swiatelenko 1 Quote
Bgra Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 Ewciu kochanie :) Zytka cudna starsza pani :) spokojna,ufna,same superlatywy :) Jedynie z domu nie bardzo chce wychodzić,boi się,na spacerku trzyma się mojej nogi,trochę potrwa zanim będzie miała pewność :) Niestety nie udało się w zaplanowanym terminie wykonać operacji,analiza krwi ok,natomiast osłuchowo serce wymagało konsultacji kardiologicznej. Jesteśmy już po,miała zrobione echo,ekg, została zakwalifikowana do zabiegu,mamy termin na 23 maja.Na razie bez leków,ale jak pojawią się niepokojące objawy wchodzimy z lekami.Trzymaj kochana kciuki ! za zabieg i wynik !pozdrawiam Ewciu serdecznie :) Zytka jest tak samo spokojna i ufna jak Aleś :) wczorajszej nocy spała przytulona do mojego wnusia,czuwała całą noc ,jak tylko się poruszył Zytka już w pogotowiu :) Hańci foch powoli przechodzi ;) ta jej wrodzona duma ,strasznie śmieszna ;) małpiszon na spacerach chowa mi się za rogiem domu ;) wygląda zaciekawiona gdzie jesteśmy i znowu się chowa ;) udaje,że nie słucha ;) często na kropienie oczek Zytki przybiega bo też chce ;) co robić,dostaje sztuczne łzy ;) 1 1 Quote
Bgra Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Zytka w dzień deszczowy,wracamy od kardiologa :) Drugie zdjęcie to nowe łóżeczka dla dziewczynek,myślę jak je wymalować ;) Jutro jak nic nie stanie na przeszkodzie operujemy . 1 Quote
haliza Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Witamy, Bożenko, myślę, że u Was w porządku, dziewczynka jest cudowna i oby zdrówko jej dopisywało. Quote
Figunia Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Tez zagladam do Ciebie, Bozenko i Twoich Ksiezniczek z serdecznosciami i zyczeniami zdrowia dla Wszystkich! Quote
Bgra Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Witajcie Halizko i Fuguniu :) Dzięki za życzenia :) Hańcia jak Hańcia ;) okresowe poroblemy z alergią jak i maminka ;) Zyciorkowi wygoiły się blizy,nie ma po nich śladu,o oczka dbamy,serduszko nie daje żadnych złych objawów,podaję tylko Karsivan. Jest bardzo słodka ta nasza Zytka,bezproblemowa w domku ,gości się nie boi ,tylko im się z początku przygląda a za chwilę jak to moje niuńki mają w zwyczaju ,zasypia :) Spacery już spokojniejsze,wychodzimy na dłużej w ciągu dnia,odchodzimy od spacerów nocami. Wybieram się do behawiorystki z dziewczynkami,jestem z nią po długiej tel rozmowie.Jest bardzo zadowolona z socjalizacji Zytki,ja po prostu bałam się popełnić błędu ,który będzie się potem za nami ciągnął.Chcę,żeby Zytka korzystała z życia ma maxa :) W tym roku zrezygnowałam z wakacji,bo nie chciałam mącić małej w główce,może za jakiś czas gdzieś się wybierzemy :) Pozdrawiam Was serdecznie :) 2 Quote
Bgra Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 Nie mogę wejść na swój profil,aktywności,nic,jak chcę wejść tutaj ,albo w skarpetę to muszę wyszukać w przeglądarce,już zgłaszałam i dalej nic :( Quote
Bgra Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 Nie mogę wejść na swój profil,aktywności,nic,jak chcę wejść tutaj ,albo w skarpetę to muszę wyszukać w przeglądarce,już zgłaszałam i dalej nic :( Już wszystko mogę :) Quote
Nadziejka Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Pozdrawiamy z Nadziejkowa Bozuniu wszystkie lapenki i Ciebie Quote
Figunia Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Zagladam do Ciebie Bozenko z pozdrowieniami i cieplymi myslami. Jak Twoje Panieneczki sie sprawuja, zakolegowaly sie, nie ma zazdrosci o Maminke? Quote
Bgra Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 Alesia nie ma już z nami półtora roku,dalej czuję jego obecność,ten mały chłopak to moja największa miłość w życiu. w domku Hańcia i Zytka,takie grzeczne,że aż nudno ;) to chyba ze mną jest coś nie tak haha powiem nie, to ok,matka wie co mówi ;) Zytka już się pięknie zsocjalizowała ,taka byłam z niej dumna i wystarczył jeden impuls negatywny,wystrzał petardy blisko nas,w odpust ! wróciliśmy do punktu wyjścia.W domku ok,natomiast spacer tylko nocami daje jej przyjemność w dzień to tylko załatwianie i szybki powrót do domu . ale ,ale jak tutaj ktokolwiek zagląda jeszcze ja z interesem ;) chciałam zaprosić na wątek Czesterka,puściutko tam a potrzebne wsparcie nawet dobrym słowem. 1 Quote
Figunia Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Kochana Bozenko, zycze Ci spokojnych i dobrych Swiat Bozego Narodzenia, w zdrowiu! Glaski dla Ksiezniczek! 1 Quote
Recommended Posts