Bgra Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 [quote name='Sonka95']Miejsce te ze zwierzakami jest cudowne :cool3:[/QUOTE] w środku miasta,dobrze,że ktoś na takiego lekkiego fioła:evil_lol:a my dzięki temu tak urokliwe miejsce:loveu: [IMG]http://i40.tinypic.com/5xqsdi.jpg[/IMG] Maleńka następnym razem przynieś coś na ząb,tu masz ściągę:razz: Quote
Paulinka10 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [url]http://i39.tinypic.com/33trqlw.jpg[/url] słodkości:) a to chyba nie daleko mnie jak dobrze kojarzę...;) Quote
Bgra Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 [quote name='Paulinka10'][URL]http://i39.tinypic.com/33trqlw.jpg[/URL] słodkości:) a to chyba nie daleko mnie jak dobrze kojarzę...;)[/QUOTE] tego to nie wiem:evil_lol: pola pomiędzy Oś.Paderewskiego a Bielszowicami:lol: Quote
Sonka95 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 My to mamy fajne miejsce całkiem niedaleko nas , gdzie przy kościółku jest w zagrodzie osiołek i 3 owieczki :) Blisko też jest las więc dużo osób tam przychodzi ;) Quote
Figunia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Przyszłam pogłaskać maminkowe pieszczoszki...:lol: Quote
Paulinka10 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Rzut beretem;) [URL]http://i39.tinypic.com/33trqlw.jpg[/URL] napatrzeć się nie mogę...ona te oczy ma świetne:loveu: Quote
Bgra Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 [quote name='Paulinka10']Rzut beretem;) [URL]http://i39.tinypic.com/33trqlw.jpg[/URL] napatrzeć się nie mogę...ona te oczy ma świetne:loveu:[/QUOTE] noo proszę:loveu:jak jeszcze powiesz,że gdzieś tam na zdjęciu widać Twój dom to...nie uwierzę:evil_lol: Hana czasami tak z ukosa zerka ,jakby była zła ale nieee ...Hańci czasami głowy się nie chce odwrócić:evil_lol: Quote
Figunia Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Zazdroszczę tych cudownych zielonych terenów. Nawet bez egzotycznych zwierzaczków...:lol: We Wrocławiu tuż obok Lasku Osobowickiego jest...schronisko dla zwierząt... Quote
Bgra Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 [quote name='Sonka95']My to mamy fajne miejsce całkiem niedaleko nas , gdzie przy kościółku jest w zagrodzie osiołek i 3 owieczki :) Blisko też jest las więc dużo osób tam przychodzi ;)[/QUOTE] trzy owieczki przy kościółku?u nas to w określone godziny pod kościołem dużooooo owieczek:razz::eviltong: widzę,że to nierozłączne...miłość do zwierząt i natury:loveu: [quote name='Figunia']Przyszłam pogłaskać maminkowe pieszczoszki...:lol:[/QUOTE] wygłaskane,wymiziane:loveu:dziękujemy [quote name='Paulinka10']Nie,domu nie widać hihi ale prawie;)[/QUOTE] czyli kierunek Zabrze:razz: [quote name='Figunia']Zazdroszczę tych cudownych zielonych terenów. Nawet bez egzotycznych zwierzaczków...:lol: We Wrocławiu tuż obok Lasku Osobowickiego jest...schronisko dla zwierząt...[/QUOTE] cieszą nas te miejca nasza Fauna jest w innej dzielnicy,po starcie Stefanki chciałam od razu pojechać...nigdy tam nie byłam [quote name='Sonka95']Witamy się w ten gorący dzionek :)[/QUOTE] u nas też bardzo gorąco,za gorąco jak dla mnie:cool3: [quote name='Figunia']u nas popadało, pogrzmiało i się ochłodziło...[/QUOTE] wczoraj postraszyło burzą,kilka kropli spadło,pewnie przeszło bokiem a teraz lecę do Maksia,poczytać co u niego Quote
Paulinka10 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 No w sumie też ten kierunek;) co tam u dzieciaczków? Quote
Bgra Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='Paulinka10']No w sumie też ten kierunek;) co tam u dzieciaczków?[/QUOTE] czyli blisko:evil_lol: moje maluchy ok,nooo trza by je wyprać,ale znowu nie mogę ich kąpać 3x w tyg więc po spacerku tylko łapki i brzuszki "trochę" jestem zalatana w tym tygodniu niby mam urlop,ale mam zastępstwo w innej pracy:razz:godziny dla mnie fatalne od 10 do 17-tej więc rano spacer i po powrocie spacer a potem jeszcze zakupy i opieka nad ojcem więc z leksza mam dość raz wzięłam Miśki ze sobą,nigdy więcej,tzn Hana ok,ale Aleś...strasznie był podenerwowany ani jeść ani pić,wywalał miski z wodą:razz:co do niego niepodobne...na samym środku zrobił koopkę:crazyeye: no miał dość i już nie miał chyba pomysłu jak mi to uzmysłowić:shake: wiem już na 100%,że na urlop Alesia zabrać nie mogę Quote
Paulinka10 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 No to faktycznie z leksza sajgon...ja nie pracuje ale czasem dzień przelatuje mi nawet nie wiem kiedy...bidulek Aleś,widać czuje sie dobrze w swoim domciu ale pomysł żeby to pokazać miał świetny :evil_lol: Mam ten sam problem z Majką,tylko że nie chce jej zabierać bo znowu mnie to za dużo stresu kosztuje,jakby mi uciekła w nieznanym miejscu to koniec,poza tym drze się na inne psy,szczególnie duże,zachowuje się jak rozbestwiona smarkula i wstyd mi za nią,dwa razy z nami była na wczasach i miałam dość,raz mi uciekła na szczęście do domku niedaleko nas i wskoczyła ludziom do łóżka,facet sie wystraszył :evil_lol: także Maja zostaje z dziadkami:) a Ty masz z kim Alesia zostawić? Quote
Figunia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Uśmiałam się z tej Majeczki...ale ma pomysły dziewczynka...:lol: W ogóle to psiaczki wszelkie są cudowne i tyle! Quote
Bgra Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='Paulinka10']No to faktycznie z leksza sajgon...ja nie pracuje ale czasem dzień przelatuje mi nawet nie wiem kiedy...bidulek Aleś,widać czuje sie dobrze w swoim domciu ale pomysł żeby to pokazać miał świetny :evil_lol: Mam ten sam problem z Majką,tylko że nie chce jej zabierać bo znowu mnie to za dużo stresu kosztuje,jakby mi uciekła w nieznanym miejscu to koniec,poza tym drze się na inne psy,szczególnie duże,zachowuje się jak rozbestwiona smarkula i wstyd mi za nią,dwa razy z nami była na wczasach i miałam dość,raz mi uciekła na szczęście do domku niedaleko nas i wskoczyła ludziom do łóżka,facet sie wystraszył :evil_lol: także Maja zostaje z dziadkami:) a Ty masz z kim Alesia zostawić?[/QUOTE] w odwiedziny Aleś chodzi,im krócej tym lepiej:razz:jak idzie z nami na dłużej,to sobie na nas potem odbija:evil_lol: wie gdzie stawiam wodę i szklankę przy kanapie,kto zgadnie ile wywalił?(szklanek już nie stawiam dla jego bezpieczeństwa) a jeszcze robi kółeczko i sprawdza czy butelka leży:evil_lol:że radio jeszcze żyje to cud:evil_lol: jak gdzieś wybywam Miśki zostają z moją córcią:loveu:która je kocha nie mniej niż ja:loveu: zeszłego roku pojechałam z Haną nad morze,chyba całe Rowy się w niej zakochały:loveu: [quote name='Figunia']Uśmiałam się z tej Majeczki...ale ma pomysły dziewczynka...:lol: W ogóle to psiaczki wszelkie są cudowne i tyle![/QUOTE] to dopiero:evil_lol:dobrze,że nie zwiała,ja czekam na moje zamówione na allegro adresatki [quote name='Sonka95']Och Aleś i te jego pomysły :evil_lol:[/QUOTE] mój maleńki mądraliński,no i jak nie miał mi zaczarować świata:loveu: Quote
Bgra Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [video=youtube_share;5-hvv6LM3ps]http://youtu.be/5-hvv6LM3ps[/video] Quote
Figunia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 kochane cudeńko w pięknej majowej scenerii :lol: Quote
Bgra Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Sonka95']Jak dużo mleczy :)[/QUOTE] w końcu to najpiękiejszy miesiąc...maj:) [quote name='Figunia']kochane cudeńko w pięknej majowej scenerii :lol:[/QUOTE] teraz leży sobie spokojnie na maminkowych kolankach:) Quote
Figunia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 W końcu pora na spanko... Proszę wygłaskać i utulić oba piękne dzieciaczki, od ciotki wrocławskiej :lol: Quote
Bgra Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Figunia']W końcu pora na spanko... Proszę wygłaskać i utulić oba piękne dzieciaczki, od ciotki wrocławskiej :lol:[/QUOTE] ja się pomału też zbieram do spania dziękuję ciociu,dobranoc:bye::bye: Quote
Paulinka10 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Aleś wie jak nie dać się nudzić swojej Mamci:)kochany jest :loveu: a to dobrze że masz z kim zostawić chłopaka, moja teściowa stara sie jak może żeby Maje dopilnować chociaż łatwo nie jest...no i zawsze wszyscy sąsiedzi są powiadomieni w razie wizyt Majki,a ona uwielbia zwiedzać sąsiadów i ich łóżka... mimo że nie raz mam nerwy na tego łobuza mojego to ogólnie podoba mi się ten jej charakterek :evil_lol: Quote
Recommended Posts