Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika&karol']Dzisiaj Mysza została na 6 h sama w domku :cool3: nic nie narozrabiała, kochana psina z niej ;)
Rano zrobiła mi pobudkę razem z moimi psiakami :diabloti: skakały po łóżku w salonie, a później się ganiały.
Zdjęcia z wieczornej zabawy:

ALEŻ SZCZĘŚCIE widać w tych oczkach !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)

Posted

Kasiu proszę wklej to do pierwszego postu:

Rozliczenie:
23.02. basiunia131 + 2 zł
23.02. Anula + 10 zł
23.02. Ewa Marta + 2 zł
23.02. kkasiiiar + 5 zł
23.02. mała_czarna + 5 zł
Stan konta Myszy na dzień 23.02: 24 zł
24.02. caryca26 + 5 zł
24.02. Mazowszanka + 10 zł
24.02. mari23 + 10 zł
24.02. wizyta u weterynarza (odrobaczenie, założenie książeczki oraz USG) - 42 zł
Stan konta Myszy na dzień 24.02: 7 zł
28.02. kakadu + 5 zł

Posted

Lula, znajdź proszę w swojej okolicy weta, który bierze udział w akcji "sterylizacja marzec 2012" znajdziesz spis lecznic na stronie stowarzyszenia arka.

Wypełnij ten formularz/metryczkę jak to mówi Emilka z Fundacji Kastor i wyślij na maila.
Kastor wysterylizuje sunie na swój koszt u weta, który bierze udział w akcji.

[email protected]

[FONT=sans-serif]Data i typ zabiegu: [/FONT]
[FONT=sans-serif]Imié psa i plec:[/FONT]
[FONT=sans-serif]Cena zabiegu:[/FONT]
[FONT=sans-serif]Nazwa Gabinetu Wet:[/FONT]
[FONT=sans-serif]Miejscowosc:[/FONT]
[FONT=sans-serif]Zdjęcia lub link do wątku:[/FONT]
[FONT=sans-serif]Kto zgłasza[/FONT]

Posted (edited)

[quote name='Ziutka']Lula, znajdź proszę w swojej okolicy weta, który bierze udział w akcji "sterylizacja marzec 2012" znajdziesz spis lecznic na stronie stowarzyszenia arka.

Wypełnij ten formularz/metryczkę jak to mówi Emilka z Fundacji Kastor i wyślij na maila.
Kastor wysterylizuje sunie na swój koszt u weta, który bierze udział w akcji.

[email protected]

[FONT=sans-serif]Data i typ zabiegu: [/FONT]
[FONT=sans-serif]Imié psa i plec:[/FONT]
[FONT=sans-serif]Cena zabiegu:[/FONT]
[FONT=sans-serif]Nazwa Gabinetu Wet:[/FONT]
[FONT=sans-serif]Miejscowosc:[/FONT]
[FONT=sans-serif]Zdjęcia lub link do wątku:[/FONT]
[FONT=sans-serif]Kto zgłasza[/FONT]

WOW super wiesci :)
Ja moge to zrobic ale z racji,ze Mysza znajduje sie teraz w DT u Moniki,latwiej bedzie jak ona w swojej okolicy poszuka weterynarza i wypelni formularz zgloszeniowy, zeby dziewczyny przez pol Warszawy nie ciagac po zabiegu...

Edited by lula85
Posted

[quote name='monika&karol']Formularz poleciał :) dziękujemy za informację[/QUOTE]
Ok :)
Udało się znaleźć lecznicę niedaleko ? Która bierze udział w akcji ?

Posted

[quote name='emilia2280']hihi, na zdrowie suni :) Podziékujcie Ziutce za zgloszenie Was, ja czytam tylko swoje stare wátki a i tego nie nadázam. Powodzenia dla slicznej suni. Btw - dalmat cudowny taki calusny :)[/QUOTE]
Ziutka tylko zgłosiła, podziękowania sa dla Ciebie maleńtasku mój :loveu:
A dziewczyny są szybkie jak błyskawica, raz dwa wsio załatwiły, super :lol: :multi:

Posted

[quote name='*N.']I jak tam samopoczucie Myszy, koleżanki Glorii? ;)[/QUOTE]
Mysza się rozkręciła :D szaleje z moimi dziewczynami. Wczoraj wróciłam późno do domu co opóźniło ich kolację to zostałam okrzyczana przez Myszę, że się ociągam z robieniem jedzenia :eviltong:
na początku myślałam, że szczeka na kogoś za oknem ale ona patrzyła na mnie jak przygotowuje jedzenie i szczekała do mnie :lol:

Opowiadałam ostatnio Kasi, że podłapała zabawę piłeczką. Dzisiaj w nocy do końca ją rozwaliła :roll: także będę musiała wybrać się do zoologa i zakupić nową.
Ah i łakomczuch się z niej zrobił :eviltong: przyłapałam ją jak wyciągała ze śmietnika pojemnik po śmietanie żeby go wylizać

Posted

[quote name='monika&karol']Mysza się rozkręciła :D szaleje z moimi dziewczynami. Wczoraj wróciłam późno do domu co opóźniło ich kolację to zostałam okrzyczana przez Myszę, że się ociągam z robieniem jedzenia :eviltong:
na początku myślałam, że szczeka na kogoś za oknem ale ona patrzyła na mnie jak przygotowuje jedzenie i szczekała do mnie :lol:

Opowiadałam ostatnio Kasi, że podłapała zabawę piłeczką. Dzisiaj w nocy do końca ją rozwaliła :roll: także będę musiała wybrać się do zoologa i zakupić nową.
Ah i łakomczuch się z niej zrobił :eviltong: przyłapałam ją jak wyciągała ze śmietnika pojemnik po śmietanie żeby go wylizać[/QUOTE]

Haha, no to niezłe akcje ;D
Gloria to chyba przeciwieństwo Myszy, więc masz tam wesoło Moniko ;)