pawelg Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Dostalem dzis info, ze zamiast Kazachstanu beda 2xCAC Ukrainy ;) do zdobycia Championaty Ukrainy. krzysio chyba wybiore sie z wami do Bulgarii, zrobie sobie wakacje :) Quote
z_pastorowej_sfory Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Niech mi ktoś napisze, jakie sa warunki ch. Bułgarii (muszę zglosić sie na wszystkie trzy wystawy?) i ch. Bałkanów (chcemy tylko robić Bulgarii, Gruzji, Turcji i Filipin)? Czy tam będa jakieś Grand Championaty tez? Quote
pawelg Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Bulgarie zrobisz za 2xCACIB, chyba, ze jedziesz z golym psem... a Balkanow, musisz miec trzy CH. trzech roznych krajow, ktore wchodza w sklad "Balkanow". Co do GCH. janse, zawsze sa do zdobycia, jak juz masz jakis CH. danego kraju. Tam obowiazuja normalne przepisy, ktore nastawiaja sie na zarobek :) Quote
z_pastorowej_sfory Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Jesli mam juz ch. czrnogory, macedonii i sebii (no i ew. Chorwacji), to kto mi teraz wyda ch. bałkanów?? Gdzie pisac?? Quote
panbazyl Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ch. Balkan wydaje Bulgaria. tak jak napisał Paweł - tam ekonomia dźwignią wystaw ;) Quote
pawelg Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 liczy sie tylko kasa, inaczej tego maratonu by nie bylo ;) a wielu takich napalencow, jak ja, jedzie tam, wydaje pieniadze i moze czasami cos ugra :) Quote
krzysio Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [quote name='z_pastorowej_sfory']Jesli mam juz ch. czrnogory, macedonii i sebii (no i ew. Chorwacji), to kto mi teraz wyda ch. bałkanów?? Gdzie pisac??[/QUOTE] Nie musisz nigdzie pisać . Przywieziemy w lipcu:) Quote
krzysio Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 [quote name='z_pastorowej_sfory']Niech mi ktoś napisze, jakie sa warunki ch. Bułgarii (muszę zglosić sie na wszystkie trzy wystawy?) i ch. Bałkanów (chcemy tylko robić Bulgarii, Gruzji, Turcji i Filipin)? Czy tam będa jakieś Grand Championaty tez?[/QUOTE] Zgłaszamy tylko na to co chcemy zrezygnowali z obowiązku zgłaszania na caciby bułgarskie-nie maja tylu psów jak sie spodziewali. W innych krajach jest dużo wystaw i maratony bardziej powszechne... Jeżeli pies jest championem wystarczy Ci jeden cac jeżeli chcesz granda to drugi cac/Bułgaria/ Będzie jeszcze Grand champion Mołdawii, UA tez ma granda ale nie wiem czy zmienią warunki i tam będą mogli też go wydać Napisałem do nich ale w tej sprawie jeszcze mi nie odpowiedzieli. Quote
Banshee. Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Czy mogę się spodziewać tam dużej ilości bracco? Widział tam już ktoś jakieś psy tej rasy, czy stawka zazwyczaj jest b. duża? Zastanawiam się.. taki maraton super sprawa, mam mało czasu na zgłoszenie, tylko chodzi o koszty.. Quote
krzysio Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Jestem często na wystawach w Bułgarii i nie spotkałem bracco? Quote
panienkabubu Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Marzy mi się. Ale jeszcze nie w tym roku. SZOK z opłatami. Musiałabym wziąć trzy psy. Bo na którego się zdecydować? Hmmmm... Może za rok ? Quote
zmiloscidopsow Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Wiecie może czy można się spodziewać podania jakiś stawek wcześniej? Macie może do polecenia jakiś hotel, we w miarę sensownej cenie? Quote
zmiloscidopsow Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Ponawiam moje pytania. Będę również ogromnie wdzięczna za informację czy ktoś z Was posiada może nr telefonu do nich? Ten, który jest podany na stronie nie działa - od kilku dni próbuję się dodzwonić, a niestety to dla mnie dość ważne i łatwiej będzie mi to załatwić telefonicznie niż wymienić tysiąc maili. Quote
krzysio Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='zmiloscidopsow']Ponawiam moje pytania. Będę również ogromnie wdzięczna za informację czy ktoś z Was posiada może nr telefonu do nich? Ten, który jest podany na stronie nie działa - od kilku dni próbuję się dodzwonić, a niestety to dla mnie dość ważne i łatwiej będzie mi to załatwić telefonicznie niż wymienić tysiąc maili.[/QUOTE] Na ich tel sie nie dodzwonisz -wczoraj do pózna składali katalog. Teraz mają wolne . Prywatntych telefonów do nich nie moge Ci podać. Co potrzebujesz? Pisz na : [email][email protected][/email] Quote
mychaaaaa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 A czy ktoś wie czy podobny maraton będzie w 2013? Zaczęłam wrzucać już kasę do skarbonki na zgłoszenia na maraton, a nawet nie wiem czy się odbędzie :evil_lol: Quote
krzysio Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='mychaaaaa']A czy ktoś wie czy podobny maraton będzie w 2013? Zaczęłam wrzucać już kasę do skarbonki na zgłoszenia na maraton, a nawet nie wiem czy się odbędzie :evil_lol:[/QUOTE] Tak, odbedzie się tylko jeszcze nie wiedza czy w Varnie czy Albenie:) Quote
krzysio Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Ja nic od Ciebie nie mam na mailu Panbazyl:( Quote
panbazyl Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='krzysio']Ja nic od Ciebie nie mam na mailu Panbazyl:([/QUOTE] zapomnialam dopisać, ze ten mail to ja tydzień temu wysłałam.... aleśmy już telefonicznie pogadali :) Quote
mychaaaaa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='krzysio']Tak, odbedzie się tylko jeszcze nie wiedza czy w Varnie czy Albenie:)[/QUOTE] Super, w takim razie zostało tylko dorzucać kasę do skarbonki :evil_lol: Quote
z_pastorowej_sfory Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 NO Ella juz rozpoczęła podróż :) Moja Globtroterka :) Quote
pawelg Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Elka siedzi i obserwuje ;)) jutro jedziemy do Ani i wyjezdzamy do Varny ;) Quote
z_pastorowej_sfory Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Polska ekipa juz chyba w połowie drogi :) Quote
Recommended Posts