zoltir Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Dziekuje aeriel. Jestes nieoceniona ;) Biednyu Harpunik. Jak trafil do schroniska to nie mial takiego pyszczka... Dzis byl z kimś innym na spacerze podobno a chcialam go wziac :P Quote
aeriel Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nie ma za co :) Może trzeba by mu czymś te otarcia smarować, żeby szybciej się goiły? Quote
zoltir Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 mam w domu puder leczniczy. Idelanie przyspiesza gojenie sie takich zadrapan. Moze by pomoglo ? Quote
zoltir Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Harpun jest niesamowicie wierny! mozna spokojnie isc z nim bez smyczy a on sie pilnuje własciciela. To naprawde prze uroczy psiak któremu brakuje stałego domu i milosci :( Quote
soboz4 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 do Harpuna powinna się kolejka ustawiać, to wyjątkowy pies Quote
zoltir Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Jest naprawdę wyjątkowy. Pies złoto. Troche przypomina mi byłego podopiecznego Mikrusa. Po prostu to idealny przykład wierności i zapatrzenia w własciciela. Harpuniku znajdz swój dom Quote
zoltir Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Dzisiejsza relacja ze spaceru z Harpunem. W zwiazku z tym ze Natali dzis nie bylo ten zaszczyt przypadł mi :D Harpun jest dalej bardzo zlękniony. Ale mimo to taki "pocieszny" biega, skacze, szaleje, ale tego szalenstwa sa tylko chwile niestety ;( od razu sie kuli, ogon w dół i oczy pełne stresu. Rzadko zdarza mu się odprężyć.. Ładnie reaguje na komende siad, daj łapę, do mnie. Dziś ćwiczyłyśmy z Kamilą komende zostań. Stopniowo małymi kroczkami ale mu wychodzi. :D Za daleko się oddalić nie mogę, ale i tak dobry początek. Harpik jest bardzo pojętnym uczniem. Oprócz samej komendy zostań, uczyłam go nie wolno, zostaw. By wziął parówke z mojej dloni, czy z ziemi dopiero wtedy kiedy ja mu na to pozwole. Oj cięzko się opanować na początku, ale wystarczyły dwie próby i już załapał o co chodzi :D Również wychodząc z budynku próbuje uczyć ko komendy "czekaj" aby nie rzucal się na drzwi i nie drapał by przyszli wlasciciele byli z niego dumni że mają tak ulożonego psa :D Quote
soboz4 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Taki grzeczny psiak i na dodatek taki ładny, dlaczego nikt na niego nie zwrócił jeszcze uwagi??? Quote
madzia.uje93 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ten jego proszący wzrok i ten pyszczek... Quote
zoltir Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Dziwie się ze nikt się nim nie zainteresował. To jest pies cudo. Spokojny pojętny zapatrzony w opiekuna.. eh ludzie są ślepi Quote
zoltir Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Harpunik od dzisiaj w nowym domku ;) Ma współlokatora kota i mieszka w Tychach. Niech Ci się wiedzie na lepszej drodze życia Quote
kiyoshi Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Powodzenia wspaniały piesku:) niech Ci się wiedzie! Quote
aeriel Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Powodzenia Harpuniku! Mocno trzymamy za Ciebie kciuki! Quote
Recommended Posts