Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']Miejsce te ze zwierzakami jest cudowne :cool3:[/QUOTE]

w środku miasta,dobrze,że ktoś na takiego lekkiego fioła:evil_lol:a my dzięki temu tak urokliwe miejsce:loveu:

[IMG]http://i40.tinypic.com/5xqsdi.jpg[/IMG]
Maleńka następnym razem przynieś coś na ząb,tu masz ściągę:razz:

Posted

[quote name='Paulinka10'][URL]http://i39.tinypic.com/33trqlw.jpg[/URL]
słodkości:)
a to chyba nie daleko mnie jak dobrze kojarzę...;)[/QUOTE]

tego to nie wiem:evil_lol:
pola pomiędzy Oś.Paderewskiego a Bielszowicami:lol:

Posted

My to mamy fajne miejsce całkiem niedaleko nas , gdzie przy kościółku jest w zagrodzie osiołek i 3 owieczki :) Blisko też jest las więc dużo osób tam przychodzi ;)

Posted

[quote name='Paulinka10']Rzut beretem;)
[URL]http://i39.tinypic.com/33trqlw.jpg[/URL]
napatrzeć się nie mogę...ona te oczy ma świetne:loveu:[/QUOTE]

noo proszę:loveu:jak jeszcze powiesz,że gdzieś tam na zdjęciu widać Twój dom to...nie uwierzę:evil_lol:
Hana czasami tak z ukosa zerka ,jakby była zła
ale nieee ...Hańci czasami głowy się nie chce odwrócić:evil_lol:

Posted

Zazdroszczę tych cudownych zielonych terenów. Nawet bez egzotycznych zwierzaczków...:lol:
We Wrocławiu tuż obok Lasku Osobowickiego jest...schronisko dla zwierząt...

Posted

[quote name='Sonka95']My to mamy fajne miejsce całkiem niedaleko nas , gdzie przy kościółku jest w zagrodzie osiołek i 3 owieczki :) Blisko też jest las więc dużo osób tam przychodzi ;)[/QUOTE]

trzy owieczki przy kościółku?u nas to w określone godziny pod kościołem dużooooo owieczek:razz::eviltong:
widzę,że to nierozłączne...miłość do zwierząt i natury:loveu:

[quote name='Figunia']Przyszłam pogłaskać maminkowe pieszczoszki...:lol:[/QUOTE]

wygłaskane,wymiziane:loveu:dziękujemy

[quote name='Paulinka10']Nie,domu nie widać hihi ale prawie;)[/QUOTE]

czyli kierunek Zabrze:razz:

[quote name='Figunia']Zazdroszczę tych cudownych zielonych terenów. Nawet bez egzotycznych zwierzaczków...:lol:
We Wrocławiu tuż obok Lasku Osobowickiego jest...schronisko dla zwierząt...[/QUOTE]

cieszą nas te miejca
nasza Fauna jest w innej dzielnicy,po starcie Stefanki chciałam od razu pojechać...nigdy tam nie byłam

[quote name='Sonka95']Witamy się w ten gorący dzionek :)[/QUOTE]

u nas też bardzo gorąco,za gorąco jak dla mnie:cool3:

[quote name='Figunia']u nas popadało, pogrzmiało i się ochłodziło...[/QUOTE]

wczoraj postraszyło burzą,kilka kropli spadło,pewnie przeszło bokiem
a teraz lecę do Maksia,poczytać co u niego

Posted

[quote name='Paulinka10']No w sumie też ten kierunek;)
co tam u dzieciaczków?[/QUOTE]

czyli blisko:evil_lol:
moje maluchy ok,nooo trza by je wyprać,ale znowu nie mogę ich kąpać 3x w tyg
więc po spacerku tylko łapki i brzuszki
"trochę" jestem zalatana w tym tygodniu
niby mam urlop,ale mam zastępstwo w innej pracy:razz:godziny dla mnie fatalne od 10 do 17-tej
więc rano spacer i po powrocie spacer a potem jeszcze zakupy i opieka nad ojcem
więc z leksza mam dość
raz wzięłam Miśki ze sobą,nigdy więcej,tzn Hana ok,ale Aleś...strasznie był podenerwowany
ani jeść ani pić,wywalał miski z wodą:razz:co do niego niepodobne...na samym środku zrobił koopkę:crazyeye:
no miał dość i już nie miał chyba pomysłu jak mi to uzmysłowić:shake:
wiem już na 100%,że na urlop Alesia zabrać nie mogę

Posted

No to faktycznie z leksza sajgon...ja nie pracuje ale czasem dzień przelatuje mi nawet nie wiem kiedy...bidulek Aleś,widać czuje sie dobrze w swoim domciu ale pomysł żeby to pokazać miał świetny :evil_lol:
Mam ten sam problem z Majką,tylko że nie chce jej zabierać bo znowu mnie to za dużo stresu kosztuje,jakby mi uciekła w nieznanym miejscu to koniec,poza tym drze się na inne psy,szczególnie duże,zachowuje się jak rozbestwiona smarkula i wstyd mi za nią,dwa razy z nami była na wczasach i miałam dość,raz mi uciekła na szczęście do domku niedaleko nas i wskoczyła ludziom do łóżka,facet sie wystraszył :evil_lol: także Maja zostaje z dziadkami:)
a Ty masz z kim Alesia zostawić?

Posted

[quote name='Paulinka10']No to faktycznie z leksza sajgon...ja nie pracuje ale czasem dzień przelatuje mi nawet nie wiem kiedy...bidulek Aleś,widać czuje sie dobrze w swoim domciu ale pomysł żeby to pokazać miał świetny :evil_lol:
Mam ten sam problem z Majką,tylko że nie chce jej zabierać bo znowu mnie to za dużo stresu kosztuje,jakby mi uciekła w nieznanym miejscu to koniec,poza tym drze się na inne psy,szczególnie duże,zachowuje się jak rozbestwiona smarkula i wstyd mi za nią,dwa razy z nami była na wczasach i miałam dość,raz mi uciekła na szczęście do domku niedaleko nas i wskoczyła ludziom do łóżka,facet sie wystraszył :evil_lol: także Maja zostaje z dziadkami:)
a Ty masz z kim Alesia zostawić?[/QUOTE]

w odwiedziny Aleś chodzi,im krócej tym lepiej:razz:jak idzie z nami na dłużej,to sobie na nas potem odbija:evil_lol:
wie gdzie stawiam wodę i szklankę przy kanapie,kto zgadnie ile wywalił?(szklanek już nie stawiam dla jego bezpieczeństwa)
a jeszcze robi kółeczko i sprawdza czy butelka leży:evil_lol:że radio jeszcze żyje to cud:evil_lol:
jak gdzieś wybywam Miśki zostają z moją córcią:loveu:która je kocha nie mniej niż ja:loveu:
zeszłego roku pojechałam z Haną nad morze,chyba całe Rowy się w niej zakochały:loveu:

[quote name='Figunia']Uśmiałam się z tej Majeczki...ale ma pomysły dziewczynka...:lol:

W ogóle to psiaczki wszelkie są cudowne i tyle![/QUOTE]

to dopiero:evil_lol:dobrze,że nie zwiała,ja czekam na moje zamówione na allegro adresatki

[quote name='Sonka95']Och Aleś i te jego pomysły :evil_lol:[/QUOTE]

mój maleńki mądraliński,no i jak nie miał mi zaczarować świata:loveu:

Posted

[quote name='Sonka95']Jak dużo mleczy :)[/QUOTE]

w końcu to najpiękiejszy miesiąc...maj:)

[quote name='Figunia']kochane cudeńko w pięknej majowej scenerii :lol:[/QUOTE]

teraz leży sobie spokojnie na maminkowych kolankach:)

Posted

[quote name='Figunia']W końcu pora na spanko...

Proszę wygłaskać i utulić oba piękne dzieciaczki, od ciotki wrocławskiej :lol:[/QUOTE]

ja się pomału też zbieram do spania
dziękuję ciociu,dobranoc:bye::bye:

Posted

Aleś wie jak nie dać się nudzić swojej Mamci:)kochany jest :loveu: a to dobrze że masz z kim zostawić chłopaka, moja teściowa stara sie jak może żeby Maje dopilnować chociaż łatwo nie jest...no i zawsze wszyscy sąsiedzi są powiadomieni w razie wizyt Majki,a ona uwielbia zwiedzać sąsiadów i ich łóżka...
mimo że nie raz mam nerwy na tego łobuza mojego to ogólnie podoba mi się ten jej charakterek :evil_lol: