Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bgra']Kochane moje:loveu:nie ma powodu do zmartwień,Aleś ma się dobrze,wszystko u nas dobrze a nawet lepiej:loveu:
jestem przeszczęśliwa bo...oczekuję wnuka:loveu:który to dał o sobie późno znać...więc spodziewacie się co się teraz u nas dzieje:loveu:[/QUOTE]

Co za wspaniałe wieści :):):)

Posted

Cudowny czas Soneczko:loveu:cudowne oczekiwanie na maleńkie serduszko:loveu: nas "trochę" krótkie:razz:
wszystko poustalane,poukładane...noo jeszcze nie doszło do porozumienia jakie Maluszek będzie nosił imię
babci od zawsze podoba się Iwo
mamci...Maciej,Adam
tatusiowi...no wszystkie nie dość piękne dla synusia:evil_lol:

a Miśki moje?czeka je niespodzianka:loveu:Hańcia jakby...już wiedziała:razz:

Aleś słodki rozrabiaka:razz:na razie ataki ustały
dodaliśmy do leków kardiologicznych lek p/drgawkowy:Gabapentynę w dawce 100 mg /2 x 1 kaps
jeżeli atak się powtórzy częściej niż raz w miesiącu to zwiększamy dawkę na 3x100 mg
ale jesteśmy dobrej myśli

Posted

Gratulacje dla przyszłych: Mam, Tatusiów i Babć :multi:
Dobrych ludzi (i rączek dl głaskania futerek)nigdy za wiele, bo z pewnością będzie to kolejny kochający i szanujący zwierzęta, Człowiek :lol:

Posted

[quote name='Figunia']Gratulacje dla przyszłych: Mam, Tatusiów i Babć :multi:
Dobrych ludzi (i rączek dl głaskania futerek)nigdy za wiele, bo z pewnością będzie to kolejny kochający i szanujący zwierzęta, Człowiek :lol:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:dziękuję:)
rodzina tatusia też psolubna:loveu:więc Maluszek będzie rósł w miłości i szacunku nie tylko do ludzi ale i zwierząt:loveu:

Alesia czeka jeszcze nocny spacerek,bo wcześniej nie miał ochoty:razz:potrafi powiedzieć:razz:ja to rozumiem bo też nie zawsze mam na wszytko i w każdej chwili ochotę:razz:
teraz się porozkładały,Hana jak zwykle na moim lewym ramieniu a Aleś na moich nogach:loveu:moje przytulanki słodkie

dawno nie zaglądałam do Twojego podopiecznego,mam nadzieję,że wszystko pięknie się pokładało:loveu:

Posted

[quote name='Bgra']Cudowny czas Soneczko:loveu:cudowne oczekiwanie na maleńkie serduszko:loveu: nas "trochę" krótkie:razz:
wszystko poustalane,poukładane...noo jeszcze nie doszło do porozumienia jakie Maluszek będzie nosił imię
babci od zawsze podoba się Iwo
mamci...Maciej,Adam
tatusiowi...no wszystkie nie dość piękne dla synusia:evil_lol:

a Miśki moje?czeka je niespodzianka:loveu:Hańcia jakby...już wiedziała:razz:

Aleś słodki rozrabiaka:razz:na razie ataki ustały
dodaliśmy do leków kardiologicznych lek p/drgawkowy:Gabapentynę w dawce 100 mg /2 x 1 kaps
jeżeli atak się powtórzy częściej niż raz w miesiącu to zwiększamy dawkę na 3x100 mg
ale jesteśmy dobrej myśli[/QUOTE]

Hańcia spryciara nic przed nią się nie ukryje :) :evil_lol:

Posted

dawno nas nie było....
Hańcia spryciara,ale jak czasami zrobi minkę ;)

U nas słońce,aż trudno w to uwierzyć
Aleś na razie ok i mam nadzieję,że tak zostanie
nareszcie wydaje mu się,że rządzi...a może nam się wydaje,że tak nie jest;)
jak czegoś chce-tylko domyśl się czego:evil_lol:to siedzi i buczy:razz:buczydło moje
jedzenie nie może być monotematyczne,oj nie
maminka głowi się,dwoi i troi ,żeby mu dogodzić a czasami dalej niezadowolony:eviltong:
na spacerach bardzo aktywny!trzeba dozować bo mógłby chodzić i chodzić:mad:
ulubione legowisko...maminkowe nogi
ale całuśny za bardzo nie jest,w policzki lubi
ale w pysiolek?podnosi główkę do góry i odwraca,no nie cylniesz:evil_lol:kilka razy tylko sam dał buziaka
ale chyba jest szczęśliwy...

Posted

Myślę, że nie "chyba" ale NA PEWNO jest szczęśliwy :multi: Bezpieczny, syty, noszony, pieszczony, zadbany, całowany...
Może, gdyby to wszystko miał od szczeniaczka, mógłby uważać, że tak jest zawsze, ale On doświadczył czegoś zgoła innego.
Miałby nie widzieć różnicy???? Nie doceniać???
Może tylko nie potrafi okazać tej wdzięczności, ale czuje ją z pewnością.
Zresztą jestem pewna, że Sama wiesz to dobrze...

Maksio już w Swoim domku, szczęśliwy i jedyny minus to to, że nie bardzo toleruje kota. Ale Państwo są dobrej myśli i pracują nad tym.
A do mnie przyleciała córcia i być może jutro pojedziemy gdzieś na włóczęgę po górach. Jeszcze tylko nie wiemy gdzie. Miała być Puszcza Romincka, ale to jednak za daleko,zwłaszcza, że mamy już tylko tydzień czasu.
Zatem cały przyszły tydzień będę nieobecna na Dogo.
Serdeczności dla Opiekunki i Białasków!

Posted

[quote name='Figunia']Myślę, że nie "chyba" ale NA PEWNO jest szczęśliwy :multi: Bezpieczny, syty, noszony, pieszczony, zadbany, całowany...
Może, gdyby to wszystko miał od szczeniaczka, mógłby uważać, że tak jest zawsze, ale On doświadczył czegoś zgoła innego.
Miałby nie widzieć różnicy???? Nie doceniać???
Może tylko nie potrafi okazać tej wdzięczności, ale czuje ją z pewnością.
Zresztą jestem pewna, że Sama wiesz to dobrze...

Maksio już w Swoim domku, szczęśliwy i jedyny minus to to, że nie bardzo toleruje kota. Ale Państwo są dobrej myśli i pracują nad tym.
A do mnie przyleciała córcia i być może jutro pojedziemy gdzieś na włóczęgę po górach. Jeszcze tylko nie wiemy gdzie. Miała być Puszcza Romincka, ale to jednak za daleko,zwłaszcza, że mamy już tylko tydzień czasu.
Zatem cały przyszły tydzień będę nieobecna na Dogo.
Serdeczności dla Opiekunki i Białasków![/QUOTE]

kocha jestem pewna:loveu:okazuje to na swój sposób
uwielbiam patrzeć jak sobie dziarsko spaceruje w tych miejscach,które zna,widać,że czuje się pewnie:loveu:

cieszę się,że Maksowi się poukładało,z kotkiem też się dogada :loveu:

czekam na relację z urlopu,w końcu nieważne gdzie,ważne,że z córcią:loveu:z pewnością miło spędzicie czas,tego Wam życzę:loveu:

[quote name='Sonka95']Na pewno jest szczęsliwy :) Z taką pańcią każdy psiak byłby w raju :loveu:[/QUOTE]

oj kochana bez przesady,nikt nie jest idealny:evil_lol:

[quote name='natija']przeoralam troszke wasz watek cudowne te kudlacze :)gatuluje zblizajacego sie nowego malestwa w rodzince :)[/QUOTE]

Witam,witam:loveu:miło bardzo jak ktoś do nas o nas coś skrobnie:lol:
szczęśliwa babunia dziękuje pięknie,oby tylko ciąża donosiła się do szczęśliwego rozwiązania i maleńki urodził się cały i zdrowy:lol:

Posted

Takie dobre wieści, gratuluję :buzi:( a u mnie w lipcu będzie dziewczynka :roll: :multi:), Aliś też super, że ustawiony na leki, teraz tylko się cieszyć :Cool!:

Posted

[quote name='natija']fajnie by wygladalo na kom. jako tapeta :))))[/QUOTE]

tak mnie czasami nachodzi jakaś głupawka:evil_lol:na tapecie oczywiście moje Miśki:)

[quote name='haliza']Takie dobre wieści, gratuluję :buzi:( a u mnie w lipcu będzie dziewczynka :roll: :multi:), Aliś też super, że ustawiony na leki, teraz tylko się cieszyć :Cool!:[/QUOTE]

wow gratulacje:loveu::loveu::loveu:dziewczyneczka:loveu:a u nas chłopczyk:loveu::loveu::loveu:

Aleś mam nadzieję,zaskoczy na leku:roll:taki teraz się zrobił ruchliwy,że sąsiad-zna historię Alesia,stwierdził,że Ali widzi,bo inaczej jakby mógł odejść,pochodzić trochę i wrócić do mnie:crazyeye:sama tego nie rozumiem:evil_lol:
na szczęście ma zmył węchu tak rozwinięty,że czasami same myślimy,że to ściema z tą enukleacją:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Oprócz węchu to mają wyczulony słuch, Pamiętam Stinusia jak wiedział co się dzieje a teraz Tomiś też z tego korzysta, słabe ma to drugie oczko ale sobie radzi ;)

Posted

[quote name='Sonka95']Fajna jest ta kostka ze zdjęciami :cool3::cool3:[/QUOTE]

:razz::evil_lol:
[quote name='haliza']Oprócz węchu to mają wyczulony słuch, Pamiętam Stinusia jak wiedział co się dzieje a teraz Tomiś też z tego korzysta, słabe ma to drugie oczko ale sobie radzi ;)[/QUOTE]

tak ciocia,słuch...tyle,że Aleś głuchy jak pień:-(
ważne,że Tomiś sobie radzi,dzielny chłopak:loveu:

Posted

[quote name='Bgra']:razz::evil_lol:

[QUOTE]tak ciocia,słuch...tyle,że Aleś głuchy jak pień:-(
ważne,że Tomiś sobie radzi,dzielny chłopak:loveu:[/QUOTE][/QUOTE]
Wiesz ciocia, zupełnie o tym zapomniałam :oops:, jakoś tylko skupiłam się na oczkach :-( - Tomiczek bardzo lubi jak mam głośne buty i wtedy trudno go oszukać :evil_lol:

Posted

[quote name='haliza']Ciocia skrzynka zablokowana, może przejrzysz troszkę wiadomości :mad:[/QUOTE]

zrobione:razz:przepraszam,zagapiłam się:(

Posted

Podłączam się pod zapytanie :lol: co u maleńtasów dobrego?
Jak znoszą tą szaloną pogodę, zwłaszcza te niesamowite upały (oby już nie wróciły...)

• 2 weeks later...