Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

o ciocia Elinka do nas zawitała:loveu:

Alex bardzo mnie wystraszył przed chwilą
ułożony już do spania,chrapał sobie smacznie
nagle poruszył się i zaczął skomleć i ten dźwięk przerodził się w głośne wycie
tak się spiął jakby ktoś robił mu krzywdę:-(
obudziłam go zaraz,wyglądało jakby sobie musiał sprawdzić gdzie jest
wytuliłam,chyba dalej śpi

Posted

[url]http://i50.tinypic.com/2vwixzo.jpg[/url] wiesz co dopiero teraz to zauważyła, i dziękuje za takie komentarze i szczerą prawdę co do tego ,ze jest niezmordowana :D:D Wczoraj też byliśmy na rowerku po raz 3 w tym tygodniu :D

Bardzo podobają mi się te zdjecia w zdjęciu:evil_lol:

Pozdrawiamy weekendowo

Posted

[quote name='Bgra']o ciocia Elinka do nas zawitała
:loveu:

Alex bardzo mnie wystraszył przed chwilą
ułożony już do spania,chrapał sobie smacznie
nagle poruszył się i zaczął skomleć i ten dźwięk przerodził się w głośne wycie
tak się spiął jakby ktoś robił mu krzywdę:-(
obudziłam go zaraz,wyglądało jakby sobie musiał sprawdzić gdzie jest
wytuliłam,chyba dalej śpi[/QUOTE]

Może coś złego mmu się śniło? :-(

Posted

[quote name='Lili8522']Może coś złego mmu się śniło? :-([/QUOTE]

on aż popuścił trochę siku
nie dało mi to spokoju
obudziłam go znowu za chwilę,posunęłam ciasteczko od razu się zreflektował,ogon w ruch i mlaskanie,zjadł,postawiłam go na nóżki i normalnie się zachowywał,zaraz zabrałam go na spacerek
zrobił normalnie siku,koopkę,pochodził trochę i do domku
poszedł spać
rano zachowywał się jak zawsze
właśnie wrócił ze spacerku,nawet sam zszedł z 2 schodków:)

Posted

[quote name='Patik'][URL]http://i50.tinypic.com/2vwixzo.jpg[/URL] wiesz co dopiero teraz to zauważyła, i dziękuje za takie komentarze i szczerą prawdę co do tego ,ze jest niezmordowana :D:D Wczoraj też byliśmy na rowerku po raz 3 w tym tygodniu :D

Bardzo podobają mi się te zdjecia w zdjęciu:evil_lol:

Pozdrawiamy weekendowo[/QUOTE]

Doris to pies na każdą okazję
i do tańca i do różańca:)

Posted

[quote name='Bgra']Doris to pies na każdą okazję
i do tańca i do różańca:)[/QUOTE]
Do różańca to tak średnio ,bo ona nawet dziesiątki różańca by nie wytrzymała spokojnie
:evil_lol:

Posted

[quote name='Patik']Do różańca to tak średnio ,bo ona nawet dziesiątki różańca by nie wytrzymała spokojnie
:evil_lol:[/QUOTE]

jakbym tak ją miała określić jednym słowem to to jest LUXTORPEDA

Posted

[IMG]http://i49.tinypic.com/1oq16e.jpg[/IMG]
niezidentyfikowany obiekt latający?
[IMG]http://i46.tinypic.com/fm5grb.jpg[/IMG]
nieee to Hańcina ulubiona zabawka podwórkowa;)

Posted

[quote name='Bgra']a jak kiedyś miałam szampon z olejkiem norkowym,normalnie tragedia,była szaro-buro-beżowa zaraz po wysuszeniu a łapała brud nawet w pościeli:diabloti:

ciocia zastanawiam się nad banerkiem ale nie wiem czy sobie poradzę,sama robiłaś?[/QUOTE]
Ja też już nie wiem w czym kąpać, żeby tak nie łapała brudu :cool3:
Nie robiła, nie jestem taka zdolna :roll:

Posted

O, zdjątka ze spacerku i zabawa w chowanego :diabloti:
Moje kiedyś też miały złe sny :shake:, teraz to prawie się nie zdarza :p, ale zawsze też budziłam żeby się nie męczyły koszmarami :shake:

Posted

[quote name='haliza']O, zdjątka ze spacerku i zabawa w chowanego :diabloti:
Moje kiedyś też miały złe sny :shake:, teraz to prawie się nie zdarza :p, ale zawsze też budziłam żeby się nie męczyły koszmarami :shake:[/QUOTE]

mam nadzieję,że to sen
tak nagle zaskomlał,zawył głośno,jakby nie wiem...ktoś go bardzo krzywdził
czasami mu się coś śni,jakby biegał,poszczekuje,wtedy go nie budzę...wtedy znowu widzi,zawsze się wtedy popłaczę
tak dramatycznie to było pierwszy raz,byłam koło niego,o mało mi serce nie stanęło:-(
ale zachowuje się normalnie,chodzi na spacery,normalnie je
więc mam nadzieję,że to był tylko zły sen

Posted

[quote name='Bgra']mam nadzieję,że to sen
tak nagle zaskomlał,zawył głośno,jakby nie wiem...ktoś go bardzo krzywdził
czasami mu się coś śni,jakby biegał,poszczekuje,wtedy go nie budzę...wtedy znowu widzi,zawsze się wtedy popłaczę
tak dramatycznie to było pierwszy raz,byłam koło niego,o mało mi serce nie stanęło:-(
ale zachowuje się normalnie,chodzi na spacery,normalnie je
więc mam nadzieję,że to był tylko zły sen[/QUOTE]
Na pewno zły sen, jakby coś się działo to byłyby inne objawy - Amusia na wyjeździe złakomiła się na smaczek i połknęła za szybko Bolał ją brzuszek, że nie dawała się dotknąć, dopiero po zastrzyku jej przeszło, ale jak dostała apetytu na drugi dzień to tak krzyczała z głodu, że cały dom postawiła na nogi :diabloti:

Posted

[quote name='haliza']Na pewno zły sen, jakby coś się działo to byłyby inne objawy - Amusia na wyjeździe złakomiła się na smaczek i połknęła za szybko Bolał ją brzuszek, że nie dawała się dotknąć, dopiero po zastrzyku jej przeszło, ale jak dostała apetytu na drugi dzień to tak krzyczała z głodu, że cały dom postawiła na nogi :diabloti:[/QUOTE]

ja się boję trochę tych gryzaków
Hana dzisiaj chciała połknąć kawał jeszcze kurzej łapki
najlepiej im idą te suszone paski mięsa,płucka
chyba nie będę nic innego dawała już raz histerii dostałam,wystarczy
dobrze,że przeszło Amusi:)
a co musiała się upomnieć,żeby tak nikt o niej w tej gromadce nie zapomniał:eviltong:

Posted

To były właśnie te suszone paseczki mięska, dostały je nie pierwszy raz :roll:, ale konkurencja zrobiła swoje i połknęła :cool3:( Tomisiowi chciałam zrobić Barfa, :cool3: dałam mu cielęce żeberko, okazało się, że połknął w całości, zobaczyłam dopiero jak wyrzygał po 4 -5 godzinach dławiąc się przez cały czas - koniec eksperymentów :cool3:

Posted

[quote name='haliza']To były właśnie te suszone paseczki mięska, dostały je nie pierwszy raz :roll:, ale konkurencja zrobiła swoje i połknęła :cool3:( Tomisiowi chciałam zrobić Barfa, :cool3: dałam mu cielęce żeberko, okazało się, że połknął w całości, zobaczyłam dopiero jak wyrzygał po 4 -5 godzinach dławiąc się przez cały czas - koniec eksperymentów :cool3:[/QUOTE]

kurcze a to dopiero,myślałam,że to pewniaki:cool3:no tak,bała się,że któryś podbierze
ja od dawna nie mogę kupić gnatów cielęcych,dałabym im surowe do poogryzania,ale nic małego,mam ciągle w pamięci Stefankę jeszcze się zastanowię

Posted

......no bo z takimi maluchami jednak ostrożnie, ja też się przestraszyłam, a poza tym oglądając ich zęby to nie ma z czym startować do kości :cool3::diabloti:

Posted

[quote name='haliza']......no bo z takimi maluchami jednak ostrożnie, ja też się przestraszyłam, a poza tym oglądając ich zęby to nie ma z czym startować do kości :cool3::diabloti:[/QUOTE]

masz rację,niby to też pieski:evil_lol:ale ozdobne:diabloti:

Posted

[quote name='haliza']U nas leje, jest ohydnie i na dokładkę zimno jak czort ....[/QUOTE]

u nas nie lało,zachmurzone niebo prawie cały dzień
ale włączyli CO,od razu milej w domku:)

Posted

[quote name='Bgra']u nas nie lało,zachmurzone niebo prawie cały dzień
ale włączyli CO,od razu milej w domku:)[/QUOTE]
Ale Wam fajnie - u nas ziąb i tu i tu :cool3: