Jump to content
Dogomania

Mielec-maŁa ruda sunia z b.189 dŁugie lata beziminienna,12.6.2009 wreszcie adoptowana

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tradycyjnie wysle ta sunieczke do Gaby, ktora sie zajmuje adopcjami malych, starszych psiaczkow. Tego kudlaczka z 10-tki o smutnym spojrzeniu juz zarezerwowala :wink: I to dzieki niej piesy opstrykane przez Halcie maja domy (Marlena, Eberhardt, Kurti).

Posted

Tą sunieczke pamietalam juz od dawna. Szkoda mi jej bylo od pierwszej chwili.

Jak odkrece ten wyjazd i jego błedy, to będe calkiem siwa :oops: Jak mi sie uda, to moze będzie kolejny. Kurde czy nigdy nie może byc na 100% wszystko dobrze :???: Ostatnio Manius, teraz sheltik plus ten bład z zamiana psów ze 163 :mad:

Posted

Na razie udalo sie odkrecic, ten pies, ktory poszedl zamiennie za czarno-brazowego ze 163, na szczescie byla zapaszportowany i zaczipowany.
Pojechal piesek bez uszka ze 163 taki z bialym krawacikiem. U nas nie mialby szans. Z tego co slyszalam wyjazd ma byc dopiero we wrzesniu, tzn. ludzie z Fundacji chca wtedy przyjechac do schroniska w odwiedziny i zabrac psy. Moze rudzinka tez sie zalapie.

Posted

Bedzie wyjazd czerwcowy, ten ktos, kto chcial Eberharda czarno-brazowego, pokochal Eberharda czarno-bialego bez uszka. Nie ma problemu.
Wyslalam mala rudzinke do Fundacji. Moze sie zalapie tak jak Bartus.

Posted

halcia napisał(a):
Ale ten przegapiony tez pojedzie???

Jasne, tak jak pisalam na watku chyba Loczka lub glownym. Eberhard czarno-brazowy ma nr 2 na liscie. Jest juz 7 numerow :cool3:

Posted

[quote name='Ulka18']Jasne, tak jak pisalam na watku chyba Loczka lub glownym. Eberhard czarno-brazowy ma nr 2 na liscie. Jest juz 7 numerow :cool3:

:megagrin::shiny::lol!::biggrina::-D:evilbat:

To głupawka. Ze szczęścia po prostu ...

Posted

Cioteczki,
czy Wy zagladalyscie do galerii dzisiaj? Jakie cudniaste psiaki sa? A ile jeszcze mam do wlozenia, glowa mala, jeszcze tez z Halciowej sesji mam psy. Takie male, niezwykle pieseczki. Gabi z Fundacji nie bedzie wiedziala, ktore wziac :cool3:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Cioteczki,
czy Wy zagladalyscie do galerii dzisiaj? Jakie cudniaste psiaki sa? A ile jeszcze mam do wlozenia, glowa mala, jeszcze tez z Halciowej sesji mam psy. Takie male, niezwykle pieseczki. Gabi z Fundacji nie bedzie wiedziala, ktore wziac :cool3:

Niech biorą wszystkie :loveu:
Te obcokrajowe domki ze swoją miłością do starszych piesków zasługują,aby po ich domach i ogrodach biegały takie psie cuda.

Posted

Wiem,ze masz duzo roboty,ale super,ze jest duzo zdjec.A z Filmikami masz pewnie problem?Bo szczekania tam troche było!:evil_lol:Malenka i tobie sie uda.